Fett


Solglasögonen kostade ca 500 dinari om jag ej minns fel, alltså ungefär 80 riksdaler. Måste även påpeka att vi beställde varm choklad - vi fick varm chokladpudding!

ungar...

bajsunge: - Meeeeeei mina skor är blöta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag: vad vill du att jag ska göra åt saken???????


Fan

Måste...
  • städa
  • göra engelskan
  • skriva klart svenskaC grejen

Som vanligt

Varit med bögarna hos Sara en bra stund, spelat wii också..tror att jag kmr få träningsvärk helt seriöst jag kan inte röra mig högra arm så bra pga tennisspelet:D

Mer än så kan jag inte säga. Nattis

Del 2


Lånade A's mormors extremt sköna skor <3


Cola varje dag *tummen upp*

Hello Hristian!!!!!Har fått massa läsare från olika länder!!!! Måste nog skaffa Google translate snart :D

Syftet


Ni ser väl la vad syftet med projektarbetet är?????

Resan


Fanns inga element i lägenheten, därför tillbringades mestadels av tiden framför den varma EH "brasan" :D


Nyfixade naglar


Bögen gillar vatten. Jag hade själv inte druckit vatten på heeela veckan.


17 grader under dagen, senare på kvällen sjönk temperaturen till ca 7 grader typ.


Vi hann även mata Anetas barn :D

suck

Ingen miniräknare under hela matte e prövet imorgon, very nice.

gäsp

Lever gör jag, typ. Men jag har jävligt mycket läxor att göra under veckan!!!!


Måste även påpeka att vi vaknade 9 varje dag i Makedonien, så jag har inte sovit lika mycket som jag brukar göra på lovet. GÄSP, jag trivs verkligen inte med vädret här i Sverige. Kom försent pga snökaoset, det vackra är att man ser vissa lärare på 16 bussen också=D

Jag ska försöka lägga in lite bilder, när jag orkar förstås.

Ehrm

  1. vi sitter pa internetcafe
  2. och da ska man inte glo pa porrfilm bland manniskorna har
  3. grabben sitter bakom mig
  4. ska jag skratta eller grata?

Lever livet

Hort att det snoar valdigt mycket i Sverige, TREVLIGT for har sitter vi ute pa uteservering o softar sonder oss.

Anetas mamica fyllde ar idag, sa vi var pa en fin restaurang o at(vi var dar igar oxo). Maste bara papeka att servitoren ser ut som BabyT hahah, fan va ja storde mig. Igar(om jag minns ratt) fixade vi naglarna i 3 timmar tsm, javlar vad man blir trott av att sitta dar. Vi ska testa ogonfransforlangning imorgon ocksa, det blir nog kul att se hur resultatet blir haha.

Maste bara beratta for er att dom inte har god pommes har borta, det e typ inga djupfrysta pommes utan de har fixat allt sjalva. Jadu resultatet blir inte sa bra...

Vi hanger har vid IT-cafet varje kvall typ, haha killen som jobbar har kanner oss redan.


Sjukt

Hallo.

Var pa en kinesisk restaurang o at nyss, forsta kinesen ja har sett har pa hela resan. Han var gift med anetas landsman hahah vilket forvanar mig valdigt mycket, asso hur OFTA hander sant liksom..
Idag shoppade vi lite ocksa, det var fina pals iaf. Fast ej riktig pals ofc, jag vill inte bara djur.

Hej

kopte nya solglasogon idag, for 500 dinari typ 100 svenska kronor eller nagot. Aja har nagot att dolja mig med iafhaha jag ar fortf utstirrad o sitter just nu med anetas kusse. Han kan iaf engelska.

 

hoooooooooho


Framme nu

Piss. Alla glor pa mig som om jag vore utomjording, imorgon ska jag vaxla pengar o kanske handla lite saker. Vi akta taxi hit till stan, sitter pa internetcafe nu bland massa snubbar som roker sonder sig.

Hell no

Jag misstänker att jag har packat för mkt kläder med mig, FAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Happy Valentines day föressten! Jobbade idag och det var faktiskt kul, men nåja nu håller jag på att packa för fullt! Åker imorgon morgon med A och hennes mami, hoppas det blir kul! Jag e jätterädd att jag inte får sova tillräckligt, för att den bögen brukar vakna ganska tidigt och det klarar jag inte av på lovet :D

Idag


Har luffat runt med S på stan o handlat lite. Jag har inte packat ännu, hittar inte resväskan o orkar inte leta efter den(läs:jag har inte letat efter resväskan).
Det är typ vårväder i Makedonien, det blir nog härligt när vi e där! Frågan är om skinnjackan ska med?


Igår


Valentines day är en av de sämsta filmerna jag har sett, man tröttnade efter 1 h av filmen typ. Taylor swift skämde ut sig totalt, haha stackarn.
Måste städa snart o packa o åka till stan för att handla lite skit innan resan, kinesisk nyårsafton idag :D Perfekt när man behöver pengar hahaBestefar<3


Grönt är sköntViva la diva var märket! Suger skit, men man tröttnar på färgen när trenden är över. :)

Vogue


Yes


Köpte en fet ring idag, den kommer att användas väldigt flitigt! Idag har vi suttit i skolan o jobbat med projektarbetet som vanligt typ, fast vi spelade en hel del också(A). Planerade även lite inför sommarlovet, jag vill som sagt inte stanna här i Sverige. Jävlar va brun jag måste bli!!!! Som en crnac typ. Nästan.

Måste fortsätta med hemtentan nu. hejsvejs

Jadu

Hmm...........

Vad fan ska jag packa till resan?

Historiatentan är uppskjuten fram till mån efter lovet :):) Men nåja, jag vill verkligen inte plugga så mkt på lovet tänk dig att du är utomlands o blir tvingad att plugga typ hela veckan nästan(vi ska dit o jobba med projektet faktiskt).

Joooobbet

Hellüüü

Right now

Melodifestivalen!!!!! Fan kmr att missa deltävlingen här i gbg :(

Nytt!


Det är inte ofta jag får tag i systemkameran;) ENJOY!

Fan jag dör snart, så shoppingsugen är jag...men samtidigt måste pengar sparas till den så kallade studieresan till Makedonien med A :) Vi ska jobba med projektarbetet där borta i ca en vecka, får se hur mycket jobb det blir muhaha...jag har som sagt andra planer också.

Helt seriöst försöker jag bli färdig med historian+fysiken, men det är så svårt att komma på nåt att skriva :/ Det värsta är att arbetet är så stort, mjau.


Black


FUUUUUUUUULVi var på sjöfartsmuseet idag och gissa vad vi fick syn på? Jo, en skitful fisk. Vet ni vad den heter, picasso :) HAHA

.


Monki

Vi spelade kortspel o annat shit på hemspråkslektionen hahah, det såg faktiskt ut som casino :D Imorgon är vi lediga som tur, äntligen får jag VILA!! Jag är sjuk och trött, behöver verkligen studiedagarna...


Mammaamiiaaaaaa

Hej.

Jag har lyckats bli sjuk som fan, vet inte vem eller hur jag blev smittad(!) Men som sagt, jag är tvungen att gå till skolan...vill inte missa något viktigt. Dumt nog stack jag även till träningen, stackars B kliade sönder sig för Marias son var där o åt något som innehöll mandel/nötter.

Fan får se om jag klarar av hela skoldagen imorgon, det e ändå sista hemspråkslektionen :( Kommer sakna alla såååååå mycket+BK-stunderna :)

RSS 2.0