Fan

franskaläxan var visst mkt svårare än vad jag trodde.

Mexikanskt!



Vi hade projekt&Eng idag, det gick väldigt bra. På lunchen besökte vi Puebla för första gången, jävlar va lång KÖ det var! Menmen det var skitgott! NI MÅSTE GÅ DIT =)
Måste jobba lite med franska läxan, det e inte lätt att skriva en halv sida om något random på franska om man inte har läst det på 1 år....



Bitch

Hellöw.

Yeah jobbade idag, det var en riktigt bitch som kom idag....oh M var så nära på att slå henne hahah(ni som känner honom vet hur han e).
NÅÅÅÅÅJA, nu e jag trött. Hmm..

Körde

Jag har övningskört en hel del i dag, körde även lite vid svingeln o andra ställen. FAN börjar 12 imorgon, får se om jag pallar vaknaaaaa.......

Ösregn+Elle



Just nu ösregnar det så mycket att det inte är sant, som tur kan man STANNA inomhus idag. Syrran köpte nya elle tidningen, man får s.k trendbibel på köpet. Parfait!

Sean Paul - Press it up

Jajamensan



Det är inte direkt smart att vistas utomhus när det ösregnar, man kan nästan tro att det blir översvämningar här snart. Yeah nu får man massvis av inlämningar och deadlines, menmen man får som sagt ta det som kommer...slut snackat om detta, det e som sagt HELG NU!

Work på söndag med michael, ska be honom att skjutsa mig =D

BÖH

Ingen samhäll imorgon, Jens har blivit farsa. Men det värsta är att alla andra har sovmorgon förutom vi som har FRANSKA STEG 4, fuck it!

Gäsp

2 h håltimma. Slutade 16.30, men hade kul med franskagruppen! :)

Well...


Första riktiga skoldagen idag, det kändes la helt okej. Vi fick iaf se en glimt av våra små ettor, den som syntes mest var ju afrokillen(jag skojar inte, hans afro var HUGE). Het frilla måste man säga! =)
Hmm idag hade vi bara nya lärare, jag tycker såklart mest om vår SÖTA fysiklärare....äntligen slipper man freeeidriich. Jobbar lite med bloggen som vi MÅSTE ha på projektarbetet, vill ni ha adressen så är det bara att säga till. Men tro mig det e inte så intressant....


Bajsschemaaaa

Hejhej!

Vi hade som sagt upprop idag o det var ganska kul o se alla igen. De har byggt till 2 nya salar i skolan o det ser rätt bra ut faktiskt. Men nåja vi fick iaf schema, busskort osv...men schemat suger skit!
Jag börjar 8.15 VARJE dag och slutar runt halv fem 3 dagar(+ hemspråk), nåja jag kmr som sagt inte ha något liv haha men det e sista året PUUUH!

Projektidé deadline om 4 dagar.

SKOLA

Skolan börjar idag, vad ska jag ha på mig? Jag minns inte ens vad jag har köpt den här sommaren hahah och jag orkar tyvärr inte gräva ner mig sj i klädhögen...

FAN TA DIG Bina, att du ba åkte iväg till Norge :O

Jobb

Godkväll!

Farbror ringde mig runt 12 tiden(jag sov fortfarande) och frågade om jag kunde jobba. Yepp 20 min fick jag på mig att fixa mig o dra till den nya restaurangen(som jag aldrig har jobbat på).
Wellwell det gick iaf superbra, jobbade med Michael haha han e så go den grabben...NÅJA skolan börjar imorgon o jag har inte fixat något...eller snarare inte hunnit.

Men mjau vi hörs.

helvete

Råkade glömma mina solisar på bussen, å herre finns det nån som e klantigare än moi?

Yuppyupp

Hej.

Igår var vi tjejor i stan o gick runt lite. Anisha köpte dom skorna jag ville ha!!!!! Men whatever jag får pengarna snart, så det blir storshopping.
Snart ska jag sitta bakom ratten o köra lite, har inte övningskört på typ 2 veckor lr något. Vi får hoppas att det går bra, anrs får jag skäll av min morbror(som alltid).

Harregött

Fett



H&m

KÖRV

Whazzup.....

Vi grillade lite körv med Bina&co idag, alla korvar blev såklart kolsvarta....men men de va väl la ätbara ändå haha. Stackars lilla sjuka Sara som får ta megastora tabletter o inte vistas ute i solen på ett bra tag.
Jeppjepp vi checkade in Sebbes granne som jobbade ute, very vacker syn måste man erkänna...

Dagarna flyter på, skolan börjar snaaaaart blööööö.....måste köpa kalender, finns massa skit på schemat nu som jag måste komma ihåg. På tisdag måste jag dra o anmäla mig på kulturatom med D&M!

Mjo

SHOPPINGSUGEN



Justeja det är ju onsdag idag, vi får se om det händer något intressant 2day. Menmen skolan börjar snart o jag måste skaffa nya kläder o andra stuff....hösten e ju typ här snart o ni förstår väl att det är då man kan klä sig snyggt utan att det blir för mkt :)

PARKEN

Shit va kul vi hade det!



Först fick vi välkomstdrink(utan alkohol) o den var SKITGOD. Sedan fick vi tacos och vi fick ju såklart vänta i 2 år, men gott var det iaf. En komiker kom o försökte underhålla oss, han var så JÄVLA tråkig att det inte var sant...sen körde han nån slags hardcore dans(han hade på sig ballerinakjol).

När DJn satte igång musiken så var det dans som gällde, det var ju kul med trädgårdsförening gänget yao! :D

NITAR



Ska ge mig iväg till efterfesten snart, måste möta Emre&Olga utanför press också haha. Vilka skor ska jag ha på mig? Fick en liten blåsa på tån, eftersom jag hade på mig mina nya ballerinaskor(med fransar).

Ha en trevlig kväll vetja!

Facebook

Hittade en jättevacker människa på fb nyss, får inte avslöja det än...=D hahah

Det e ju inte så mkt :S



Jag har ungefär 20 par skor(om jag inte har missat några skor), det känns inte så mkt faktiskt.

Afterwork

Efterfest(afterwork) i Parken imorgon med arbetskamraterna, fan vad gammal man känner sig...


Vad ska jag ha på mig imorgon :/

Fick en fransväska från Primark av syrran btw, den e rätt snygg faktiskt.

Gäsp

hej

Änglarna


2 IFK-spelare kom och skrev autografer idag(dom satt precis framför oss vid chokladhjulet), jag&jonte visste såklart inte vilka det var. ORKA kolla på svenska fotbollslag?

Idag ruttnade vi på nalle sjukhuset med tant Rita(som älskar oss haha), vi delade ut lite choklad till vårt folk. Lärde känna en ny Bear idag, han lärde mig lite tyska.

Schwuler = bög

Tack!

Beep


Nalle-sjukhus



Idag jobbade vi lite på nallesjukhuset, där barn kom med sina nallar som antingen har brutit benen lr armen eller något annat. Det var SÅ skoj asså hahah vi fick typ lyssna på deras "hjärta", ge nallarna spruta osv. Det var som att leka på dagis, men asså det var skitkul! :D

Fick besök av Ani, bina&sam idag, trevligt trevligt. Lite sorgligt att man slutar snart, man känner alla väldigt bra nu =D

Friterad glass?...chill

Tjenixen!

Trevligt att jag får besök när jag jobbar, såg Carro idag! :D. Idag var det riktigt chill, det var inte så mkt folk som igår men ja...det fanns inte så mkt o göra egentligen. Vi försökte smita så fort vi såg bossen(6), jag&jonathan gömde oss vid chokladhjulet o käkade asmkt choklad(tanten e ju så SCHYST).



Efter jobbet ville Xiaoyun&hennes kompis träffa mig på yammy och dom bjöd mig på friterad glass.....jag HAR aldrig någonsin smakat på F R I T E R A D glass, okej det låter sjukt men det e typ kex som dom har friterad och glass inuti.

Chillchill

MINA BEN

Hej!

Mina ben värker, vi gick runt hela dan(det e vårat jobb typ) vid trädgårdsförening och såg till att det var rent o snyggt överallt. Haha våra chefer stressade som fan, så vi kunde softa i stugan där artisterna och värdarna får vara =D. Efter jobbet stack jag med bej&erik till avenyn o käkade lite. Ajaaaaa det var även fri entré på liseberg, suuuuck som vanligt fastnar dessa gubbar i spelhuset.......

MJAU

Hej

Jobbet börjar 10.30 imorgon, ska möta Elsa tidigare mjau!(JAG PALLAR INTE VAKNA TIDIGT)


Balenciaga 09


Prickiga strumpbyxor nästa!

Eftersom jag älskar att gå runt i klänning/kjol, så måste jag inskaffa massa strumpisar! Man blir SÅ mkt rörligare i strumpbyxor än i tajta jeans, ok?



Det var RIKTIGT svettigt o kul på laserdome(vi körde 3 omgångar), haha jag råkade springa in i de stora killarna hela tiden-.-. Och så var det massa SMÅ ungar som gömde sig bakom skärmarna, gissa om dom blev arga när jag sköt på dom hela tiden=)

Vi stack iaf hem till Naz sen och jag måste påpeka att 99% av tjejerna var dansare. Grymt var det iaf, vi fick se FENJ uppträda LIVE. Nåja, jag hann äta middag med J&co också senare som tur(dom väntade på mig i några timmar(A)).

FEEEETT


Grattis till NAZZE som fyller år idag!

Det blir laserdome, käk och annat kul. Well, hoppas att jag hinner smita till johnny bravo o käka lite(om dom ens tänker göra mat). W H A T E V E R, nattis!

Börjar jobba på gbg kalaset på ons(SUCK).

TACK



Tack för världens godaste budapestrulle Helena! :) (Man kan ju erkänna att vi har ju sjukt snälla grannar).



Back 2 work. Man blir så sjukt trött asså! Jobbade iaf med Vicky&Amanda idag, det gick la bra. Fick iaf behålla mina dricks hahah :)

JOBB

WORKWORKWORKWORK

Beach

Sol, bad & BBQ!

Minns ni...


Att jag saknar min tröja från Weekday sjukt mkt?, jag har fortf inte hittat den:(

Tummen upp



Cykelbyxor är en HIT!

Höst - Zara


Japp



EHRM "fika" med gubbarna från klassen imorgon, får se vilken tid jag vaknar imorgon. Vi SKULLE ha träffats runt 12.30(ba för Aneta vaknar så tidigt eller?), okej whatever gonattis.

Catfight



Det var bråk i spårvagnen idag! En fullis retade upp en kille som var typ 22 år gammal och han blev verkligen pissed o började skrika o sparka fullisen. JAG satt precis framför och såg precis allt. Killens tjej försökte stoppa, men det gick inte. Så fort hon bad hennes kille att gå av vagnen, så började fullisen skrika din mamma o massa skit till honom och han vägrade gå av.

När killen hade gått av, bad alla fullisen att gå av men han vägrade....då kom en man som försökte få honom att gå av, men så kom en man från ingenstans o började sparka på den snälla mannen. AJA triangeldrama, men tro mig haha det var helt sjukt!

Stan


Ett par gråa skinny jeans hängde med hem, ni har väl lite svårt att se mig i jeans? :D

Var i stan med Xiaoyun&Naomi-san idag, trevligt att se X.y igen eftersom hon har varit i Kina. Jadu jag förväntade mig att hon skulle bli asbrun, men icke sa nicke!
Såg även att det har kommit ut ganska många höstplagg, speciellt på h&m(divided exclusive).

Höstgarderoben



  • Tunn och "pösig" mössa
  • Scarfs i olika färger och nyanser!
  • Kavaj (funderar på 3 olika färger, men vi får se)
  • Skinnväst
  • Paljettväst(FY FAN va mkt jag har längtat efter en!)
  • Koftor
  • Basic linnen...

SEBBEEE

Vilket datum kmr du hem??

Lindsay


Elle UK September 2009

5 timmar Zzzzzz..

Sista utbildningen varade i totalt 5 timmar(och kanske mer), en knark-skadad man kom o berättade om sitt liv...fast han tappade bort sig lite då och då.



Vi fick lära oss HLR(som jag REDAN kan) och så fick vi våra jobbkläder och schema. Det blir nog ganska soft, jag jobbar på dagen och kommer mest gå runt vid trädgårdsföreningen. Vi ska ju såklart få lunch på mcdonalds, vad förväntar ni er?

Måste pigga upp mig med lite kolhydrater nu tänkte jag...

Möte

Möte på svenska mässan idag, hoppas att vi inte ska ha massa trökiga föreläsningar som förra gången.



Det blev pizza till frukost imorse(morgon=13.00).

Whooot?

Hellow!

Hur blev det så många läsare idag?????*chockad* (Jag har ju lixom inte gjort något.....).

Okej whatever, eftersom jag inte fick något av morsan i bday present så kmr jag få en kompaktkamera. Skyll inte på mig, varken system- eller kompakt kameran som "vi" har är hemma.


Saker som inte borde hända har hänt:
  • Sara har börjat spela WoW.....o_O
  • Jag börjar plugga teori(inför körkoooortet såklart)

Jättevackert...



Äntligen har man användning av gamla tidningar.

Softish

Tja!

Jävlar va trött man blir efter jobbet, jag&Johnny stack lite tidigare. Haha tycker synd om Amanda som får jobba där aslänge(hon håller på att bli sjuk)+att Vicky har varit sjuk hela veckan(SVININFLUENSAAAAAA *not*). Okej men det var faktiskt rätt kul, men man blir så jävla trött!

Mamma mia, nu ska jag käka godis. Ni har la inget emot det va? :D

gAAAAH

Kollar på "jag vet vad du gjorde förra sommaren", oh gosh jag minns när jag såg den för flera år sedan. Okej whatever, imorgon ska jag o johnny bravo provjobba. HOPPAS att det blir kul anrs bangar jag.

RSS 2.0