Beautiful

Godmorrrn!

Har tänkt att fixa min mobil, men det blev aldrig av. Nu är det dags att börja med mikrobiologin, så att jag slipper tänka på den senare ikväll. För imorgon blir det pluggish hela dan, det är väl det söndagar e till för?



Men ni får ha en treevlig lördag iaf! Adioos!

Pssst! måste bara tipsa en vacker låt, nämligen Akon - Beautiful. Den e super! kommer bli en hit på radio, så lyssna på den om du är eh akonlover!

Cubus


Tog bilden med systemkameran nyss.

Den här vackra västen är från Cubus ja! inte visste jag att man kunde hitta något sånt, man känner sig ganska sprallig i den här västen faktiskt. Förstår inte varför filmen "i taket lyser stjärnorna"  är så poppis? Eller nej det är snarare reklamer ÖVERALLT, i skolan t.o.m. Och nej jag tycker inte om svenska filmer, så är det bara.

Friday


Jag på internet-cafét i Kina

Tjolahoppsan! Här sitter jag och pluggar på lite inför mikrobiologiprovet, det går väl la sådär. Man måste kunna rätt mkt inför det provet. Ikväll ska jag som sagt glo på film och äta skräpmat, som alltid. Men det är väl så man lever här i Sverige =).

Ska nog se Yes man på bio imorgon! Tror inte att jag orkar gå på dansen imorgon, tycker inte om mtv-grinding. Får börja på danshuset nästa termin isf.
Ha en trevlig lördag vetja!


Kebabhouse

Den inställda biologilektionen ägde rum i kebabhouse, nä men jag+obalan&co gick till biblan för att lämna frogs bok. Men mjau vi var visst hungriga så det bleev kebabhouse för första gången för mig.



Utländska pedofiler verkar älska mig, speciellt unreachable Artar(emres släkting) hahah. Nej skoja, men men fan vad jag tyckte synd om vår kära BEAR idag, men som sagt han älskar oss NVgays.
Måste göra klart fysik och matteuppgifterna, ska byta om och dra ut med the old crew. Hejsveeeeeeis

Skridskoåkning

Halloj!



Idag åkte vi skridskor på Heden och jag ramlade faktiskt 2 ggr. 1 gången ramlade jag för att jag skrattade för mkt åt en sak, 2a gången ramlade jag tack vare Obalan som åkte som en fucking raket och släppte mig så att jag flög. Haha mm nu har Aneta bildbevis och allt, Tack!

Uh måste plugga lite också, jag e lite confused nu. Men ni får ha det så bra!

Im so freakin sorry!


Bild tagen av Monica

Ett inlägg till mina bästaste homies S,A,S! Förlåt att jag inte haft tid med er, jag har verkligen haft mycket att göra....hoppas ni förstår mig. Suck.
Min hjärna e helt sprängd, tror nog att det är dags att lägga sig. Gonatt på er ppl! sovmorgon har vi dessutom imorgon..

New moon


Twilight 2 har biopremiär den 20/11 läste jag det på någons blogg, hoppas det är sant också.

Halloj!

Idag hade vi håltimma på fysiken, eftersom Freddies kids var sjuka. Sen på engelskan hade vi stafett-poem, det blev ganska fina dikter....
Vi surfade lite på facebook på rasten och kollade på lite bilder på min käre unreachable A. och mr. Blings vackra bild, haha lite skrämmade o se honom sådär FAKTISKT. Ska dra till dansen snart, Alex kommer svika mig igen *snyft*. Men ni får ha det gött!

Nyår



Nä föressten det var nyårsafton igår kom jag på...Det var faktiskt kul att sitta bredvid minibear på lektionen, han fick aldrig hjälp av stora bear haha. Mobbad.
Har inget o skriva om just nu, har pms tyvärr. Tur att vi inte har så mkt att göra idag! YOUNG AND SWEEEET har börjat med sina böglektioner igen, fyfan.

ännu fler kinabilder


Min s.k utsikt från huset.


Jag och min soooon

bästiiiiiiiiiiiiis

Ska kolla på america's best dance crew nu, föressten....jag kollade på let's dance för första gången idag. Sämsta dansprogrammet någonsin, asså seriöst dom kan ju inte ens dansa? Såg när blondinbella dansade, haha fan va ja skrattade! Inte för att vara taskig, men jag säger bara vad jag tycker:)

Happy Chinese New year!



Idag är det ingen vanlig dag, så det blir nog kanske inte så mkt plugg iaf. Måste egentligen skriva klart några saker + plugga på lite innan debatten imorgon.
Åååååh gott mat idag, lr nja...åt det varje dag i Kina typ. Men man saknar kinesmaten, och det är absolut inte friterat!! Dags att städa lite här o där, känns lite trist men det måste iaf göras:)

Vackert


Kolla Annas min asså...HAHAHA

Wihooo! Shoppat 3 sexiga plagg från Monki och annat skit. Känner mig nästan pank nu, var tvungen att utöka mitt skolkort också...hur ska jag anrs klara mig på 100 kort i typ x dagar? :D
Visar upp nån enstaka plagg om jag har lust, känns inte så nödvändigt men men vi får se. Juste SEBBE! du får börja med mig om du vill, jag ska iaf till atomen nästa vecka. Diana och M går ju där, måste joina dom lite.

Gonatt

Lördag



Godmorgon dudes!

Jag vaknade för några timmar sen, usch kunde inte sova.  Imorgon är det CHINESE NEW YEAR, woho lite sena men det är väl inte mitt fel? :)
Snart åker jag till stan för att möta Najåmi och Xiaoyun, vi ska äta lunch o shoppa *lite*. Har man otur så har man...ser ni, när jag ska ut så måste det ösregna! kul kul!

Ska äta breakfast nu!

H&M sommar&vår 09



Fransar



Hallu!

Fransar är inte UTE än, och jag har redan planerat att köpa något fint! Fan va trist...jag har inte anmält mig till någon danskurs på danshuset än, FÖR att jag inte har bestämt mig för vilken danskurs jag ska gå på. Trist asså..
Jag och Amanda håller på att arbeta lite med mikrobiologiarbetet via msn, eftersom vår käre Alex åkte till Danmaaark!

Nästa vecka e ganska chill, tror jag...om det inte dyker upp massa läxor. Men veckan innan sportlovet blir nog ganska lidlig, det blir nog "bara" 2 prov. Hoppas jag!
Försöker att komma på ett nytt smeknamn åt Bear! Nu återgår jag till pluggandet igen, hajdo!

Laaala

Hejhej!

Alla förutom jag visste att vi började kl 12.25 idag, men äh jag vaknade ändå ganska "tidigt". Imorgon har vi redovisning, men jag behöver inte snacka så mkt ändå HAHA! seriöst 5 pers...1 fråga. Måste ta med Obalans rabbit imorgon, den kommer han gilla :)

Ska göra klart fysik uppgifterna nu, hejsvejs!

Ångest



Idag spelade vi beachvolleyboll på nrj hallen som ligger i .....stället. Vi hade iaf kemiprov imorse, hälften av klassen var inte där haha men sen började ploppa in fler och fler på sv lektionen. Speciellt SIMON! största skolkisen någonsin asså... Janne var så otroligt stilig idag, eller så har jag missat rätt mkt? :)

Den här veckan har varit så sjukt crazy, snart är det kinesisk nyår också! WOHO då rullar pengarna in och det betyder...SHOPPING! Måste skriva lite här så ni vet hur jag har det just nu, vet ni vad...jag behöver en ny väska. Mina väskor har fastnat i Kina nånstans =/.

Torsdag(imorgon): läxförhör på Biologi, BÖRJAR MED MATTE D
Fredag: Fysikläxa, SV redovisning.
Måndag: Mikrobiologi debatt, eng quote

Kom även på att jag inte har skickat in min travelreport och reading log till Linda....*suck*

Återigeeeen

...ser man såna vackra personer här i Swiiiiden. Speciellt mr.frog som smesem har sett 2 gånger, som sagt vänd dig aldrig om när mr.frog är bakom dig. Jag blev ganska skraj hahaha asså ååh han såg sååååå hemsk ut men samtidigt tragisk, svårt att förklara men det räcker med en enda blick =D


Haha varfööör vara såå young and sweeet :) baaaraa obälään organization fattar ;)

Dags att sova, gonatt! kemi suger

Kina bilder

Jag har inte lagt ut några bilder från Kina eftersom dom är för privata, nä haha det beror påå att systemkameran ligger kvar i Kina. Och ni förstååår....den gör comeback om några dagar. Men anyway jag ska visa er en bild på Kinas pizzahuts pizza!




Shoppaaaaaaa! MAAAAAAT! ooh bakelserna var såå goda!



Det går inget vidare med kemin måste jag säga, han har ju inte gått igenom något....uuuurgh. Vaknade 3 i natt föressten, är inte van vid tiden än. Det konstiga är att jag fortfarande inte är trött! Drar till träningen snart, adios!

Homiiiie!

Halloj!

Dansen börjar ikväll! göttans nu är det dags att förbättra sin kondition igen....måste även plugga till kemiprovet som vi har imorgon bitti. Livet är som sagt inte alltid så lätt.
Min homie från Kina har skrivit till mig, fan va man saknar den asså! :D

Ha det gött allihopa, mina blogginlägg blir ganska tråkiga pga skolan.

Street

med Pawels forts streetgrupp? JA NEJ JA NEJ JA NEJ...........


Måndag

Hellow!

Nästa måndag har vi s.k debatt på mikrobiologi, KUL ALLTSÅ! fick även reda på att jag ska göra slutprovet+sista genetikprovet, well då måste man väl plugga ca 200 sidor kanske (?). Fan boken suger ska ni veta!
På hemspråket så gjorde vi som vanligt inget speciellt, läraren bara snackade om något onödigt som jag inte minns...speciellt när man sitter bredvid en som babblar 24/7 (Erik).

Lyckost asså! varje gång man ska plugga inför ett prov så måste så jäkla många gäster komma o störa, alltså exakt varje varje gång. Kemiprov på onsdag också, yaaay jag har inte ens öppnat boken än. Hejsvejs!

Mac lipstick


Köpte ett jättefin Mac läppstift i Frankrike som jag råkade glömma i min andra väska som jag lämnade kvar i Kina, fanfan I miss it so much! Den är typ beige och passar mig utmärkt, aja får se om jag hittar en annan läppstift här i Sverige. Yay pluggar matte nu, har missat asmånga lektioner verkar det som....

Smart att äta godis dagen innan man ska på tandläkarbesök! för det gör jag just nu haha...svårt att låta bli känns det som...

Godmorgon!

Trevligt med lite snö såhär dags! Jag köpte uggs i Kina faktiskt, hört att de är hälsofarliga men det är inte så att jag går runt med dom varje dag. Packade upp kläderna imorse, hmm nu inser jag att jag ändå har shoppat ganska mycket. Fast det känns ändååå inte riktigt som om jag har köpt något, förstår ni vad jag menar? :)


Modefloppigt värre...

Snart måste jag sätta igång med pluggandet(igen), sorgligt nog måste jag plugga 2 kap. i kemi också. Och jag ANTAR och VET att Janne inte har gått igenom något viktigt på lektionerna right? Föressten Bear vet att vi kallar honom för BEAR nu! WOHO!
Som sagt säg aldrig någons eh "smeknamn" högt när personen är i närheten, men aja han såg ändå rätt glad ut haha "GLAD" e han när han visar sina tänder OKI kom ihåg det :)

Brist på vatten



Måste berätta en sak för er, i Kina drack jag enbart läskedrycker. Fyfan vattnet smakade KLOR, och nä j ag kunde helt enkelt inte dricka det. Yeah som sagt låt aldrig colaburken ligga på bordet för länge i varma länder, för då smakar den också korv. :)

De har ju fått assnygga skor på dinsko! go go go high heels!


Btw jag har ej käkat pommes på 1 hel månad!!!!!!!!

Lördag

Godmorgon!

Jag vaknade för 1 timme sen ungefär, så blir det när man inte är van vid tiden än. Och eftersom JAG har varit borta i en hel månad så glömmer man allt som händer i (mode)världen....



FASHION 2009 då är enligt aftonbladet:
  • bar mage
  • mocka
  • uniformsjacka
Visst känns det mysigt att glida runt i magtröja, nä usch! uniformsjacka känns mer O.K, det är ju inte direkt fult om man kan klä sig på rätt sätt.
Ni som undrar lite om studiobilderna: Det kostade inte så mycket, men det finns ju från 300-2000 spänn. Jag valde  hela kitet för 600 :) och man fick välja till massa extra bilder också+en 12 tums bild. Fotografen var så sjukt rolig!

Ha en trevlig lördag föressten!

Shopping



Köpte Nina Riccis parfym(som kallas för Apple King i Kina HAHA) i Paris, den luktar så gott! tänkte först köpa Marc Jacobs parfym men ack va dyr den va! Datorn har blivit helt paj, fattar inte hur ungar hanterar datorer.....de bara laddar ner massa skit som lagrar massa virus.

Just nu känner jag mig lite tom, har ej anmält mig till ngn danskurs på danshuset än. Funderar fortfarande på att börja på Pawels streetgrupp, meeeen jag ORKAR inte göra något just nu! Fortsätter självklart att dansa på blåstället, men det blir nog min sista termin där. Saknar ju självklart Diana, Marwah och AMELA!

ÅH gick in på Monki idag, var har alla shopaholics tagit vägen? Varför är det fortfarande såååå snygga kläder kvar i butikerna(exkl. Gina tricot), vill sååå gärna shoppa men risken är stor att morsan inte ger mig pengar i framtiden om jag fortsätter såhär. HAHA :)
Yeah här är det en väldigt stor skillnad jämfört med Kina...Sverige e liksom "välkommen till landet där alla har likadana kläder".  Många hade ganska snygga kläder på sig i gulinglandet, men det är jävligt svårt att hitta samma plagg kan jag allt säga.

Studiobilder

Halloj!

Känns som det är dags att fixa bloggen igen, glömmer nästan hur man gör allt detta =). Men anyway, ni får väl la se några studiobilder här på bloggen+på bdb. Mår nästan dåligt av allttttt som har med skolan att göra just nu, har mkt o göraaaaaa...har ju missat 1 vecka såå jag får väl försöka hänga med helt enkelt.

  • Tis: Matteprov
  • Ons: Kemiprov...gött asså! jag vet inte ens vilket kapitel vi ska ha prov på.
  • Tors: Biologi redovisning(?)
  • Fre: Sv redovisning
Hmm...ska vara hos tandläkarn på måndag också, missar mattestugan :'(



Klicka så får ni se, har ett helt album här hemma med massa studiobilder som jag har valt. Skulle egentligen hem till Vicky idag men men jag känner mig inte riktigt "ledig" just nu, måste sätta igång med pluggandet innan det är försent....tyvärr.

Hemma nu

Det är allt jag har att säga! OCH NEEEEJ jag har inte fastnat någonstans, föressten det känns lite konstigt att kunna skriva åöää. Kändes lite konstigt att bara se svenskar överallt, var e alla gulingar? =)
Dags att plugga fysik, men först måste jag packa upp allt skit och prylar. AAAH min rygg hurts tack vare alla feta väskor.

Hemma snart

Hello!

Imorgon kvall aker vi till canton som tar ungefar sisadar 10 timmar, sen kmr vi ta flyget till Paris som tar ganska manga timmar och SEEEEEN aker vi till Sverigeeeeeeee..........det kommer ta ar och dagar.
Well jag forsoker att inte handla so mkt har for att vi ej orkar bara sa mkt skit hem, men jag har iaf shoppat idag! och antligen lart mig att pruta....men det ar ando lite hemskt.

Fan horde att vi ska ha matteprov snart, jag hinner ju inte pluggaaaaaaaaaaaaaa..............GAAAAAAAH. Nu orkar jag inte leva mer, hejdooooo

PARTYyyyyyy

Bogarna skulle dra till eh nattklubben igar kvall, jag kunde knappt rora mig ba for jag ehrm glomde ta min medicin. Har aldrig proppat i mig sa manga tabletter pa en o samma gang fyyyyy blaaaaaaaa. 5 sma + 3 stora tabletter......gotttt luktar det oxo *not*. De har 2 dagarna har det varit party i det nya huset, haha jag har inte gjort nat...det dok bara opp nya slaktingar varje dag, sa man var tvungen o sitta dar o halsa po alla.

YEEEEEEES vi ska hamta studiobilderna imorgon, syrran o kusinen aker till den stora staden igen. Aldrig att jag ska dit igen, jag blir fan matforgiftad dar. Det finns foressten min alskade KFC daaaaar och pizzahut oooooochhh vero moda och ONLY.


Nu gar jag! Hajdoooo!


Magsjuk

Halloj allihopa!

Skolan borjar val visst idag? Jag akte till en storre stad for nagra dagar sen, tyvarr lagar min morbror aldrig mat hemma sa vi var tvungna att ata ute varje kvall. Sista dagen dar madde jag verkligen kasst, jag orkade verkligen inte resa mig upp. Blev bade spyfardig och lite vimsig. YEAAAH vad ska man gora, har inte atit nat pa hela dan...kanner mig inte hungrig heller.

Men anywaay. Vi har val la shoppat ganska mycket nu, jag kanner mig inte riktigt nojd med mina kop an hmmm......men aja jag maste vila och njuta av de sista dagarna har.

Hejsvejjjjjs

PST. foressten mrs smesem jag har kopt ett ansikte till dig ......haHAHAH jag skrattar varje gang jag ser den. Jag slar dig om du inte har med dig den varje DAG till skolan.

Gott nytt ar

som sagt gott nytt ar pa er, har firar dom inte nyar lr aa ni forstar nog vad jag menar. Vad gjort jag pa nyar daaaaa joooo....ate, sov och luffade runt har som en riktig luffare. Alla yellows e lediga idag, muhah skitungen fick antligen stryk av mig *skadegladje*.

2008 har v arit ett riktigt otursar for mig, jag hoppas pa ett battre ar som sagt! Jag maste bara saga att jag fick 2 fucking myggbett i ansiktet hahah javla myggor dom tycker verkligen om ansikten HA och exakt under ogat! jag ser ut som en P-kula. Na kiddin men jag vagar inte ga uut po dagen =)


RSS 2.0