Min hjärna sprängs


  • Pluggar in 7 bevis samt 7 definitioner
  • Tänker på lab4 som är svårast av alla fyra labbar. (Vi har typ suttit o slitit 5 timmar varje labbtillfälle, hur blir det nu?)

Right now

Plugg inför duggan på måndag. Och ja, vi har dugga var 3e vecka. Tentavecka om ett par veckor dessutom, heja!!

Tröttis

..

Som sagt, jag ogillar digiflex. Var även på morgonshopping igår, det var kaos i affärerna. Jag skojar inte, KAOS. Mina skor var dessutom slutsålda, det var nog det värsta som hände igår. Lars-eric heter vår dig&dat lärare, typ kopia av vår älskade Jan-Erik.

Sexy


.


+ köttfärs. Ska fixa lite mer sallad dessutom.

Ful som fan....Den här fula laptopen kommer förmodligen att bli min snart, köper den dels att den kostar 2000 spänn mindre än en SNYGG laptop som har ungefär likadan processor och annat shit som jag inte orkar ta upp här på bloggen. Man märker verkligen att jag ska bli dataingenjör :(...Skulle annars ha köpt en fin och kass dator pga av utseendet. Nä men jag ska fixa laptop skin(läs: rosa skal) :)

Om den e slutsåld imorgon, så blir det nog en snyggare laptop :)

Studieteknik

..

Äntligen helg, då kan man plugga ikapp allt som lärarna gått igenom denna veckan. Vi hade studieteknikföreläsning igår, ett tips var att belöna sig själv när man väl har pluggat/förstått uppgifterna. Belönade mig själv med en fin skinnjacka för att jag klarade av labben :) Nu väntar ca 14 uppgifter som skall göras fram till nästa labb(läs: onsdag).

PLUGGHÄST

Hallu.

Vi ska labba imorgon eftermiddag, det är helt sjukt att de har så stränga regler innan labb. Man ska vara väl förberedd(LÄS: göra alla uppgifter innan) och så kmr man få kontrolluppgifter så att de vet att man inte har skrivit av kompisen lr så.

TAGGA!Taggar inför nollfinalen på lördag, då kmr det vara proppfullt med folk! Dugga på måndag igen btw, det är inget kul fan.

KääkDet var riktigt varmt o skönt idag, vi är så duktiga som har med oss mat (nästan)varje dag. Men shiiiit va vårt schema suger, vi har så jäkla långa dagar att det inte är sant. Hoppas att man får lite mer ledigt nästa termin eller så, annars kmr jag bli riktigt trött av att vakna tidigt på morgonen o komma hem sent.

RSS 2.0