HEJA HEJA



Röda korset

Bonjour!

Igår var jag&A på Sofis mode boot camp och minglade i stadium där Sofi Fahrman var o berättade lite om sina träningstips osv. Vi såg även Gago(som spelar Mrado i snabba cash).



Idag var det ingen vanlig skoldag, utan alla skulle samla in pengar för HAITI. Det var lätt värt det! Målet var 100 000 kr, men jag tror inte att vi har lyckats samla in så mkt..
Vi var iaf ute på stan o sålde kramar, det gick faktiskt rätt bra. Det var typ mest gamlingar som skänkte pengar, TACK! :) Det var kul när Willie fick all uppmärksamhet med sin pikachudräkt hahah, en kvinna bad honom att låta som pikachu för 20 spänn. Lite måste man offra för Haiti...




Skolan

Hallå!

Sitter i skolan just nu o jobbar med projektarbetet, det går suverääääääänt! Finns inget o säga mer, ska dra till hemspråk senare med E...vi kommer säkert hamna på BK också:D



Min feta ring!


Och Obalan förstås, hur kan man glömma honom liksom:D

Tummen upp



Tummen upp för Gina Tricots nya modell!

Fluff


Ska gifta mig snart

Igår på jobbet;

Fullis: - Är du gift? Vill du gifta dig med mig?
Jag: - Eh nej, jag e för ung...
F: - Hur gammal e du?
Jag: - 18.
F: - Asså men jag är 22. (han e minst 40 år gammal hahaha)




2/3



På friluftsdagen ska vi dra till SUNNE, minns fortf hur det var första gången jag var där! Det kommer bli fett grymt asså, hoppas bara att jag vågar åka dom andra banorna(A).


Just nu håller jag på att göra fysikuppgifterna, grymt svårt asså! Hata fysik!!!!!

Såhär ser läget ut

  • Massa inlämningar(bl a labbrapporter)
  • Mingelkväll nästa vecka :D
Nu var det dags för fysik B!

Favoriten i min garderob


Finns på Weekday. Jag köpte min för mångamånga månader sen, de finns nog inte kvar i butiken längre.

Balenciaga..+en svans



Fult som fan.

Gäsp



Just nu sitter jag och skriver ett samhällsarbete, samtidigt som jag försöker skriva en uppsats med 300 (kinesiska)tecken. Livet e inte lätt! Längtar tills fredag, det e typ den enda dagen man får SOVA UT utan att bekymra sig om bajsläxor som ska vara färdiga dagen efter.

Moshi

Pluggeeliplugg

Hejhej!

Pluggar astrofysik just nu, vi har slutprov på måndag. Snart ska jag försöka skriva lite på samhällsgrejen, vi ska vara färdiga med arbetet på tisdag. Jepp, stress kallas detta för!


Ansiktsbok

Fattar inte varför alla e sååååå beroende av facebook, kolla här nu...

  • det är jobbigt när man får massa mail hela tiden, när någon annan har kommenterat det du har kommenterat osv osv....
  • pedofiler och massa äckliga killar addar en....(bl a artar)
  • man gör massa onödiga quiz.....

Haha ne men jag orkar inte med FB :D

Baad

Zup!

Att skriva om statsskick i Tyskland är det tråååååkigaste som finns, helt seriöst pluggar jag hellre FYSIK än det där...(fysik är också jobbigt, men inte lika bajsigt tråkigt).
Jag ska försöka läsa ut snabba cash så fort som möjligt, så jag hinner se filmen på bio också! MJAU!

Haaaaha

Hello.

Måste plugga:
  • astrofysik
  • historia(läxan)
  • samhällskunskap(fuck it)
Nästa vecka ska jag lämna in en uppsats med 300 tecken(obs! kinesiska tecken), yeahh hon tror visst på lyx!

Mjaaaaau

Heeeej!

Läser lite om immunologiska metoder, yeah tråkigt som fan...men man har som sagt inget val. Bej&Vicky fyller år nu på tors&fredag, frågan är om man ska dra till V's fest....höhö jag tror inte att jag orkar dra dit helt seriöst, alla kommer bli packade o sen kmr dom säkert dra till spritluckan lr nåt :D Fan vad alla börjar bli gamla nuu!!!!!!!!!!!!!

Fan måste sova snart, kommer inte kunna vakna imorgon anrs. Goodnattis!

PSS..jag ska lätt spara pengar till en mulberry väska efter sommaren :D

Spikat datum

Zup!

Vi tar studenten den 26e maj, det är nog bra det! Så man inte missar när de andra tar studenten wihooo! :D

På jobbet

Hellu!!!

Är på jobbet just nu, det finns typ inget o göra. Tråkigt! Jag vill äta något men jag vet inte vad, hmm sushi e äckligt blä....ska kanske käka rostbiff igen.
Fan skola imorgon, kommer inte orka vakna...Så nu måste jag återvända till jobbet innan någon flippar :)

Ajöss

Gäääsp

Hallö!

Jadu jag har gjort en hel del saker idag, på kvällen stack jag hem till Jasse o träffade S&A. Haha dom slutar aldrig att förvåna mig, jasse hade tydligen slagit sönder ett glasbord i vardagsrummet och tvingades att sy några stygn i foten&fingret. Nåja, nu försöker jag faktiskt börja läsa igen, det var faktiskt ett tag sen. Jag var en läslus när jag var yngre, menmen man blir ju latare när man blir äldre =D

Fredag

Hello!

Satan vad kallt det är ute, jag håller på att dö ute i kylan! Jag ska försöka plugga lite nu under helgen, så jag inte stressar sönder mig nästa vecka.
H&m ska samarbeta med blackbook, de designar skitfräcka t-shirts med olika tryck på. Men det kommer bli grymt! Fast man ska inte förvänta sig värsta WOW, som om det vore typ Robert Cavalli som designer lr något sådant stort.



Gääsp


MmMmmmmmmm......

Vi hade skola idag, som vanligt la jag mig väldigt sent och lyckades ändå vakna ganska tidigt. Förvånande eller hur? Hursomhelst började dagen väldigt segt och jag gillar inte historiaa för att det är så tråkigt ämne, fattar inte hur man orkar med SH-ämnen ibland :)
Det verkar som att vi redan har fått massvis av läxor(?) och prov som man ska plugga inför som vi kmr att ha om ca 2-3 veckor, vill inte få panik några dagar innan...därför är det bäst att passa påååå att plugga nu eller något.

Au revoir.

Ruttnar

Hellu!

Sitter hos moster o ruttnar, nej men jag håller på att fixa deras dator....gah va segt det går. Får lite ångest inför skolan, för att jag kmr inte kunna vakna på morgonen!!!!!!!! Kolla här nu, jag sover kl 3 på natten och vaknar runt 13....hur skall detta funka liksom?
Skulle hänga med bogarna till isdala imorgon, men måste jobba åt lili i 4 timmar. Aja, lika bra det...då kan jag köpa ett par skor till *blink*

Hejsvejs


HAHA

Hellu snyggingar.. Var i stan med Erik&Ani idag, erik skulle köpa en ehrm "present" till en kompis men haha fyndade 2 par skor istället. Jadu, jag köpte iaf ett par gympadojjor som är bra att ha på dansen! Anisha köpte ingenting, men på slutet av dagen köpte hon energidricka..vad hände då? JO, gubben i kassan frågar om leg hahaaha! gissa om vi blev chockade liksom, han i kassan ville skratta men han spelade "seriös". Så om ni ska köpa energidricka på hemköp i stan, ta med leg :D

Streetstylish



100101

Hej!

Vi lyckades hamna på en bögklubb igår natt, DJn var transvetit haha....skriver om gårdagen senare eller något, har inte tid nu hejdå. PSst vi blandade lite tequila i ehrm Alexs drink i smyg höööhö bara för att han sa att han inte tål det :D

RSS 2.0