GäspDags för lite semester känner jag. Imorgon ska jag o tjejerna se Eclipse, hoppas att vi inte hamnar bland alla fjortisar som skriker så fort de ser Edward eller Jacob...men nåja hoppas att filmen är bra! Jag har tyvärr inte hunnit läsa ut boken än, är fortf på new moon.

FYNDOh! Besökte ullared idag, köpte 3 par skor. På bilden ser ni ett par vagabondskor, dom ser hetare ut i verkligheten. Woho det var typ 27 grader idag, sen efter ett par timmar ösregnar det. ÄLSKA Sveriges väder!

ChillTjenixen! Det är så skönt med sommarlov, man slipper tänka på sånt som har med skolan att göra. Jag jobbar, äter, träffar vänner och shoppar. Livet är soft. Ibland hatar jag när det är REA, man vet inte vad man ska köpa. Men jag har iaf köpt en hel del linnen som lär behövs när man väl åker utomlands, stör mig som fan på Sveriges sommar. Det är fan inte ens sommar!

Saknar


Vi fick vänta 8 timmar på flygplatsen i Tyskland, fatta att vi överlevde dessa timmar!!!!! Heja UNO!

Colosseum låg ungefär 15 min från vårt hotell.


Ännnnnnuu

....ett onödigt möte.

Vi hade möte om jobbet idag, nu jävlar blir det timlön!!!!!!!!(hoppas jag). Som vanligt babblade dom på en massa skit som man redan kunde och så fick vi utföra HLR på de snygga dockorna. Jättespännande, speciellt när man redan har gjort det 2 ggr innan.

Mjau

Hejaa


Jobbade idag som vanligt, fast jag har inte varit där 2 ggr nu så det var extra kul att se alla igen. JAAA vad händer då, jo alla sitter där o glor på vm-matcherna, Thomas satsade våra pengar på Elfenben. Jag visste inte om det, det e väl fan klart att Brasilien vinner. PUCKOOOOOOOOOO.

Brun?Jadu, man sitter inte precis ute o steker i solen när det är 30 grader varmt. Men här ser man iaf zebraränderna mina fötter fått av sandalerna, sexigt värre...
Pasta,pasta,pizza,pasta varenda dag. Spyr när jag ser pasta just nu.

Jahopp


Ska testa jobba med något nytt på fredag, haha något som har med ekonomi att göra...sjukt tråkigt med andra ord. Fyfän, men det är som sagt erfarenheten+pengarna man är ute efter!

Peace

Hemma nu

Hallååååååj!

Det var längesen man rörde vid en dator! Vi landade igår natt, anledningen till varför jag vaknar 9 är att frukosten slutar 9.30 varje morgon. Det roliga var att vi alltid var där kanske 10 min innan den s.k deadline...
Men det var en väldigt lyckad resa och vädret var super, det var 30 grader varje dag. Nåja, orkar inte skriva ner allt som har hänt haha det tar man LIVE.

Ska träffa mina käraste senare som jag inte har sett på 2 veckor :D

F*n

Hello!

Var på grillparty hos A idag, kvinnan ska ha med sig typ 5 väskor till Italien. CP. FAN va jag hatar att packa saker till resor, hur många skor/väskor/kläder ska jag ha med mig?
Okej lets seee.....gladiatorsandaler, flipflops och vita converse. Sommarkläder, okej inte så mkt för att jag ska shoppa därborta. Jag ska ha med mig max 3 väskor.

Måste shoppa och växla pengar imorgon, om jag hinner. Ska på hvitfeldskas student imorgon, senare blir det studentmottagning o shit. Men det blir nog skoooj :D

RSS 2.0