Valborg


Firas med FRANKS! :)

Vi kollade på chalmers coteget, och det var jävligt kul! men men som sagt det är alltid mkt folk där, så man får trängas lite hit o dit.


Ani såg säkert nån heting....(ehrmmmmmm ICA mannen)

Sedan stack vi till Max och åt, det var iaf trevligt. Fick nästan böter idag(NOT), lr hur Bina...paragraf 65. Usch, måste börja läsa engboken Sara's face, hörde att boken var helt sjuk(från Aneta). Meeeeen nu ska jag göra lite annat shit, adios amigos!

VARMT!

Hejhej!

Kom hem för en stund sen, snart ska jag ge mig iväg till stan o kolla på kortegen med gänget. Men som sagt vi hörs senare idag, nu blir det för varmt. Inviger sommaren med shorts yao!

Uff

Känns lite deprimerande när dagarna bara rinner, man har inte tid att tänka ens....människorna man känner tar körkort, går i universitet eller gör något annat skoj. AAAAH sjukt, kan fortfarande inte inse att jag snart fyller 18 -.-.



Var med Bina&co idag(förutom Sara), haha som vanligt var bina lika hög som alltid. Hon gillar att skämma ut sig, yeah på Lidl frågade hon en kvinna om dom sålde grodor där =) och vid kassan frågade hon om kassören om han tyckte att hon var smal, då sa han ja och flinade. Fintfint.

Nu ska jag montera skrivbordet så den blir klar, sen blir det nattis!

Soligt!



Vi har endast haft kemi och svenska idag, soft var det iaf! Smakade på blodpudding för första gången idag(har aldrig velat smaka på det), well det smakade pepparkaksmet.
Efter skolan solade jag, lulle och Aneta vid kungssport. det var sjukt varmt! Konstigt nog var det inte särskilt många fåglar idag.

Shit va trött jag blir av medicinet, det e inte sant. Zzzzzzzzzz

Usch

Blogginlägget publicerades inte idag, aja men jag är trött nu. Gonatt.


Kemi suuuger



Ååååååh hata kemi! Speciellt le jean-eric...



Monterade massa skit igår, höll på att skruva en sak jädrans hårt...en klumpeduns som moi råkar ju självklart få skruven i tummen o rev upp en hel del skinn höhö. Lugnt plåster löser allt.....fast det är väldigt svårt att låta bli att blöta ner tummen, speciellt när man ska duscha.

Imorgon bitti har vi engelska nationella som sagt, så vi har ingen fysik(HURRA). Bär lektioner e inte så värst, man e iaf aktiv på lektionerna.

Nattis

Hallåj!

*host* håller på att dö av pollenallergin!

Nu är det dags för kemiplugg, vi har eng nationella imorgon i 100 min. Det e ganska lite med tanke på att vi har haft flera timmar på oss att skriva uppsats på svenskan osv. Men det kommer nog att gå bra, hoppas jag iaf!
Bär accepterade min vänförfrågan, nu får man tag på hans bilder muhaha! Nä nu ska jag plugga på, hejsvejs.


Mio

Hallåj!

Ville så gärna hänga med sebbe&Ani in till stan, men vi var tvungna att åka till Mio för att handla lite saker. Jag behövde tydligen en helkroppsspegel, hoppas att ni förstår varför :) Men men mina päron hatar tydligen IKEA, eftersom allt går sönder efter ett bra tag.



Man fick äta gratis korvbröd utanför Mio, gottis.

Åh den förbannade bordslampan vill inte fungera just nu, halogenlampor suger! Soft, hittade min svarta hatt idag som jag har fått från farsan för 1 år sen ungefär. Den kommer nog att användas flitigt.

Morgon



Grymt snygga bilder från glamour!

Usch måste nog sätta igång med pluggandet redan idag, har(som vanligt) ingen tid på måndag o tisdag. Wuuh april börjar närma sitt slut, nästa månad är fullspäckad!

Maj:

- Glo på sebbes dansuppvisning på frölunda kulturhus
- Genrep och dansuppvisning inför öh föräldrar(?) 9-10 maj
- Uppvisning för klasser som har bokat teatern 11 maj
- Uppvisning på liseberg och Universeum 31 maj

Måste hinna bli brun också, fy. Frukosttajm nu, adios!


Cykelbyxor!


Cykelbyxor är nästa trend höhö, sexigt. Det är som att gå runt i leggings fast mkt kortare, jag funderar på att investera ett par. Kommer mest se ut som tajta shorts på mig, men böh man lever ju bara en gång(som Sara alltid säger), så vf inte? XD

Fast som sagt det är väldigt svårburet och man måste ha på sig rätt kläder till det. Och fuck u alla som köpte min orkesterjacka, vf ser jag inte en ENDA person bära jackan här i göteborg? Den e ju slutsåld trots allt....den enda personen som har haft på sig den är nog kassörskan.


AVUNDSJUK



Fan Vicky ska åka till London i sommar o hälsa på min syrra, och då ska hon investera en äkta jumbo chanelväska. Snacka om att jag e grymt avundsjuk, men nu ska man plugga hårdare för väskornas skull =D hahah.

Det e så vackert väder idag, vilket INNEBÄR att pollenhalten e jävligt hög. Måste skaffa lite mer medicin, mina tabletter e finito.

Gonatt



Avslutar dagen med lite glamour läsning, om några veckor får jag mitt medlemskort på h&m,bankkort, id och allt shit!

Hemskt

Heeeeeello!

Hmm vad gjorde vi i skolan idag föressten, jo vi hade fysik & sv. Det hände inget särskilt faktiskt, men efter skolan stack jag till stan med Bara&Aneta o beundrade fåglarna lite här o där.



Runt 4 tiden väntade jag på x.yun utanför den stora h&m, ja då satt jag och väntade och väntade......juste ja jag invigde min stora ring idag, den e FET!
Men det var iaf en kvinna med rött läppstift+solglasögon(hon såg inte klok ut) som satte sig bredvid mig, jadå ville hon låna min mobil för att hon ville gratta sin kompis. OCH NEJ hon fick inte.
Sen börjar hon snacka med mig......

Kvinnan:
- Trivs du i Sverige?
Jag:
- Eh ja, jag är född här.
Kvinnan:
-  Jaha då äger ni väl en restaurang här?
Neeej sa jag.....
Sedan sneglar hon på min megastora ring och klocka och säger:
-
Fin ring du har, och hur mycket kostar klockan? Du e väl rik.
Jag:
- Nej då det e billiga saker

Tur att X.Yun kom sen, huuh hon var inte klok. Men haha det var väldigt vackra människor på stan idag, aja men det var ju iaf varmt idag. Och ett + är att SEBILA FYLLER ÅR IDAG, grattisgrattis!


Matthew Williamson



Okej, vi alla vet att Matthew Williamsons kollektion för h&m kommer ut snart(har ingen aning), för jag är inte särskilt förtjust i kläderna. Det som är godkänt är den bruna skinnjackan och den rosa klänningen, resten suger. Det är iaf inget som vanligt folk kommer gå runt med!


Stadsorientering

Puh! Bear hade som vanligt sin torsdags-pms idag, och såg hur flippad ut som helst. Men på biologin idag så fick vi ca 45 min på oss att redovisa om skelett och annat. 

Efter skolan mötte jag gulingarna, eftersom vi skulle på stadsorientering(hemspråk). Vi gissade på hälften och fuskade lite då och då, höhö vem orkar gå runt egentligen. Tror inte att hon rättar dom hlr. Aja men efter promenaden så åkte jag o E till öööh nån slags fiskaffär hahah, aja men han o hans farbror skulle köpa fiskar. Yeah dom prutade som fan måste jag säga, men de är stamkunder såå........




Matdags!


Energy



Försöker få i mig lite fruktsallad+glass, som sagt jag tål ju inte så mkt frukt(äpplen, kiwi osv) men jag äter de ändå. Det klias efter ett tag men man blir van.
Usch jag är sååååååå förkyld att det inte e sant, snoret rinner+att jag har pollenallergi. Det känns inte alls bra! Yes, sovmorgon imorgon =)

Gonatt

Trött!

Hejhej!

Idag kom jag försent till kemin, eftersom det stod något om labb på schoolsoft men jag hade som sagt fel. Men vem bryr sig, man missar ändå inget på kemin....han går inte igenom så mkt egentligen.  Typ några i klassen gick ut och satte sig på sofforna, lyssnade på mp3 osv, m en han bryr sig inte =)

Men men åter till idrotten då, vi skulle dansa salsa idag och Mr.Bara ville skolka så jag,obalan och lulle släpade dit henne, haha hon såg ut som en riktig brottsling. Men det var iaf skitkul, även om det var första gången för mig =)

Usch va trött jag känner mig,  Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz....................

Salsa



Imorgon har vi ingen Svenska!(vi som har redovisat), så det blir långlunch. Och HEY, på idrotten ska vi dansa salsa!!!!!!!!!!!!!! Ja ni ser rätt, S A L S A.
W
ell, jag har aldrig dansat salsa, så vi får se hur det går. Tänk om jag kan vara Kennys testperson (A) :)

Nu går jag och lägger mig, nattis!

Lollipop



Vår käre kemilärare Jan-Erik började prata om kolhydrater(och som vanligt lyssnar ingen), helt plötsligt frågar han mig:

- Vad smakar din klubba? (obs! jag hade en klubba i munnen HAHA)
- Ehh socker?
- Mmm......

Som vanligt tolkar vi det på ett helt annat sätt, han e ett levande bevis på att man kan älska och hata en person samtidigt hahah.


Höhö

Hejhej!



Fick mina nordea papper idag, usch va gammal man känner sig*not*. GAaah fysiklektionen var så jävla trökig, och så hade vi engelska och det var ju slappt! Idag var det rotfruktsfrestelse i bamba, gott va?

Måste säga att chauffören missade sista hållplatsen igår, och sa "nejnej det gör inget"....sedan körde han runt hela gårdsten till den hållplatsen igen, gissa om folk blev arga.
Vart ska jag förvara mina viktiga papper föressten, jag e inte bra på att komma ihåg vart jag har lagt mina saker nämligen...

Inlägget skulle vara publicerad för några timmar sen, men jag brukar  glömma publicera mina inlägg eftersom jag gör 100 saker samtidigt ^^

Eclipse



Baah orkar inte plugga mer! Måste gå o lägga mig lite tidigare idag, sov lite för sent igår kväll. Syrran köpte hem Eclipse, och nej jag har inte läst ut new moon än....orkar inte!
Fan vet inte om jag ska på mötet imorgon eller inte, men vi får se! Gonatt!

Matte

Hejhej!

Nu är det dags för lite matteplugg, vi gjorde inget särskilt på hemspråket...lekte lite med sudoku gjorde vi faktiskt. Hmm, mkt trubbel just nu, lite skumt men jag orkar inte fixa nåt. Bajs.

Öhrrrrrm jag höll på att somna på bussen usch, trötttrötttröttttttttt! På kriminaltekniken hade vi det rätt kul faktiskt, fick lista ut vems fingeravtryck det var på olika föremål :)

Hejdå

Godnatt

Örhm internet har strulat, pluggat matte, läst engelskan och tagit en promenix med Sara. Nu är det läggdax för Moi, GONATT!

Godmorgon!



Idag är det plugg som gäller, matte, eng och kemi står på tur. Just nu äter jag Toffifee för att få lite energy, men det e bra att det ikke är varmt idag...för då skulle jag aldrig kunna plugga :/
Halsen har blivit värre, snart försvinner även rösten....blöö just nu kan jag inte snacka normalt, är väldigt väldigt hes och behöver något varmt.

Hejsvejs

Sliten

Usch va sliten jag känner mig, har inte sovit gott på flera nätter....Aja men det känns iaf skönt att kunna vara hemma o ta det "lugnt", lr nä kanske inte men men det e bombat med info på schoolsoft nu blä.

Jag är såååå förkyld att det inte är sant, tänk er pollenallergi+förkylning...det kan inte bli bättre.



Vi fick anordna egna aktiviteter per grupp alltså, det roliga var att samhällarna hade anordnat en tipspromenad med massa frågor som inte var särskilt seriösa...och det visste inte vi.

En av frågorna då:

Varför hade Einstein inga barn?

1. Han var för smart
x. (minns ej vad det stod)
2. Han var bög

Och en annan fråga var Vad hette bin ladins försvunne lillebror, och då hittade dom på massa roliga namn...hahah.

Hemma

Hejhej!

Vi åkte hem imorse, inte visste jag att vi var färdiga så fort. Men men jag har iaf haft det kul trots att det var svinkallt första natten när vi tältade för första gången i år!




Jag är svintrööötttt, kommer att blogga lite mer senare...då kan jag berätta om allt roligt som har hänt då. Föressten några bögar åt upp Obalans choklad och drack upp lulles cola, snällt va?:O

Upptäckte även att min ena lins inte fanns i paketet, första dagen var jag tvungen att springa runt halvblind. Det kändes inte alls bra, det var som att gå runt med massa skit i ögonen, haha därför var jag tvungen att ha på mig glasögon :/

Nu har jag hunnit springa till optikern, köpt lite käk och ööh städat lite. Måste packa upp sakerna och börja plugga matte, vi har prov på tisdag.


Vi ska hajka imorgon

Halluu!

Jag har inte käkat mat än fan, har inte ens börjat packa. Var tvungen att ge mig iväg till coop för att handla med föräldrarna, tillslut hamnade vi på nån blomsteraffär *suck*.
Köpte iaf nudlar, mackor och annat shit som måste få plats i väskan. Och självklart är ficklampa jävligt viktigt! Jag orkar inte gå runt med mobilen som vi har gjort alla gånger =)


Aneta och Bara vägrar sova i samma tält som Moi, och jag förstår varför ;) höhö men det hindrar väl la inte mig från att plåga er på natten. Aja kycklingssallad får det blir första dagen iaf, sen blir det nudlar och PIZZA!

Men usch nu måste jag packa, ska nog ha med mig min kudde. Sover faktiskt inte med gossedjur så...=)

Ni får ha det bra, kommer hem på lördag eftermiddag typ.


ÅH avundsjuk



Dumt av mig att inte äta innan dansen, höll på att svimma efteråt. Min mage var helt tom och jag kände mig jätteyr, så ät och drick ordentligt!!!!!!!!
Vicky frågar om jag vill hänga med till London i sommar, hon ska dit o shoppa.....fan jag vill också! Men har massa planer på G, får se om det blir något ens. Vi har föressten några dansföreställningar på G, Maria frågade om jag kunde ta ledigt en MÅNDAG, men då missar jag ju en massa...det e ju inte bra :(

Mjau, orkar inte packa än.....

Zzzz

Tjenixen!

Usch va trött jag är, höll på att somna på bussen. Jag och Josse redovisade på engelskan idag, det gick väl la bra! Folket i klassen tyckte väl om bilderna antar jag, tror nog inte att ni vill se dom här på bloggen =)
Efter skolan stack jag och lulle o köpte oss godis på 4 gott!!!! Saker som jag har lärt mig från läger är att:

  • Ta med sig EXTRA EXTRA kläder och skor (speciellt när man paddlar), tro mig sist jag paddlade så välte hela kanoten tack vare min gruppledare som är väldigt...stor. Fick gå runt i plastpåsar instoppade i mina blöta skor, den känslan är inte direkt härlig.
  • Ta med kakor och sötsaker, asså man blir hungrig på kvällen. Man blir väl la inte mätt på korvar....

Kommer inte på så mkt, har hittils bara sovit,ätit och lagat mat ute i skogen. Men vi ska ju vara inomhus o laga mat, höhö hemmafruar...

Vad ska jag ha med mig för MAT?

Frukost: Mackor utan smör(orkar inte ta med mig smör), cola? nä skoja det blir nog juice eller TE!

Lunch: Snabbnudlar ( snabbt och enkelt)
Middag: Billys Pizza, yeah snabbt o enkelt det med......

Morsan tycker synd om mig som inte kan laga mat, men whot? ska jag koka ris där lr =) haha. Men det e inte säkert än, vi får se imorrn när vi ska dra o handla.


Korv ocksåå...


VILL HA!!

D
ags att plugga lite, kan fortfarande inte engelskan utantill höhö. Jag har inte lagt upp några bilder som jag har tagit, eftersom jag inte orkar ladda den fula kameran. Den e jävligt kass, jag vill ha en nyyyyyyy kamera som e rosa, snygg och trendig(not). Idag planerade vi en sak som jag inte får avslöja än, yay fan va glad jag blir.....

Nu ska jag käka glass, glassbilen kom :)

Handla

Godmorgon!



Tur att jag hann göra hårinpackning igår, mitt hår e sjukt slitet. Aja så blir det när man permanentar håret utomlands, dom använder väldigt starka och farliga grejer som man inte får använda här i Sverige.
Faaan måste boka tid på optikern, men usch jag orkar inte. På torsdag ska vi på läger dessutom, jag har fortfarande inte bestämt mig för vad det blir för mat :(

Ska handla med familjen nu, fattar inte vf det alltid droppar in massa gäster när man ska någonstans. Blö, måste hälsa på gubbis också, hejsvejs!

Tips# Saltvattenspray



Min syrra köpte saltvattenspray, och självklart blev jag "försökskaninen". Men jag är ganska nöjd med resultatet, man får bäst resultat när håret fortfarande e lite blött. Mina lockar som håller på att försvinna blev lite vackrare än vanligt tack vare den iaf. 

Blö nu e jag trött, var med bina&co förut. Jasse och gänget kollade på dsquared's modevisning på nätet, det konstiga var att det bara var kläder för kvinnor dom kollade på. Gays.

M

*Gäsp*



Har inga planer idag, måste tvätta kläder, städa och plugga. Trökiga dagar blir det framöver nu när skolan börjar dessutom, men på ett sätt har man saknat bögarna i skolan =)
Ska ut en stund, vi hörs!

Soundtracks



Några bra låtar från en shopaholics bekännelser:

Lady Gaga - Fashion
Adrienne Bailon - Uncontrollable
Jordyn Taylor - Accessory

He's like my Cloe shoes
Betsey bag
Oh he's cute
He's like my Marc Jacobs chain (...)
Prada shades

Enjoy.

djur



Påfågeln luffade runt ensam i slottskogen, den var riktigt vacker. Nu har jag iaf suttit ute i solen och övat på engelskan med Josse, det var rätt kul. Det var många tjejer som spanade in rumpor(dom pratade om det), tyvärr hade jag inte tid med det :(

Usch jag är helt sluuuuuut, orkar inte göra nåt nu. Känner mig lite brunare, även om det inte ser ut så haha :D



Slottskogen



Superbra väder idag! Ska åka iväg till slottskogen o träffa josse, vi ska plugga inför engelskan. OCH JAG måste bli brun, tur att man blir brun på en dag höhö. Måste ta med lite dricka och mat, eller så får det bli glass senare. Hoppas att Sara o dom också kan komma sen, hejsvejs!

Yeah!

Hallåj!

Labbrapporten e iaf avklarad, måste planera lite inför lägret också. Vad ska jag äta där? Vi ska ju ändå vara där i ca 3 dagar, man ska ha med sig frukost, lunch och middag.


snabbnudlar, ett snabbare sätt att fixa käk.

Kollade på kalendern nyss, just nu inser jag att vi inte kmr ha särskilt mkt tid på oss att plugga inför kemiprovet(med tanke på att det är 3 kap. vi ska kunna) och matteprovet. Därför är det dags att börja nu, och jag segar mig fortfarande.

Hmm okej fika är piece of cake, franks+godis. Hmm finns kanske nån pizzeria i närheten vid bockaberg...

Fredag

Godmorgon!

Varför skiner solen när jag ska vara hemma? Men aja jag mår inte hlr superbra, så fort det blir varmt så får vi en pollenchock haha. Atjooooooooooooo!
Måste plugga idag...

- skriva labbrapport
- memorisera engredovisningen
- börja räkna lite på matten

Lyssnar på Danity Kanes låtar, dom e faktiskt rätt bra.



Spontana planer är alltid bra! Ska grilla med Sara, Seb och Ani senare idag, gött! Hoppas att man hinner sola, så man blir lite brun. :)

Blir mina om öh x dagar



Yes jag fyller år snart, någon får iaf köpa den här till mig. Eller så köper jag den själv snart, mina portapro lurar har gått sönder! Måste bara påpeka att det är lite jobbigt med folk som har musik på sina bloggar, ibland när man lixom lyssnar på musik så spelas bloggmusiken jättehögt. Lite jobbigt faktiskt, kan hända att vissa besökare inte återvänder pga musiken!

Nu blev jag trött, natt.

Påskgodis

Godkväll!

Vi åt på Max idag, har ätit där 2 ggr nu. Deras hamburgare e så goda, det bästa är att det ej finns saltgurkor i vissa hamburgare(tummen upp!). Anna behövde lite stuff till Grekland, fan va kul hon kmr ha det asså....*avundas*



Naomi fick 600 spänn från hennes farsa, *gå o köp påskgodis till dina syskon*. Yeah tänk er hur mkt godis man får för 600 spänn haha, men vi gick till 4gott o köpte godis för 200 riksdaler. Det räcker tro mig...
Kassörskan i ginatricot hade min eftertraktade jacka, aja den e slutsåld överallt. Det är nog dags för mig att inse sanningen, men jag har fortfarande ett hopp.......ALLUM!

Jag ska stanna hemma imorgon, för första gången på hela lovet. Skulle EGENTLIGEN åka till lagret med smilevskorna men det blev inget. Måste boka tid på optikern, behöver nya linser.

Godnatt och ha en trevlig kväll! :)

Mjauuuish

Godmorgon!

Jag ger mig iväg till stan o träffar tjejorna snart+Donny dååå. Model lab ringde mig imorse, har faktiskt ingen aning om vem det var som anmälde mig dit. Nej jag har ingen lust att bli fotograferad lr så, alla har ju varit där lixom....ok om det var något speciellt, men njae alla bilder ser likadana ut.


Kanske inte såhär bra då men...ni fattar.

Aja det blir nog lunch på paprika lr nåt(ni vet xiaoyun äter inte skräpmat). Jag är dödshungrig, har inte ätit nån frukost alls.

Men men men men ha en trevlig dag, solen skiner nu föressten! Ska kanske inviga jeansjackan idag, hejsvejs!


Happy biiiirthday


Happy b(ög)day OBALAN(antingen hatar man lr så älskar man hans miner)! Vi sjöng ganska vackert för honom dessutom...ni vill nog inte höra det :D


Jag har fått vääldigt mkt saker gjort den här veckan, gaah! Bögarna gick nyss, och grattis på födelsedagen OBALAN! Han kom med en jättevacker tårta, och alla fick vääldigt stora bitar =D
Det blev pommes+kycklingvingar föressten, sen åt vi chips och massa shit. Bara ville ha yoghurt blandat med riset, jag hade hallonyoghurt men hon ville inte ha =D


Love!

Okej slut på den här dagen. Imorgon ska jag först till IKEA med familjen och köpa lite stuff. Senare drar jag till stan och möter Xiaoyun och Naomi...Anna kommer väl förmodligen också vara där. Senare kommer Donny också! Jepp, det blir nog trevligt imorgon. Om jag har tur hittar jag jackan imorgon *överlycklig*

Gonatt!

Nordea

Jag har varit duktig och skaffat mig bankkonto o allt shit som behövs nu innan man fyller 18, haha bilder på passport,id och annat blir alltid fula. Vet inte varför det e så...
På passportbilden fick man ju inte le, så jag var typ skitseriös. Ja då förstår man ju hur bilderna blir.....

Obalan&co vägrar som sagt äta mat som jag har lagat, haha bögar. Men morsan fixar käk, så det blir nog inga problem! Vi hörs!


Godmorgon

Nä jag har inte städat, sitter fortfarande o degar.......

Bögarna kommer hit om några timmar, blööö orkar inte. Morsan får fixa käk, pommes får det iaf bli. Jag har inte ens satt upp gardinerna än, för att jag hittar ej gardinstången haha. Nä nu måste jag städa, ni får ha det bra ni;)

Shopaholic



Haha måste säga att Isla(mrs bloomwood) hade sjukt fula kläder på sig, men den lila klänningen var skitsnygg! Asså jag är bara ärlig kolla på de här bilderna från filmen...men filmen var bra(tyckte jag iaf) :)


Nej,nej,nejnejnejnejnejnej

Okej men jag har iaf varit duktig och skickat iväg feriejobblapparna, imon är det sista anmälningsdagen. Skickar man brevet imorgon är det ju redan försent, dom får ju inte brevet förrän dagen efter. Förlåt att jag e lite efter men jag visste inte att frimärken har blivit klistermärken hahah, ja där ser ni hur längesen man öh skickade post till någon....heja internet!

Mjau, jag orkar inte städa. Godnatt!

Tisdag



Halluuuu!

Hittar jag inte den snygga orkesterjackan på gina, får jag nog köpa den från ellos. Det e väl la inte mitt fel att jag ser bra ut i den, annars skulle jag inte varit så beroende av orkesterjackor. Aja imorgon kommer bögarna hit, men vad är det ni vill äta egentligen? Jag ser väl inte ut som en hemmafru......

Måste fixa mig, sen blir det staaan och lite annat shit. Hejsvejs.

Planer



Imorgon ska jag försöka hitta min fina orkesterjacka, sen blir det nog bio(en shopaholics bekännelser). Mina syskon kommer också gå på bio, fintfint. Medan jag sitter o glor på en shopaholics, så kommer dom att se fast&furious. Idioterna har disco här nu, verkar inte som om grannarna bryr sig....för att dom brukar sjunga karaoke på somaliska däruppe :) Skojar inte =)



Föressten, visst är jättemånga skitskraja för ipredlagen. Lugna er, fortsätt tanka bara(enligt micke). Aja men jag orkar inte bry mig, tankar ändå inte ner så mkt skit mer.

Aja, på ONSDAG fyller Obalan år, grattis du ska bli äggad. Nej men vi ska va hos mig iaf, ni får gärna lukta på dom vackra blommorna i trädgården om ni vill. Vet ni inte hur ni ska komma? Snacka med frog så löser det sig ;)

Herrå, project runway börjar nu.

ONT I TUMMEN


Fan va ont i tummen jag fick när vi fajtades på ett spel, korv asså. Vad vill du mig ANETA, fattar inte....orkar inte lösa massa gåtor -.-'
Justeja det e ju måndag idag, måste kolla på project runway. Måste börja plugga lite, anrs kommer jag sega mig hela veckan....usch. Ni får ha en trevlig kväll :)

Stylesighthings


Hellllluuu

FAN va trött jag är, har skrivit på massa papper nu...måste lämna tbx dom imorgon och faxa ett papper till polisen. Solen skiner idag med, fast det e inte såååå varmt ute...


Wohooo sex and the city 2 kommer ut snart!

Nä jag har faktiskt inte sett ett enda avsnitt av SATC, menmen jag såg filmen iaf! Det räcker väl med ettan, dom borde pensionera sig nu. Det e The City som gäller nu!



Jag hoppas att ni ser skillnaden!

N
u ska jag göra lite annat shit, ska hälsa på gubbis sen. Hejsvejs!

Bikbok



Bra jobbat bikbok! (Aneta köpte dom svarta solglasögonen, om jag inte ser fel)



Buh, ni anar inte hur trött jag är! Imorgon bitti ger jag mig iväg till gbostäder för att skriva på lite papper, så att jag får jobba på gbg kalaset. Det blir nog awesome!
Ska kanske passa på att fixa bankkontot också så jag får min lööön, sen blir det ännu mer shopping. Jag vet att jag inte "får" shoppa mer, men gaah vem bryr sig egentligen.....hittar ändå inte dom kläder jag behöver i den högen :P

Fick spotify kontot av micke, han e som janne. Man vill döda honom men samtidigt så älskar man honom också....hahah sån känsla får vi när vi ser Jan-ERIK! BÖÖÖÖÖÖÖG! men nej det e ändå synd om honom...

Ha det gött vetja!

Söndag!


Usch Kate Moss kläder för Topshop e inte alls fina....

Godmorgooon på er!

Min näsa är täppt och mina ögon kliar, hello pollen! Idag blir det nog städning för min del, blöööö undrar när vi ens ska åka till IKEA, jag behöver lite stuff till rummet.

Undrar vad folk har för sig idag då, det e ju bajsväder....nej typiskt sverige-väder. Ska fortsätta söka sommarjobb, om jag inte får nåt blir det katastrofalt. Då har jag faktiskt ingenting att göra under sommaren :O

Ha en najs dag!


ÅH min jacka :'(

Hej på er!

Halva dan har passerat förbi, nu återstår den andra halvan...som sebbe säger. Men vi ska ut snart igen o bara luffa runt här i gårdsten som alltid. Sara köpte sin jeansjacka och jag ville ha min orkesterjacka som e slutsålt överallt.....fan.


Åååååh den e så fin.......i verkligheten asså!

Ipredlag funkar faktiskt på ett sätt, E's kompis fick böter för nån vecka sen.....5000 spänn! Det är inget o skratta åt asså, men piratebay kommer göra något åt det iaf, som alltid. :)
Andas dudes, lovet har inte börjat än......mjaau. 2 filmer jag måste se på bio är fast&furious och en shopaholics bekännelser!!!!


Ha en fin dag!

Köpte en jeansjacka istället, usch börjar känna ångesten nu....


Solen SKINER!

Sån här dag måste man ta vara på!

Aja nu måste jag äta frukost och sen dra till stan med S^2. Ser man inte att vi naturare e helt förstörda av matematiken som Bear lär ut? :)
Meeeeeeeen men men fan jag måste spika fast några tavlor också, men orkar inte störa mina trevliga grannar såhär tidigt på morgonen...Hoppas att nån kommer o hälsar på snart, hejsvejs!

Troja


Kollar på Troja just nu, fan har väntat på min spotify invite i en vecka nu! Brad Pitt var så sjukt het i filmen, orlando ser inte alls bra ut usch nejnejnej. Men nu ska jag se klart filmen, ni får ha en trevlig kväll!

Chanel



Yeah jag köpte som sagt de chanelinspirerande strumpbyxorna från Lindex, och självklart kör jag med svart fram! Jag, Aneta och Lulle sprang runt i stan en liten stund, härligt att se lulle köpa en morgonrock...."porr-regissör". Bääh mr.D skulle köpa en present till sin kompis, men jag orkade inte stanna kvar i stan för länge.

Okej nu har vi iaf PÅSKLOV! Det är då man måste passa på att vara med alla man inte hunnit träffa, fan måste städa ocksåååååå...usch! Sova,städa, äta, shoppa och göra lite annat skoj = lov.
Det sämsta med lov är att man måste plugga inför massa bajsprov...har ju eng redovisning om PNG precis efter lovet, det känns inte alls bra.


Ha en trevlig dag!


Mjaauiish

1 dag kvar till påsklovet, ingen svenskalektion imorgon dessutom!

Men men vi har fysikprov imorgon, det kommer gå åt helveteeeee......hatar fysik. Idag gjort vi inget särskilt faktiskt, biologin var lika soft som alltid. Jo juste ja Bear börjar kämpa sig med skolans trivselregler som ingen kommer följa =) som Bara säger......... vi får inte ens andas på hans lektioner.

Nu e det dags för lite fysik, hej på er.


Bär?


The Sartorialist

Jag har ju alltid kallat minibear för minibär, men inte visste jag att Bär betydde Bear på tyska alltså....inget aprilskämt här nej. Kolla brunbjörn, en Braunbär, der

O
kej vi har iaf sovmorgon imorgon, har utvecklingssamtal också blääääää. Varför just dagen innan fysikprovet? Men nu ska jag sova, nattis!

1 April

Halloj!

Blev färdig med krönikan efter några få timmar, det var härligt att sitta ute och mata fåglarna. Stackars B som har fågelfobi, måsarna kom och åt bröd....det var meningen att kråkorna skulle komma.
1 APRIL IDAG, några lyckades jag lura iaf + micke som alltid går på samma skämt. Men men jag har som sagt shoppingförbud, kom på en sak jag behöver......CHANELinspirerade strumpbyxor! Det tar ju inte så mycket plats i garderoben! Perfekt.

RSS 2.0