BIIIIIL

Eftersom jag kör ganska mkt nu, så vill jag helst ta körkortet i ÅR. (Vill mest få det översökat) :D

Bilder

Okej det var ett tag sen, men jag fick resten av partille cup bilderna idag!




bästa bilden! :D




KORSORD ROCKS!



..eller ja, det är snarare tidsfördriv. Det roligaste är ju att lösa olika skvallertidningars korsord, fast då måste man ha koll på olika kändisar.

Fiberwig .



5/5 fick fiberwig mascaran av ELLE. Men frågan är då, är den verkligen så bra?

Själv tycker jag att Colossal mascara(ni vet den gula mascaran) är skitbra!

4 aug

Den 4e aug ska vi på den sista utbildningen innan vi börjar jobba(och jag hoppas att Sara&Shermin läser detta), vilken tid det var minns jag inte.....men jag ska fråga Artar för mer info :D


Lindex


Dagens låt

Jordin Sparks - Battlefield

Fransar


H&m

Work



Nåja, nästa söndag ska jag provjobba lite...får se hur det går!

OOOOH NOOOOOOOOOOOOO

O r k a r. i n t e. köra

OHhhhhh jobbigt



På bilden ser ni ett par COWBOY boots som var inne för ett par år sedan och jag har bara haft på mig stövlarna 1 gång typ. Jag vet inte men dessa boots känns bara fel.

Skärpning


Ska sysselsätta mig med något nördigt..

Randigt



Cola smakar bättre i flaska än aluminiumburk.

Knäppt

  • Man frågar för MÅNGA frågor innan man börjar övningsköra(okej förlåt, men jag tycker att det e lite störande)
  • Helt plötsligt hamnar en kille(som VAR ganska mobbad i vår gamla skola) på J's festbilder, hm?
  • Blev faktiskt lite chockad när jag såg tröjan(trodde såklart att det var nån chanel-kopia grejs), menmen alla kmr ju gå runt i likadana tröjor. Så nej tack.

Klaant



Mr.Johnny lyckades tappa bort sina nycklar på bussen lr något, så han var tvungen att hämta ut nycklarna hos västtrafik. Så jag&Erik var tvungna o vakta lägenheten, yeaaah och han var lika cp som alltid(ni vet hur han e).

Köpte en kavaj idag, fast den e grön...

LUGG!



Shit vad jag e sjukt sugen på att klippa lugg, mitt hår har växt ganska mycket. Men nåååååja jag ska ha långt hår, men luggen känns väldigt lockande just nu. (Såg nämligen en tjej med lugg+axellångt hår, det var sketsnyggt!)

18 juli




Trevligt var det iaf!

Hejhejhej

Vad e det för veckodag idag?

Måste se harry potter filmen snart! Jag har typ sett alla filmer men ej läst böckerna.....fast det e väl la inte så viktigt :)



Ett ord

..shopping abstinens

Mr.Frog


Inte så svårt att gissa vem som gav mig den här vackra grodan va? (Svar: Obalan)


Sexuella trakasserier :O

Det var lite svårt att ta kort med systemkameran, bilderna blev suddiga typ(de flesta). Aja kompaktkamera is the shit! Nu ösregnar det, måste ut o köra med farsan snart.

H&m katalogen



Fick katalogen hemskickad, bläddrade igenom den lite snabbt men man såg att det fanns en hel del intressanta saker. Aja, ni får se bilderna från min bday senare ikväll om jag orkar!

Lukten av grädde

Blir man inte lite spyfärdig av gräddlukten?



Just nu fixas maten(inte av mig så pusta ut), det blir iaf sushi, chickenwings och vårrullar. Ska försöka kicka ut skitungarna också, fattar inte vad alla gör här :S
Ska föressten inviga mina chanelinspirerade strumpbyxor....ni får se senare ikväll. Adios!

Översvämmning

Så ser det ut i min garderob tyvärr....får kanske ta o "spärra" den sen när dom kommer. Ni förstår väl att det e det första dom vill se när dom e i mitt rum XD

18 ÅR NUUUUUUUUU!!!!!!!!!!



YAY ett år närmare döden nu! :) HAPPY?

Dagens action

  • Var ute med Bina&co(sebbe som saknas)
  • Såg på när några skitungar sköt fönsterrutor med luftgevär precis när polisen kom hahah
  • EHRM nån e depressed HAHA

Okej förlåt, men jag fyller 18 om en halvtimma ungefär! Det känns väl helt ok, vadå det e väl eh inget speciellt egentligen?

Jag har inte städat än, surprise?

HMMMMmmmmmm



Fyller år imorgon o jag försöker städa så gott jag kan. Bögarna kommer att vara här runt 8, det blir väl la massa käk o sånt...får försöka haffa systemkameran också.

Ska städa nu och övningsköra lite senare, bye!

Monterar


Ibland måste man känna sig som en bodybuilder(eller inte). Nåja nu har vi knepat och knåpat ihop skiten iaf, hoppas att den inte rasar pga de tunga böckerna!
Justeja Anisha kom hem idag, välkommen hem till SVERIGE! Fast man längtar nog inte hem med tanke på bajsvädret, nåja hoppas att det blir soligt på lördag iaf.

Det  värsta med övningskörandet är att starta bilen på en brant uppförsbacke, som sagt det krävs en hel del träning för mig. STÄDNING ON G nu och hoppas att Erik kommer snart med sin idolskiva.

Adjös

IKEA

Ska dra till IKEA o handla lite saker, ska äta frukost där också :) KÖRV!

Idioter

Som sagt idioter finns det gott om i den här planeten, om det bara fanns en metod o utrota dessa fånar.....ehrm.

tv6

Min favoritfilm Deep Blue Sea går på tv6 just nu, missa inte!

Svart


Jag har tappat bort massa saker, eller så e det nån som har snott det:

  • Svart naglack(depend förstås)
  • Min New york tröja från weekday
  • Rayban look-a-like solglasögonen

Stylista final



Det e final i stylista just nu, jag hejar på Dyshaun. Megan sucks.

brumbruuuuuuum



Jag som tänkte ta lite ledigt idag, men så vill farsan köra med mig....suuuuuuuck. Måste även planera lite nu vilka det e som ska komma till min bday och vad vi ska äta....fast jag kmr inte på nåt bra.


Godis fabrik


Har gått o blivit lite beroende av Capri-Sonne drickorna..

Just nu har jag inget liv fram till augusti(måste köra som en dåre), nåja men det gick väl hyfsat bra med parkeringen idag. Vi passade på att stanna vid godis fabriken, ehrm gissa om jag har tröttnat på godis nu.....
Hoppas att solen skiner snaart, så man kan leva som en normal människa.......hare gött!

Trafikskyltar


Måste kunna dessa skyltar....

Det går segt just nu ska ni veta....

Istället för att läsa intressanta böcker så sitter man med trafikboken, hur kul e det på en skala? MEN man har som sagt inget liv när det regnar därute, sebbe åkte idag btw. Hoppas att du har det gött i Bosnien!


Ursäkt

Att skylla på vädret var visst ingen bra ursäkt, men vi fick iaf gratis pizza idag hahah.....(jag körde idag).

Bohemian


Fransar är en HIT!

Här får ni en tjusig  bild på mina ikke invigda skor, dessa kan jag nog tassa runt med under hösten. Oh yeah bajsväder här i Sverige, jag orkar nog inte övningsköra idag som ni ser...
Jag har lust att äta korv stroganoff just nu.......böööööööh. Hejdå.

Låt

Lily Allen - Fuck you

Den e bra!

Regn+åska



Lite svårt att somna var det pga åskan, ni hörde väl det?

Dom andra ska åka till mlm snart, vilket innebär att jag har hela huset för mig själv =D SOFT! Finns nog inte så mkt att göra heller, alla e lite här o där.
Justeja jag körde ju igår, det var faktiskt lite kul eftersom det var typ 2-3 andra personer som övningskörde på samma bana.



F*ck

Ska dra o övningsköra med morbror nu. FAN!

Fett


Indiska

Fyller 18 om 11 dagar, därför måste jag redan nu fundera på vad vi ska äta......hmm pommes? :)

Jag har inte orkat göra nåt de här 2 dagarna ska ni veta, vädret suger och det är bäst att stanna hemma! Måste städa o städa o städa....B ska till mlm imorgon, skitungar borde inte få resa så mkt.

Hejeesvejsis

Poppis i marknaden?



Lillsyrran sprang till åhlens för att köpa hawaiin tropic olja, fanns bara 3 kvar på hyllan enligt henne. Eh den e nog populär bara för att man blir brun snabbare i solen om man smörjer in sig med oljan....well well jag vet inte om det stämmer, men vem vet.

Uppdaterar bloggen med bilder eftersom systemkameran e hemma! :D wöhö!

Klick!


Cp natt

Godmorgon!

Skulle köra imorse, men jag har annat för mig. Måste fixa syrrans bday tårta och städaaaaaa för att det kmr sjukt många gäster idag. Inatt däremot hände några saker......

  • En katt sprang in i mitt rum
  • Jag har fått ca 8 myggbett(fingrar och tår) eeh av alla ställen lixom? + en i ansiktet.....haha det var nog en jättehungrig mygga som lyckades hitta mig i mörkret.

Det blir pizza till frukost idag, så mjau på er!

Tradition

Var på släktingfest, som vanligt var det lika trökigt. Det fanns asmkt mat och jag börjar redan tröttna på sushi!!!!!! Det e bröllopsfest här ser man, inte visste jag att det var tradition att ta sönder tallrikar?(Man tror att dom krigar där nu haha)

Man kmr nog inte kunna sova inatt.

Jag vill HA



Jag vill ha en starbucks termosmugg tack!(till syrran som befinner sig i london just nu)

Happy birthday

Idag ska vi på thereses födelsedagfest och imorgon fyller lillsyrran år...vilket innebär att magsäcken kommer att vara fullproppad av god mat.

Grattis till grannens dotter som gifter sig idag(vill inte avslöja namnet). Meeeeeeeenmen vafan tacos till frukost......grghgrhg ska antingen börja köra imorgon lr på måndag. Wish me luck.

Grannar

Det börjar bli lite störande med grannarna, eftersom dom lever typ ute i terassen....på morgonen hör man hur deras farsa ropar på sonen och så grillar dom RÄTT OFTA.



Ska läsa lite i körkortsboken, måste börja köra igen(f*ck). UUUH måste städa också, det ser inte särskilt rent ut i rummet just nu.

Mjo



ÄH kickar iväg till stan med seb nu istället, moshimoosh

Uff

En äcklig pappa långben flyger runt här, hahah den fastnade i glödlampan......hoppas att den dör! =D

Vad vill ni?

Tjulahöpp!

Mina sunkiga dagar e över! Har tröttnat på det varma vädret föressten, hoppas att det regnar snaaart....asså man kan inte sova när det e så jävla varmt.
Ska visa er lite fler bilder får gårdagen, Stephanie gick runt med Louise's feta kamera o tog massa bilder igår.....ska försöka haffa bilderna =D


Britney - Circus (Clown-näsorna ramlade av hela tiden, därför finns dom inte med på bild)




The Killers - Human

Ehrm fina bilder right...tyvärr blev det lite fel på imagine dansen, eftersom vi sprang in på fel åtta. Aja men man lever som sagt bara en gång, som Sara sägeeer(det som vi stör oss mest på).

M

Oh shiet

Halloj!

Måste sova.....jag e skittrött, fan va vi failade idag asså! Men kul var deeeeet orkar inte berätta nu, gör det imon när jag har fått lite energy. Lägger upp bilder när jag har fått det ok :)

Gonattttttttttttttttttttttttttttttt ....ingen dans imon oh yeah:D

IDAG

Det kmr bli så jävla kul asså! Jag hinner bara sola i 10 min varje dag innan jag tar bussen faktiskt, men efter idag blir det sommarlov för mig....eller kanske inte.

Partille cup invigning 2009, vi ska dansa framför le francais.....hoppas att dom e snygga för fän!

Genrep

Puh! Det har varit en väldigt lång dag, vi hade stoprep och genrep. Det tog ungefär sisådär 6 timmar, inte så kul nej men vi fick iaf köra igenom allt+klädombyte. Det var iaf inte lika stressigt som förra året som tur!

Imorgon gäller det, fan vad nervös jag kmr bli! Måste sova nu,  måste palla med hela dagen imorgon. Hände ganska roliga saker idag, massa handbollskillar gick förbi höhö det var lite dumt att busvissla åt dom som var lite mindre vackra =).

Najti

RSS 2.0