Scensmink



Imorgon måste vi ha med oss alla scenkläder, det kmr vara sjukt svårt att hålla koll på vad man ska ha på sig beroende på vad man ska dansa....buuh. Vi ska t.ex ha på oss päls, paljett, militär och domar-kläder.
Lyckades haffa ett par eh leopard-öron, haha som sagt ni som vill komma till invigningen måste köpa biljetter! Kom gärna, i år deltar jättemånga spelare....hoppas att man ser några snyggingar!

Here u go http://www.partillecup.com/swe/index.php/evenemang/invigning/

Vi måste sminka oss jävligt mycket imorgon+rött läppstift, från nära håll ser man ut som en häxa men haha vi har inget val. Tyvärr.

Nattis


Översvämmning

Fattar inte själv varför det jämt blir "vattenpölar" så fort jag är på G i köket hahah, fråga mig inte vf :)


Skitball!


Nasse hade skitballa trådlösa hörlurar idag, me like!

Sitter här med en iskall franks just nu, att gå ut i solen känns inte särskilt lockande just nu. Vi började 10 idag och slutade lite tidigare och träningen var inte lika jobbig som igår!

Jag kunde inte ens röra mig när jag vaknade imorse, fyfän ni anar inte vilken träningsvärk jag har fått. Haha jag&Naomi kunde inte ens sätta oss ner ordentligt =D


Imorgon tränar vi på Scandinavium, vilket innebär att vi får äta i burgårdens bamba med handbollsspelarna woho!


Wohoo



Brasilien vaaaaaaann c.cup, men kaka gjorde inga mål. Just nu lider jag av värmeslag, får fan huvevärk varje dag. Kan också bero på "saltbristen" eftersom vi svettas för mkt på träningarna. Buh imorgon börjar vi 10 o slutar 16, soft e det men det kmr bli riktigt jobbigt.

Gonattish

Svettigt värre


En bild från förra sommaren =)

Vi hade världens jobbigaste träning idag, beror också på att det var Jonathan som lärde oss den andra specialdansen....T-pain - low fattar du :)
Vi dansade med den låten förra året också, men han har ändrat en hel del steg. Aja, det var syrebrist i danssalen iaf haha och svetten bara RANN nerför pannan som rinnande vatten. Aja usch alla var så svettiga och trötta!

Idag har vi dansat i prick 7 timmar, imorgon väntar världens jobbigaste träningsvärk känner jag......

Sol



Haha vi åkte till ett bondeställe på Orust, det var inte särskilt soligt när vi var framme.....så lång tid som dom tog på sig. Träning imorgon igen, då måste jag sova tidigt. Trökigt att det bara finns trökiga mataffärer i närheten av danshuset, anrs skulle jag inte palla ta med mig matlåda.

Nattis



Hoppas att jag fååååår ÅKA till ett ställe, säger om det blir nåt..anrs nej.

Lördag



Idag är vi lediga, känns bra för min träningsvärk i ryggen känns lite bajs just nu. Måste njuta av vädret o bli brun som fan, ska ut med seb och dom andra snart. Hejsvejiis

urgh

Kan fortfarande inte fatta att Michael Jackson e död......

Men åter till dagens händelser då, vi dansade på Scandinavium idag och det var jävligt jobbigt eftersom vi fick dansa om och om och om igen...
Buuh det var iaf en jobbig dag, på lunchen stack alla till mcdonalds =) Nu ska jag kila iväg lite, ska ut o bli brun.

Michael Jackson är död

Gud vad folk bombade mig med sms igår kväll när jag försökte sova, ja nu vet jag att han e död och jag känner mig lite sisådär...kan faktiskt inte fatta att han e det.

Rest in peace

Imorgon

Buuh hann vara ute en liten sväng med S^2, det e faktiskt lite hemskt att gå ut i shorts när det börjar bli mörkt ute...vet ni varför? Jo, för att myggorna är efter mitt blod hahah och för första gången blev jag biten av en äcklig liten myra!

Tro mig det känns inte alls bra å bli biten av en myra, den satt kvar en bra stund innan jag fick bort den. Okej men imorgon ska vi träna på scandinavium kl 9, vi slutar alltså tidigare som tur. Placeringar är alltså det viktigaste imorgon, eftersom donken ligger i närheten så är det bara att dra dit på lunchrasten =D tjoho!

Tjolahopp, måste vakna tidigt imorgon.

Trött som fan

Hello!

Vi fick sluta lite tidigare idag eftersom de andra skulle till musikfestivalen, som tur det! Nu känner jag mig helt död o orkar inte ens prata, det var mkt jobbigare förra sommaren måste jag säga.....introdansen e så simpel att det inte e sant och tråkig.

Vi ska föressten dansa till Britneys låt circus, så det blir lite circus tema det! Ska ligga o vila lite nu, herrå.


Solat

Det var skitvarmt idag och såklart befinner jag mig ute o solar!

Imorgon är det dags för dansträning inför partille cup invigningen 2009, känns roligt men ändå lite kasst. Förra året svettades vi som grisar eftersom vi dansade inomhus(förstås) medan det var 27 grader ute, yay!
Som vanligt är det lite sjuka tider, men vi klarar oss nog. Kommer nog att känna igen de flesta där!

Träningstider:

Tors 25 Juni 12.00-19.00 Rep Danshuset
Fre 26 Juni 12.00-19.00 Rep Danshuset
Sön 28 Juni 12.00-19.00 Rep Danshuset
Mån 29 Juni 10.00-16.00 Rep Danshuset
Tis 30 Juni Heldag Genrep Scandinavium
Ons 1 Juli Heldag Genrep och Invigning Scandinavium


Hmm då måste jag vakna ganska tidigt imorgon+att jag måste packa egen "matsäck". Att glömma vattenflaskan under dessa träningar e nog det värsta som finns...några svimmade förra året pga vattenbrist. Där ser man..

Bye


Hejsan hoppsan

Det e sjukt varmt idag, ska möta sebbe snart och vi kmr kanske dra o sola lite någonstans. Vetefan får se hur det blir, imorgon börjar träningarna iaf....uuuuuh jag orkar nog.


Elle magazine

Tror nog inte att jag kan bli särskilt brun i sommar, men vem vet. Hoppas att vädret håller i juli&augusti. Vi kmr ju jobba utomhus på kulturkalaset o springa runt som fånar :)
Mjau nu ska jag äta!

Guitar hero

Hello!

Vi sitter hos J just nu o Bina dampar på guitar hero hahah. Mile tappade en tand idag så han bits inte som TUR, men sebbe e skiträdd =)
Ska ha kul nu hejdö

Mjeeew



Soligt idag, härligt! Som sagt spontana planer är alltid bra, jag behöver inte planera min vecka..vi tar det som kommer höhö. Känns lite weird att jag ej har köpt nåt på sommarrean, kan bero på att jag e pank men hmm det fanns inget som jag ville ha......typ.

Funderar grooooooovt på att dansa, den börjar den 25e...jag hinner fortfarande anmäla mig! JA, nej, ja, neeeeej? Problemet e att man blir så jävla trött, 9 timmars träning varje dag och man svettas som fan när det e typ 25 grader ute.

Klockan e 12.31 nu, ska ringa kundservice. Adjö

3 sanningar



  • Favoritmat = pommes(om det ens räknas som mat)
  • Hatar att köra bil =)
  • Är HÖJDRÄDD men vågar åka det mesta på liseberg höhö

Var e du?



Någon jävel har varit framme o snott mina solisar, eller så är det jag som RÅKADE tappa bort dom.....hmmm. Börjar få guldfiskminne när det handlar om vart jag har köpt mina saker, folk har frågat vart jag har köpt dessa solisar men haha jag fick inte fram något svar.
Fråga inte för jag minns verkligen inte!

HMmmm

Jag fyller år snaaaaaaart och det ska firas! Synd att lite roligt folk e borta, men det kommer att lösa sig iaf. Eftersom rätt många som jag känner läser min blogg ska jag skriva en önskelista för att det e kul hahah.....chanelväska på första plats! :D


Ja TACK

Nä skoja, skriver det nån annan gång.....det e ändå typ en månad kvar lr något.

Sommarlov

Tyvärr känns det som om man inte har något liv på sommaren, eftersom man inte har något att göra alls. Så klaga inte, bloggen lever snart igen. Eller?

Chanel-solisar någon?


klockrent


Hmm


Styleosight

V
ar hos Sara en stund med Sebbe, jag har saknat miiiiile men han har blivit helt galen den lilla rackaren. Stackars sebbe som var jätterädd för honom haha hon vägrade röra sig så länge han inte var borta.
Justeja fick även reda på att jag ska jobba som service första dagen på kulturkalaset, sen vet jag inte mer. Börjar tröttna på lovet lite grann, vädret suger som fan.

Idag



Idag har vi nån slags utbildning inför kulturkalaset från 15-21.00, hoppas att vi gör något roligt idag...inte som förra gången usch. Förra gången hade vi föreläsning i flera timmar!
Justeja, jag var ju hos tandläkaren igår. Inga hål, men hade som vanligt lite tandsten! Känner mig sjukt förkyld just nu, kan bero på pollenallergin också...men va vet jag.

Ska fixa mig snart o lida igenom dessa 6 timmar på gothia towers.

<3

ÅH KAKA GJORDE 2 MÅL IDAG! =D (In your face Erik)

Alesha Dixon

- The boy does nothing
- Let's get excited

...spelas flitigt på Spotify just nu.


Gottfrid blev mördad


R.I.P Gottfrid

Haha nä men Baras vackra "son" blev mördad av sin egen morfar. Vi köpte en ny gottfrid till henne men den var för REN och hade dessutom fått ett könsorgan.
Det var anrs väldigt trevligt o vi fick smaka på världens godaste falafel(döda mig inte:D)

OBS! Baras farsa slängde Gottfrid i soptunnan för att han var så ful och hade massa olämpliga saker på kroppen hahah...



Ska vara hos tandläkaren idag, tandläkarskräck har jag inte...men det är så jävla tråkigt att vänta på sin tur!

Mjaaau planer

  • Stan med A
  • Eftermiddag: Middag hos Bärä eftersom hon fyller 18 idag
  • Grillning hemma(om jag hinner hem då...)

Jag fyller 18 om 1 månad och 4 dagar, längtar inte alls. Vill inte bli gammal :D



Fint väder idag, fast jag litar inte på Sveriges fula väder......kmr det påverka klädvalet tro?

Grattis min böögish!

Grattis till Gottfrids käre mor som fyller 18 idag, den största frog-älskaren!


Ehrm jag e förövrigt jävligt trött just nu och har haft det soft med Bina&co. Synd att Mile(katten) inte var dääär, ååå va ja saknar honom :(
Nu orkar jag inte skriva mer, mina hjärnceller sover nu. Hoppas att Bina inte spydde när hon kom hem hahah, gonatt!


Lördag

Hejhej!


Ska iväg till ICA med Johnny&Sara, för att vi ska fixa lite saker till J som fyller 18. Senare drar vi hem till jasse o har lite kul med Bina&co, har inte sett dom på jättelänge! Man måste ju fira lite innan Ani åker iväg till Serbien...


Mina mumsiga tårtor som alla älskade!

Visst är jag kass på matlagning, men bakning är en helt annan sak+tårtdekorering.

Måste iväg nu, ha det gött!


SommarREA

Hmm varför blir jag så stressad när jag ser reaskyltar överallt, kan bero på att mina favoritgrejer blir slutsålda. Nååja! Syrran är i London nu iaf, det första hon gjorde var att köpa modetidning. Bra gjort!!!!!!!! 
Ska försöka spela snäll nu så hon köper lite fina grejer till mig(A), skor, väskor och lite tröjor skulle sitta fint. Hon får ju ändå pengar av morsan, såååå ni kan inte säga nåt.


BALMAIN! Finns hur många kopior av dessa skor som helst.

Bööh, försökte tvinga mig sj att inte sova förut. Kmr anrs inte kunna sova senare ikväll, frågan e hur det blir imorgon...om jag verkligen ska hjälpa till Johnny med b-day sakerna. Men vi får se!

Sommarlov!

Hej!

ÅÅÅH jag e hungrig, har inte ätit något! Sprang runt lite i stan o kikade runt lite om det fanns något intressant på sommar-rean. Och svaret är NJA just nu iaf.



Vi hade skolavslutning idag, haha det var så kul när det var ett bildspel med olika bilder på oss när vi gick i ettan osv, finast var ju videon La Voix som visades framför LÄRARNA. Men Bear försvann lika fort som videon dök upp.
Vi fick iaf tårta och lite priset, jag fick ett fint pris men haha det var ändå rätt kul. Nu måste jag äta innan jag svälter, buh.

Regn

Halloj!

Varit i slottskogen med klassen, vi satt under ett stort träd så vi märkte inte så mkt av regnet från början. Men det blev svinkallt! Men uuusch jag e inte färdig med min matteuppgift än, den var mkt svååårare än vad jag trodde.

Hejdö, min blogg blir inte mkt roligare än så kan jag allt säga.

Hmmm

Matteuppgiften känns inte alls bra just nu, just när grafer o massa skit blandas in :O.........känns lite tomt här utan syrran måste jag säga, det e ingen som kommer hem seent......ingen som stör mig. Softish är det ändå.


Emma Watson är ett nytt ansikte för burberry!

Fan va mkt jag har missat i modevärlden, har ej hunnit kika igenom mina vackra tidningar o hemsidor än. F*ck, nu orkar jag inte vara uppe längre, måste sova!

Ons

Godmorgon!



Jordgubbar till frukost är faktiskt GOTT! Men man blir så hungrig, buh ingen e hemma. Päronen hängde förstås med syrran som åkte till London imorse, nu slipper jag henne i 2 månader =)
Nästa år är det min tur *not*, får se om jag orkar. Man ska ju helst resa med sina kompisar efter studenten right? Det ööösregnar ute, perfekt för mig som är inomhus!

Vissa har redan sommarlov nu, men vi har avslutning på fredag! Ska jobba med matteuppgiften nu, ciao amigos.

Matteuppgift

Vi har en matteinlämningsuppgift kvar! Den var mkt jobbigare än vad jag hade trott faktiskt, som sagt underskatta aldrig vissa saker...

Morsan flippar nu, måste GÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ o fixa massa skit nu. Hejdööö! Ingen skola imorgon föressten!



Årets skämt asså? Klenisen som jobbade på HK är eller snarare VAR en sydsvensk mästare i boxning 2006...HAHAHA jag tror inte på honom även om det står på nätet o allt.

Tis



AAH jag e så trött, förstår inte sj varför. Idag gjorde vi typ inget särskilt, fast vi hade ju klassråd med Bear såklart...haha fint att rösta fram olika personer/kategori(som vi själva fick hitta på). Gick även runt i stan en pyttestund med X. o hittade en fin fin sak som jag ska ha på avslutningen om det funkar.

Uäääh orkar inte blogga nu, hejdö.

The sims 3



Varför är alla helt beroende av The sims 3?????? Speciellt Aneta, ja exakt du! HAhah de flesta kommer säkert låsa in sig o spela the sims. Fördelen är väl att man kan föda barn eller? haha nä men det e fortfarande CS som gäller :)



Måste bara gratta Sara som har kommit in i lumpen, kör hårt SARA!

Project runway final ikväll!!!

Vi har haft en vääldigt lång dag idag, så ni vet om det. På eftermiddagen hade vi prov på kriminaltekniken, vi fick som sagt lösa ett brott med hjälp av några misstänkta och ett offer haha. Det var rätt kul att förhöra dem, men jag tyckte så synd om Benji som förlorade alltför många hårstrån(vi tog de med pincett dessutom).

Menmen det var lite tidbrist för mig&Aneta, men det gick bra tillslut! :)



Enda höjdpunkten idag, project runway final!. PS Rami e fortfarande bög(även om han var med i förra säsongen hahah).

Ska vila nu!



Behöver nya låtar

Hmmmm.....varje gång jag behöver nya låtar så lyssnar jag på Britneys gamla låtaaaaar. Ska sova snart, gonattis på er!

TT(HAHA)


Erik gjorde något han aldrig skulle göra om,  eeh "hår-tatuering".



Söndag



Plugg, mat, fix och annat.

Matchen

Haha Sverige suger som alltid! Danmark gjorde 1 mål!

Nu är du min :)


Köpte en ny mobil idag, snacka om att morsan blev lite förbannad på mig eftersom jag har tagit sönder för många mobiler...Nåja men nu är den min iaf!

Jag har för övrigt inte gjort särskilt mkt, blev jävligt trött efter syrrans student. Det var så mkt folk o kompisar som kom o hälsade på, menmen det var kul iaf. Vi har sommarlov nästa vecka, böhh ska jag skratta lr gråta?
Jag e nog den enda som inte längtar efter sommarlovet, men jag vill inte gå i skolan hlr :) ÅÅÅH pain. Näe jag ska försöka plugga kriminalteknik, vi har ett praktiskt prov på måndag....

Bye

Grattis till studenten syrran!

Fråga inte, jag e trött som fan just nu! Har varit på G hela dagen *puuuuh*....lägger in nåra vackra bilder sen.





måste sova......däckar snart.....

Puh

Hejsan hoppsan!

Jävlar vad kallt det blev på kvällen! Jag mötte N&X i HK men bööh vi kunde inte vägen dit så vi följde efter killen från IB. Åh det var så god mat hos Iris, vi åt jättegod mat+fruktsallad+paj.
När jag väl kom hem var jag tvungen att fixa syrrans plakage, suuuck! Måste sova nu, vi hörs!

ÅÅ


Kom h em nyss från stan, var på Iris student med N&X. Det var så jävla mkt folk att det inte var sant! Vi trodde faktiskt inte att vi skulle hitta henne, men det gjorde vi:)
Om ca 1 h ska jag möta tjejerna igen, sen drar vi hem till Iris(hemmaparty). Fintfint, hoppas att vi hittar dit.......

Mjau


Sexy



Min orkesterjacka e så snygg!



Vi slutade efter fysikprovet idag o det tog ju max 40 min att göra den. Jag ska dra till Iris student imorgon med danstjejerna, men det blir nog svårt å hitta alla eftersom det e såååå många elever som går på hvitfeldska!
Kriminalteknikprov ,kemi och matte inlämning kvar sen har vi sommarlooooov! jag längtar ikke till sommarlovet s å ni vet om det, får nästan ångest av att jag inte har sommarjobb.......

Myggbett

Moshiiiiiiiiiimåshi!

Jag har blivit mkt brunare iaf, vi var ute i solen hela dan o anordnade aktiviteter för ettorna. Det var lite krångel med våra planer, så vi fick hitta på något helt annat. Tur att det var Åsa som bedömde oss :)
Fick ca 4 myggbett på benen, fan vad det klias! Men nu blir det nog en hel del fysikplugg, vi har prov imorgon...........


förra sommaren

Hejsvejs

RSS 2.0