NYTT!



Kuligt värre!

Hejhej!

Har dansat och haft det kul med danstjejerna+en pojke. OMG-pojken är så jävla rolig, fan vad jag kmr sakna dessa bögar OM jag slutar på blåstället.
Men vi har iaf dansat på 2 olika ställen idag, lika tråkig publik som alltid men men det var såååå kul. Jag höll på att dö i värmen, alltså vi var tvungna att gå runt i jeans,tshirt och tröja.....det var inte alls kul.



Ska sova nu snart, har inte  ens börjat med fysiken. Gonatt

Trötttrött

Hejhej!

Det gick ganska bra idag, imorse var det inte så mkt folk så vi kunde fortfarande gå runt o dela ut ballonger. Vår monter hette MILJÖ&RÖKNING, men tyvärr ville inga vuxna ha ballonger.. :)
Efter några timmar insåg folk att det var heliumballonger, gissa hur många som ville ha ballonger då! Massa sketungar kom hela tiden. Men böh det gick la bra idag, tur att jag slipper jobba imorgon...man blir verkligen trött!

Det var iaf väldigt trevligt folk som vi fick jobba med!


traskade runt i mina gladiatorsandaler som håller på att gå sönder!

Föressten, jag ska få en ny mobil! Farsan har lovat mig det :) Ni kan la själva gissa vilken färg det blir på mobilen haha...

Gonatt! Imorgon blir det ännu en fullspäckad dag full av aktiviteter! :)

kl 10.40 Träning på blåstället med de andra grupperna
Senare blir det uppvisning i liseberg och k.muséet, vi får dessutom lissebiljetter så vi kan åka valfria attraktioner! Men det blir kul imorgon iaf.

Hejdå!



Godmorgon!

Jag ger mig iväg till hammarkullen snart(tur att jag har med mig Shermin&Sara). Tur att man har en morsa som gör frukost åt en, för jag skulle nog helst skippa frukosten :)
Menmen jag hör av mig när jag kommer hem, hejdå!

Ballongutdelning!


 
Okej jag åkte iväg till stan med S&S en liten stund, det kändes så otroligt skönt att bli stekt i solen! Imorgon blir det jobb hela dagen, från 11-19 ska vi dela ut ballonger i HK-karnivalen(och få betalt för det dessutom!).
Jag börjar misstänka att mobilen har fått kortslutning lr något, nåja jag kan inte göra något åt det....*buhu*..

Jag har en hel del att göra vet ni! Ska på 2 studentfester nästa vecka wooh...2 dagar i rad! Men nu ska jag göra lite annat, hejsvejs!

Ångest

Halloj!

Sitter och försöker plugga lite fysik, men det går inte så bra. Min mobil har gått sönder! Råkade spilla lite soppa på den....höhö. Jag måste göra klart kemi & matte uppgifterna, BAJS!

Får försöka plugga matte&fysik idag, för jag kommer ej att hinna med det på helgen :) Det blir varmt o skönt så gå ut o lek! (som Bear brukar säga)

Kärlek

Jag tog ett stort kliv in i affären Gina tricot, det är en vana att bara gå in dit o spana efter lite basic saker. Hjärtat slog hårt när jag såg en glimt av en vit jacka med silvriga detaljer.....åååååh ORKESTERJACKAN!



Köpte en vit iaf, den blåa orkesterjackan passade mig inte bra ENLIGT Obalan och Lulle, synd att Aneta stack...BÖG. Biologiprovet e över iaf, det känns väldigt skönt....menmen det e typ frivilligt imorgon på fysiken, så jag har inga lektioner imorgon. Ska sova ut :)

Nattis

Tjolahopp!


Fullspäckad HELG måste jag säga!

E
leverna på Polhem tog studenten idag, det var jävligt mkt folk! Vi kom lite sent till idrotten, men det löste sig tillslut. Just nu pluggar jag förfullt inför biologiprovet imorgon, det e faktiskt lite svårt att få in så mkt info på några dagar...
Skönt att 8an är avklarad, nästa vecka slipper jag idrotten iaf! Måste ju gå på Iris student :)

På lördag blir det work på HK festivalen med S&S och på söndag blir det uppvisning på liseberg och världskulturmuséet med mina unga dansare(jag e faktiskt äldst där).

Dags att plugga! Hinner inte kolla på matchen tyvärr!

Biologiii

Här pluggas det förfullt! Nästa tisdag har vi kursprov på fysiken dessutom, fysik e inte alls kul. Jag har en hel del kvar att göra iaf:

  • Skaffa modersmål lappen innan 28e
  • Ringa K.P!
  • Skaffa studentpresenter...
  • Plugga fysik och göra klart kemi inlämningsuppgiften
  • Projektplan/bestämma vad vi ska jobba med

Det e inte lätt det nej :(


Pank!

Åh jag behöver nya kläder, ska på studentfester o allt. Kom på att Filip gick i D's klass, fint då kan jag hälsa på båda två när dom tar studenten på ons.



Måste plugga Biologi nu! Det känns inte alls kuuuuuuuul, men det är roligt att läsa om hormoner o sådant shit. Fan jag måste börja med matte uppgiften också!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BAD!

@ school


 Kriminalteknik nu!

L.C



Har ungefär 40 sidor kvar av biologin! Haha syrran ska på nån slags överasskningsfest, det enda hon vet är att hon ska stiga på en bil o sen vet-jag-inte-mer. Fintfint.
Läste ut Sara's face nyss, asså boken e helt sjuk! Tjejen blir faceless, men fick tbx sitt ansikte på slutet...weird. Nu ska jag äta tårta innan dom dampar loss!

Grattis på 19 års dagen!

Hejhej!

Läste eng boken nyss, har inte så många sidor kvar PUH! Fortsätter att plugga biologi, det e för mkt att sammanfatta...tror att jag klarar mig genom att läsa allt några ggr.
Bigsyrran fyller 19 år idag, grattis! Hoppas att jag slipper dig snart också =D =D. ÅH hoppas jag får mina pengar snart, har ett stort behov av det just nu!


Ben&Jerrys e så sjukt överskattat, jag tycker att det e såååååå jävla ÄCKLIGT! Syrran köpte en med mango smak, fyfan jag ville spy.

D tvingar mig att gå på hans student, aja det ligger ändå i polhem...knappt 10 min från skolan. Pluggtajm nu!

The mist


Världens sämsta slut på filmen The mist(skräckis), den var för dålig för att vara skräckfilm. Handlar om människor som blir uppätna av tentakler o andra småkryp och en hel del människor som blir tvungna att stanna kvar i en livsmedelbutik blablalaa okej whatever, på slutet skjöt mannen sin son och 3 andra för att det inte var någon idé att överleva på jorden......menmen efter typ 1 min så försvinner dimman och mannen inser hur dum han var.

Det var kul igår faktiskt, Gottfrid fick tbx sina 2 fingrar eller snarare sitt pekfinger&tå. Biologiplugg nu! Har ungefär 100 sidor kvar att läsa!!!!!!!!!!!!


Sommarlovet



Sommarlovet närmar sig! Och jag kan allt säga att jag inte längtar till lovet, kan nog bero på att jag måste göra massa saker....Jag måste...
- Börja köra igen(FAN VAD JAG HATAR DET), aja men jag blir tvingad till det ändå.
- Jobba(får nog tacka ja till jobbet...)
- STANNA HEMMA :/

Ingen utlandsresa i sommar tyvärr, de planerade att åka till turkiet men det blev aldrig av.

Dagens ÖÖÖÖÖH



Ska till banken o fixa lite grejer. Hejsvejs.

Blazer


Står på inköpslistan såklart! funderar på att köpa en vit blazer, det kmr bli sjukt hett!

Måste till banken o hämta mitt ID-kort, men vi får se om jag orkar :). Senare idag kmr jag att tillbringa med tid med Obalan&co hos lulle, ehrm "filmkväll" haha Obalan kmr säkert att ta med sig sjuka filmer.....som alltid.
Ska pluggish lite nu, har rätt många sidor kvar av eng boken!

UUUUURGh



Nu har jag sett Änglar&Demoner (heter den så?), okej men den var faktiskt bra men lite läskig. Har faktiskt inte läst Da vinci koden, jajaa jag vet att den e bra men jag orkar inte!
Internet har segat sig i 2 år, den vill att jag ska klara mig utan internet. Men nä nu ska jag försöka läsa lite, biologi e ganska trökigt men vad ska man göra!


 


Långhelg


Softa, plugga, äta o sova.

Godmorgon!

¨
ÖÖÖÖHRM konst!

Vi ska redovisa om Absurdism snart, fast jag tror inte att alla kommer att hinna redovisa idag. Vi har enligt Kenny idrott på Skatås, och det vi ska hålla på med e ju intervall träning. Han kmr ju åka till Skatås, vilket innebär att vi ska ta vårt eget ansvar! Höhö gissa vilka som ska dit.......

Mjau

H&M's höstkollektion

Jävlar vad man längtar! Det kmr för det mesta att bestå av nitar, svarta klänningar och skinn! Klänningen funderar jag starkt på att köpa, men den kmr nog bli slutsåld på ett nafs.



Urban Symphony - Rändajad

Kemiplugg



Vi hade INGA lektioner idag, om man bortser från mattelektionen(som var frivilligt). Well, vi jobbade med svenskan i princip hela dan. Tror nog att det kmr gå bra imorgon!
Kemi slutprov imorgon, haha gissa om jag har pluggat ääääääään........ÅÅÅÅÅÅÅH hatar kemi!!!!!!!

What is love?



Nu har jag äntligen köpt mina lackleggings! ÅÅÅH Erik hindrade mig från att köpa dom vackra jeansshortsen, ångrar mig lite nu...inte lite utan mkt!
Fick även reda på att vi inte har någon fysiklektion imorgon, det e inte alls synd. Jag har ej gjort läxorna, fokuserar hellre på kemin just nu.....även om läraren suger. Känns som om jag har lärt mig allt på egen hand, trist!

Börjar rätt sent imorgon, får vara lite sisådär aktiv på matten o jobba lite med svenskan med obalan&co. Det  kommer att bli så BRA och kul! På torsdag och fredag är vi lediga dessutom, soft :)


SUUUUUCK

Hejhej!

Sitter i klassrummet o lyssnar på lulles kassa låtar just nu. Ska träffa E i stan senare, det blir som vanligt BK innan hemspråket. Fan! Fattar inte hur jag lyckades försova mig idag, alarmet dog lr nåt....jag snoozade inte iaf. :P

Mjau, ska leka med mina kära klasskompisar nu.

Natti!



Måndagar brukar vara rätt slappa, kan bero på att jag har det mest efterlängtade lektionen HEMSPRÅK! Vi sitter där mest o har kul, läraren snackar bara  massa skit...

M

Morrrrrsning



Jag har faktiskt försökt att städa...det går väl la sådär. Måste börja pluggaaaaaaaa, men mitt trådlösa internet vill inte funka! Tänkte hänga med o kolla på när bajsungarna springer lilla gbg varvet, men usch jag har inte ork. 2 km är ändå ingenting....man klarar det på knappt 20 min lr hur :)

M

Eurovision Song Contest 09



Hejar på Sverige, Norge, Island och TURKIET! Hoppas att det går bra för Sverige i år då, men men jag hejar iaf mest på Turkiet!



Woho! Norge vann! :)

ATJO


Knarkar pollenmedicin för tillfället.

Ett skrivbord fylld med snorpapper är ingen vacker syn nej, sorgligt nog vaknade jag upp imorse av pollenysningar. Det är inte alls kul, speciellt när man har jävligt många blommor i trädgården. Snart behöver jag ta med toarullar i väskan, som B en gång i tiden gjorde hahah...när hon va förkyld förstås.

Jobbar lite med natur&friluftsliv arbetet nu, det går segt!

Mjau



Läser lite....skriver lite.....måste göra något vettigt idag. Har jävligt mkt o göra!

Trött


    Har suttit 4 h med np matte C!

    Vi jobbade lite med svenskan, manuset blir rätt konstig. Man kommer nog inte förstå så mkt av det, men det e ju det som Absurdism!
    Har några saker kvar att göra:
    - Läsa ut engelska boken
    - Göra inlämningsuppgiften(Natur&friluftsliv)
    - Plugga kemi, slutprov nästa vecka.
    - Börja läsa några sidor av biologin. Att kunna ca 110 sidor i skallen är inte lätt det du.

    Hann även gå till 4gott en kort stund men Obalan, han har redan köpt asmkt godis därifrån. Måste ju kolla på finalen imorgon! HEJA turkiet, för jag vet att Sverige inte kommer att vinna :D


    Träningsvärk


    Från uppvisningen

    Det var ganska många i klassen som hade fått träningsvärk från gårdagens löpning, det e väl inga konstigheter....tur att jag inte springer gbg varvet!
    Lillebrorsan ska däremot springa lilla gbg varvet på söndag, ska kanske dit o heja på de små rackarna. Max ska springa HAPPY MIL :)

    Pluggar lite matte C nu, har nationella imorgon bitti. FAN måste stanna kvar i skolan imorgon o jobba med svenska arbetet, vi ska göra en rolig grej. Vi får se hur det blir!

    Matte


    min sexiga miniräknare

    Ska lösa några mattetal innan jag går o lägger mig, vi börjar 12 imorgon föressten! Men jag orkar inte vara uppe längre, nattis!

    Hård dag



    Usch va jobbigt jag har haft det idag! På kemin gjorde vi som vanligt ingenting, lr jo vi labbade föressten.....det var det enda som var roligt idag. På idrotten sprang vi som sagt 8 km, det gick bättre än vad jag trodde faktiskt. Att klara 8 km under 1 h är bra!!!!!!!!!!!!!

    Efter skolan kutade jag till gothia towers, där hade vi gbg kalas värdar en liten kort utbildning om lite stuff. Det var sjukt tråkigt, så vi stack därifrån efter ett tag:P

    Äta och sova nu!

    Matte


    Ambitioöst va? fast jag måste trixa med 100 saker samtidigt när mina naglar e nymålade =D

    Sitter fortfarande med matten, funderar på att börja skriva natur&friluftsliv arbetet. Asså ååååh seriöst jag orkar inte springa hela f*cking 8 km imorgon, höll ju på att kvävas av att springa 3 km i slingan(ni minns HUR DET VAR VA?). Man fick ju typ ångest varje gång....

    Soft, ska på några studentfester nästa månad. Får se om jag pallar gå till D's student. Men nu återvänder jag till pluggandet, hejsvejs!

    Eurovision semifinal


    Hoppas att de iaf går vidare  till final...


    Kasst, jag har ingen dans idag. Det var terminslut igår, usch nu kommer man känna sig helt otränad. Menmen imorgon ska vi ju springa 8 km i Skatås...lycka till lixom. Måste även hinna åka till svenska mässan där utbildningen hålls.

    Nu blir det  lite mattetajm.....mums äter prinsesstårta nu =)


    Sliten&trött

    Hallåj!

    Har dansat i princip hela dan, på rasten hängde vi runt i angereds gymnasiet med bina&co. De visade runt lite, den enda personen jag såg var "råttan" haha.


    nödsitutation

    I väntan på kuratorn, förlåt men HAHAH bilden blev i nte alls så lyckad :D

    Det var en ganska normal bambamat iaf! Jag kanske inte slutar på blåstället trots allt, känner mig hemma där.....lr aa jag får se helt enkelt.
    Efter hela showen stack jag och E till hemspråk. Hoppas att ni verkligen förstår hur trött jag är, har sprungit hit o dit helaaaa dagen. USCH, skola imorgon iaf!

    Naglar


    Luktar gott som fan!

    Mina naglar är förstörda, känns lite kasst att nagellack faktiskt kan färga av sig. Naglarna kan bli typ gula, fast man kan ju självklart fila bort det(så att ni inte tror att det e nån slags sjukdom).
    Men det e la bra om man låter naglarna vila ett bra tag, men böh jag orkar inte göra det. IMORGON skippar jag skolan, måste vara med på 2 dansuppvisningar.

    Måndag:
    - Samling 8.45
    SKOL-föreställning kl 9.30
    LUNCH på angereds gymnasiet med mina gays
    SKOL-föreställning 12.30

    H
    inner ej till kriminaltekniken, men jag måste vara med på hemspråk...annars blir hon galen(NOT).

    Nattis!


    PUH!

    Hejhej!

    Har haft dansuppvisning hela dagen typ, det är faktiskt ganska jobbigt att vara nästsist!!!!!!!!!! MAN BLIR SÅ NERVÖS, nä men det var iaf en annan breakdance grupp som har tävlat lite jorden runt, dom va sjukt bra!

    Vi kutade till donken på rasten, så hungriga var vi! :)

    Manish Arora leggings



    Manish Arora(som har designat Kate Perrys konstiga kreationer), har nämligen designat ett par leggings åt INDISKA som kostar ca 795 kr. Det e sååååååååå ovärt, köper hellre monki leggings med liknande mönster^^

    Maraton


    Syrran köpte en gitarr, fattar inte vad hon ska göra med den.....hon e inte direkt bra på att spela gitarr, eller?

    Har hunnit ta en promenad med B&S, ätit godis(tvingat skitungen att köpa åt mig), blivit förföljd av en konstig kille och kollat på film. Imorgon väntar ännu en fullspäckad och slitsam dag.....

    Söndag:
    - Genrep kl 13.45-14.30
    - FAMILJE-Föreställning kl 15.00

    Har faktiskt ingen aning vilka föräldrar som kommer, de kommer nog för att glo på sina vackra små barn haha. Det fanns en liten unge som hette Tim, stackarn enda pojken som dansar!!!!!!!!!!! MEN HAN VA SÅÅÅÅÅÅÅ SÖT, menmen jag vill fortfarande inte ta hand om nån unge under nån föreställning =)

    Nattiiiiiiiiiii!

    SOOOOCKER



    All min energi har tagit slut, jag e sjukt sugen på godis men pallar inte gå till affären. Försöker tvinga nån att gå dit o köpa åt mig, men ingen orkar......som alltid. Nä jag måste plugga det e df, har np nästa vecka igen puh!

    Big mommas house 2 sen! Hoppas att jag kan glo på filmen utan att folk stör(massa gäster här nu).

    Jazmine Sullivan



    Har dansat i 2 timmar nu, det kändes bra att träna lite på scenen. På måndag har vi uppvisning för olika klasser, streetjazz gruppen fick ta hand om några fadderbarn muhaha....tur att vi inte fick det =) Jag skulle inte orkar gå runt med en bajsunge.

    Happy Bday


    Minns att vi skickade in bilden till GP(?), men bilden hamnade typ dagen efter din födelsedag lr något.

    Sara fyller 18 år idag! Hoppas att du har haft en trevlig dag, du har ju längtat efter den här dagen i flera år nu ju....."OOH NÄR JAG FYLLER 18 jag ska göra det o det......"



    Imorgon bitti har vi genrep på teatern, men först ska vi öva lite på dansen. Måste vakna runt 9 typ, fan orkar inte! DET E EN LÖRDAG!!!!!!!!!!!!!!


    Nattis


    La voix

    När vi jobbade med absurdism på Svenskan, började Aneta att filma oss. Ja vad hände tillslut, jo vi filmade en hrm s.k musikvideo med Obalan o Bara med låten La voix. Finns 2 delar, den 1a delen har jag på mobilen...kan försöka lägga in den så jag kan visa er......det e så VACKERT!



    Här har vi videon :)



    Enjoy o kommentera gärna

    Raggningsrepliker

    Hallo!

    SItter i skolan o ruttnar just nu, framför mig ser jag en vit tavla full med raggningsrepliker haha. Kan nämna några för er:

    "Dina tänder är som stjärnor...gula och långt isär"
    "30 cm."

    " Vet du vad det är som har 150 tänder och håller tillbaka ett stort monster? MIN GYLF!"

    Okej det e för många, borde ta bild på tavlan istället. Adios

    Fashion against AIDS






    Var tvungen att visa er några bilder på H&M's fashion against AIDS kampanj, i år är det ganska många kändisar som designar t-shirts, förutom Kate Perry då.
    Tokio Hotels t-shirts e faktiskt rätt fräcka, köpte Timbalands tisha förra året. Men herrtröjorna var slutsålda, dom e ju mkt mkt snyggare!

    Ja vi hade skola idag, hmm det var ganska kul idag. Orkar inte rabbla upp allt nu, eng nationella imorgon bitti! Vi slipper iaf fysiklektionen, det är jag glad över.

    Eugéne Ionesco


    Hejhej!



    Okej
    , vi gjorde iaf inget på kemin idag. Jean-eric gick lite hit o dit och pratade lite på telefon med sin "brud". Men haha vi bara satt där o gjorde INGET ALLS. Så fort man frågade honom något så smajlade han så oskyldigt.

    Nä men idag hade vi iaf beeptest på idrotten, det gick väl hyfsat bra. Jag håller mig alltid på den nivån jag e på. På svenskan jobbade vi lite med absurdism. Det var väldigt intressant att läsa Eugene lonesco's bok, noshörningen:

    Det var en gång en duk och flaska, flaskan råkade fläcka ner duken.
    Duken blev arg och gav flaskan en örfil.

    FINT var det iaf! Ni måste också läsa om bonden som köpte en lejoninna, den e så jävla sjuk att det inte e sant. Men de var ju fulla när de skrev poesier och annat förr i tiden lr hur :)


    La voix


    Lyckas alltid tappa bort mina örhängen, BRAVO!


    Vi hade eng speaking idag, det gick väl la helt okej. Det var ju inte svårt, men det roliga e nog att jag alltid tuggar tuggummit jättefort när jag blir stressad haha och Aneta stör sig på det grovt. 
    ÅÅH det var så irriterande när Aneta o Lulle sjöng La voix hela tiden, vafan skickar sms med låttexten också. Gå o dö, låten e inte så värst bra.

    Stackars Linus, han blev kickad av Bear idag. Sånt händer inte ofta i skolan vet ni! Ska dra till dansen snart, vi ska träna 30 min extra eftersom tiden bara rinner när man e där.

    Mjaaaaau



    Såg Simon på bussen idag, första gången på 10 år. Vi har haft en ganska slapp dag faktiskt, förutom att vi fick reda på att vi ska ha eng nationella speaking imorgon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    På hemspråkslektionen var det lika roligt som alltid, läraren e slapp som fan! Lisa gjorde självklart alla läxor(som alltid^^), jag gjorde det muntligt(not)...


    Senare mötte vi Bina&Ani, som vanligt gör dom roliga saker.....som att snacka med en fullis på bussen!

    B:
    - Tycker du att jag är smal idag?
    Fullis:
    - NEJ och jag gav dig ett ärligt svar(bara fullisar är ärliga sa han dessutom)
    Sen sa vi att Binas ehrm "fästman" har blivit dödad av nån flygplan och att hennes barn e hemma. Ani sa dessutom att hon var kär i fullisen.....

    På slutet av konversationen:
    Fullis:
    - Jag skulle kunna ta hand om dig, men jag är för GAMMAL för dig!

    Och så bad han Ani att hjälpa Bina att hitta en trevlig man hahah...


    Impulsköp


    Skrynkligt är bra, vem orkar stryka sina kläder egentligen =D

    Hann ej åka till Sebbes uppvisning, men vi får se om vi hinner med det imorgon. Tjafsar lite med familjen om vart möblerna ska ligga, som vanligt kommer ingen överens...morsan ska alltid vara emot ALLT.
    Har faktiskt ingen aning om vad jag ska plugga just nu, kommer faktiskt inte på något.....

    Söndag



    Hatar söndagar, för att man måste antingen göra läxor eller plugga inför ett prov. Fick ju en hemspråksläxa som jag inte tänker göra, haha har aldrig gjort hp-läxorna...tror inte att hon bryr sig heller(eller)?
    Ska hälsa på gubbis nu, får se hur det blir sen. Hinner inte göra så mkt idag anrs, har försökt läsa Sara's face men men det går segt!

    Får alltid klagomål från morsan om hur lat jag är, men lathet är ju också en egenskap. En egenskap som är omöjlig att förändra! :)

    Fuck u



    Starbucks ska öppnas i jönköping(fast det vet väl de flesta av er?), typiskt Sverige....vf just JÖNköping men inte göteborg lr Stockholm, korv på er!



    Update:
    Jävlar vad det klias! Verkar som om jag inte klarar av att äta apelsiner numera...

    Yes!



    Imorse sprang jag till gc för att hämta mitt bankkort, hann även äta glass med Sara. Skulle egentligen lämna en lapp till G-bostäder, men det var tyvärr stängt! ÅH!!
    Laddade ner stepmania, det var så kul att spela det spelet förut haha. Menmen nu ska jag äta och göra lite annat shit, hoppas att dom inte bangar sebbes uppvisning idag!

    Nytt


    L O V E!

    Har bestämt mig för att göra bloggen mer intressant nu, måste vara lite mer duktig på att fota saker o ting(not). Men jag hade det trevligt idag och det var inte så varmt som jag trodde att det var. Menmen här sitter jag med olika pollenmedicin i största hugg, tro mig det hjälper inte.



    Shoppingrunda



    Snart ger jag mig iväg till stan o möter xiaoyun. Hon söker nämligen efter saltvattenspray, så varför inte passa på att köpa lite annat? Mina gladiatorsandaler från Mallorca håller på att gå sönder, måste köpa andra par men jag vill också ha dom från Monki(gladiator med kilklack).

    Ska gå ut med shorts idag med, måste bli brun! Kan hända att vi degar på lejontrappan, men men vem vet. Ha en trevligt 1 maj btw!

    Fintfint



    Sossarna delade ut rosor imorse, DEMONSTRERA 1 maj....in your dreams pedro. Mannen som delade ut rosorna var jätterar när jag och Bara gick förbi:
    - Ni är 2 och jag har 2 rosor, så varsågod!

    Fint, lät som en raggningsrepliker nästan. Har trixat lite med bloggen, känns som om jag inte har kodat på jävligt länge. Jag var skitgrym på det förut, men minns inte så mkt faktiskt. Kunde faktiskt göra egna hemsidor förr i tiden, var ganska liten och väldigt intresserad av datorer då. Nu har man ju ingen tid alls.

    Tiden rinner, dags att sova. Nattis!

    Janet - let go

    RSS 2.0