HAHA bra gjort!

.

Hade bara 1 lektion idag, vilket innebar att vi luffade runt i stan och JAG KÖPTE en t-shirt från BLACKBOOKS H&M KOLLEKTION! Nä sen träffade jag på Bina&co, och som vanligt ska alltid något roligt hända....Binas sko "fastnade" i rulltrappan och hela sulan gick av, hahah hon fick iaf nya skor!!!!



Latast av alla

Halloj,



Jag är en jävligt lat människa, så är det bara...vart man än är så ser man alltid hur en viss person är genom att kolla i personens garderob eller något liknande. I Makedonien delade jag rum med Aneta, haha på hennes sida var det rent och fint! Hon hängde upp sina kläder prydligt, medan jag hade kvar allt i resväskan *smile*

Imorgon fyller B år och vi ska hem till henne o ha lite ruligt, men samtidigt vill jag se kortégen i stan.

Lite för mkt o göra.....

Hallå!!!!!!!!

Stressar som fan, har mkt o göra nu. Som tur är projektredovisningen framflyttad, men nästa vecka kommer jag att ha 2 redovisningar...samtidigt som bioteknikprojektet skall in. Det värsta är att balen äger rum nästa söndag, jag har inte köpt skor+accessoarer än. Funderar på att solduscha, men tänk om det ser FEL UT?

Mamma mia pizzeria


AAAJ

HALLÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ

Tack o lov att vi hade träning idag, det var faktiskt kul MEN vi fick göra kullerbyttor. Jag klarade bara av att göra kullerbyta bakåt, det ingår i koreografin=FAIL. Ska jobba med debattskiten snart!!!!!!

Vet ni vad jag kom på nyss? Jag har ej druckit energidricka på länge, måste göra det imorgon bara för det....



Gäsp


Det var kul igår, vi förfestade först på chez amis(börjar bli stammisar nu) senare stack vi till karisma o hade lite ruligt :D Idag var det lite mindre roligt, lyckades cutta mina fingrar....yay just my luck. Nä men det blödde ganska mycket, men jag lever.

Nu drar jag

Seb kommer hit snart, vi ska hem till A o ha lite ruligt. Senare drar vi ut :D Får se vart vi hamnar...


Nytt nagellack, h&m


Jimmy Choo armbandet åker även på!

Ajöss

GRATTIIIIIS



Jag vill gratta SEBBE för 504535:e gången! 18 år nu, stor flikka! Vi får hoppas att allt löser sig och att vi gör något rüligt idag.



Har börjat greja med min balklänning nu, från början gick det seegt men jag börjar som sagt komma igång nu. Måste bara köpa skor och allt annat shit till balen+studenten, får se om man hittar något bra!!!!!!!

Friday

..

Är lite sisådär stressad över allt som skall göras, hinner inte fan. Förövrigt orkar man inte bry sig om folk som inte lyssnar längre, vill du bli en bättre människa ska du även bli en bättre lyssnare. =)

Kom ihåg lista


  • GÅ TILL MONKI(fan glömde idag)



Jag+A^2 tog vattenprover idag, helt plötsligt så började det hagla skitmkt! HÄRLIGT Sverigeväder!!!!!!!!

POWERWALK

.

PRECIS när man klev på bussen, fick man ett sms från P om att dansen var inställd. Jag fattar verkligen inte hur vi kommer hinna med uppvisningarna, vi har ca 4-5 dansträningar kvar av terminen. Jadu, här sitter jag o försöker läsa lite ur en deckare på franska, mmmmm så spännande....not.


Chanelkopior


HEHE

Hellü

Jag hatar att behöva stressa med franskaläxor, eftersom jag prioriterar andra ämnen före francais(Im sorry babo). Fick mina kläder som jag hade beställt från ABC-gruppen, grymt sköna mjukiskläder! Tro mig man behöver alltid mjukisbyxor(fast det är MODEFLOPP att ha mjukis i stan, det borde ni själva förstå).

Godnatt

HAHAAAAAAA

Hallö bröder,

Jobbar nu typ....finns inget göraaaaaaaaaaaaa!!!!!!! Det e skitvarmt inomhus, AC fungerar ej :(

Leva livet(?)


Det beror på hur man definierar det faktiskt, många säger att vi som satsar på plugget inte har något liv o att vi kmr kasta bort vår ungdom. Vad vet du?

Jag umgås med nytt folk och mina amigos, dessutom gör jag MASSA roliga saker varje dag. Vadå kasta bort min ungdom, menar ni att jag ska supa mig full varje kväll eller? Nej, såhär fungerar det. Alla har olika hobbies, tyvärr gillar man inte att göra saker som folk tycker att man ska göra. Man gör det man vill göra, man ska inte känna sig skyldig för att göra något man inte tycker om, förstår ni?

Tänkte bara skriva lite om vad jag tycker kring detta, eftersom det är så jävla många som snackar om detta hela tiden. Vi som satsar hårt på plugget kommer få ett mkt bättre liv och kunna njuta av livet utan problem. Så är det!

GÄÄSP

Har gjort mkt idag, kom hem nyss från ehrm "tjejkvällen" hahah...nä nu ska jag käka lite nattkäk o glo på film! :D

Fix

  • Francais
  • SH
  • Bio'
  • Beställa nya linser(sist jag var där fungerade inte deras dator, får se om jag pallar dit)

Strumpisar


PMS-dag

Hellu

Alla fick pms idag typ, haha det hände massa CP:iga saker o vi flippade på allt och alla. Fan vad jag stör mig på vissa människor som inte sköter sitt, såna som tror att dom är så jävla tuffa. Som sagt dra åt helvete.


Flowerpower



Lista



10 FAVORITER
Färg:
Rosa/Svart
Mat: Pommes
Band:
Film: Resident Evil :) love it
Bok: Twilight(nä men det första jag kommer på just nu)
Sport: Dans är också en sport...
Årstid: Sommar
Veckodag: Fredag
Glassmak: Daim
Tid på dygnet: Kvällen

9 FÖR TILLFÄLLET
Humör:
Trött
Smak: Vindruvor haha
Kläder: KLÄDER
Bakgrund: Musik
Nagellack: Blått
Tid: 22.38
Irritationsobjekt: Biotekniklabben :D


Jobbigt

Hellü!

ÄNTLIGEN är högskoleprovet över, det var lite synd att jag inte hamnade i chalmers med dom andra. Men som sagt, nu är det över o vi firade på donken som vanligt.




AJAAA jag måste börja ta hand om mitt hår, fatta hur mycket permanent kan förstöra ens hår?!!! Ska antingen använda mig utav mandel- eller olivolja för håret, det e som sagt hårtopparna jag har problem med. Har haft typ axellångt hår ganska länge, brukar inte ta hand om håret särskilt mycket...det är lite ovanligt för mig att ha långt hår(sist jag hade långt hår var i 6an).


Fiiiiiiiinemang


Soligt ute, fan vad glad man blir av vädret asså! Fast det tråkiga är att allt börjar blomma nu, tog en tablett nyss...får se om det hjälper. Idag tänker jag verkligen inte stanna hemma, ska kicka ut o njuta av LOVET :D


Panik

HALLLLOJ!

Köpte 1 m siden för 150 spänn, värt eller ej? Har kört lite i stan, det var inte alls kul...20 km/h!!!! Men aja jag har iaf levt livet o ätit god mat, måste verkligen börja plugga snart. USCH!!!!
Har föressten skaffat ljusblått nagellack från h&m(som är väldigt poppis nu), de har fått massa fina färger. Om färgen håller sig bra, kommer jag skaffa fler. :)

MJO


TYG!


Ska dra till stan med A&S nu, måste köpa tyg till min balklänning. Man får väl hoppas att man hittar rätt färg och tyg, eftersom jag redan har klänningen så vet jag vad jag vill ha!!!!!

Ringde ett flygbolag som hade ställt in ett flyg som min farsa skulle ta när han ska hem, aja idioten kunde som sagt ingenting o bad mig att maila personen som skickade mailet till mig istället. Fattar inte vad såna människor håller på med, det e fan deras jobb!!!! Får jag inte ett bra svar så ska jag skälla ut idioten.

H&M


Feett


Jag tackade ja till jobbet, hoppas att jag får jobba med Elsa i år igen haha det var skitskoj =) (trots att chefen var lite sisådär trög)

Har förövrigt varit hos Jasse o tjötat lite med de bästa, senare stack jag hem till moster o fixade lite saker. Aja jag kommer aldrig kunna stanna hemma en hel dag på lovet, måste njuta av mitt sista påsklov ever!!!!!!

Ja eller nej


Pallar jag jobba på gbgkalaset i sommar? JA ELLER NEJ????? Tackar jag ja får jag jobbet direkt, men fan....

Love


OneRepublic - All the right moves

Igår


HAHA det var helt sjukt, efter chez amis hände en massa spännande saker. Det tar vi som sagt LIVE! Det som vi aldrig kmr glömma är E's facca, haha herregud du anar inte hur du såg uuut!

Ska kicka till stan snart o möta upp Aida o några andra tjejer, ska se på Just Move It finalen där Naz e med o tävlar, heja!

Dansaaa

Hallå

Jobbade idag, blev hämtad av Jasse efter jobbet eftersom vi ska dra ut o fiesta nu snart....väntar fortf på segisarna. Om det e för lång kö vid nivå så drar vi till ai festen i trädgårn!

Det var som lite rastlöst på jobbet, som alltid...men nåja lite roliga människor kom det iaf =)

Drar nu!

Vår 2010


Viktor&Rolf

Det som jag tänker satsa på i vår är kavajer, men just nu använder jag skinnjackan eftersom det fortfarande är lite kyligt ute. Jag har en mörkgrön kavaj från Zara, svart från Makedonien och en grå från monki. Får se när jag tar på mig dessa, det är som sagt vädret som avgör vad jag har på mig.

Färgglada kläder är en HIT! Men som sagt, man ska inte missbruka trenden...om ni förstår vad jag menar. Det är lite tragiskt att jag har kärat ner mig i svarta kläder, men det ska jag försöka ändra på.



Har njutit av vädret, cyklat o haft det allmänt kul. Taggar inför nästa vecka, har mkt o göra!

Jahopp


Lili ringde imorse o bad mig att jobba åt henne, så jag var tvungen att ställa upp för den bästa kusinen. Nåja, DU är skyldig mig en fet kebabtallrik kom ihåg detta :D

Att göra på lovet


  • beställa nya linser
  • plugga inför högskoleprovet
  • göra klart biotekniklabb
  • träffa lite folk
  • conduire en voiture
  • försöka läsa nån bok

Garden collection



Har kikat in på h&m varje gång jag befinner mig i nordstan, men ändå inte lyckats köpa den klänningen jag vill ha(den röda). Hoppas verkligen att de säljer ännu fler sådana, har för mig att de blev slutsålda samma dag som de kom ut i butikerna :(

1 April

April april....

Nej jag har inte blivit lurad idag, men jag har iaf försökt att lura folk. Idag hade vi ett jäkligt långt fysikprov som gick på ca 23 frågor, jobbigt var det verkligen. Okej men whatever, vi gick o kollade på Shutter Island efter skolan....helt seriöst så förstår man typ inte så mkt av filmen, den e sjuuukt konstig(ni fattar när ni har sett den).

Ska passa en bejbis nu.

RSS 2.0