HAHAHHAAHHAHAH

Hittade nyss en nyinköpt tröja som jag sj inte minns när jag köpte den, spännande va?

BÖÖÖÖH ja orkar inte städa, man blir knäpp av det I swear. Vad e meningen med att städa när det ändå blir stökigt igen? Vad e meningen med att STÄDA sitt rum överhuvudtaget när det kommer skitungar på besök o stökar ner rummet?

Kommentarer
Postat av: Jessi

Hej!

Min kompis tipsade mig om din blogg för en veckas sedan. Fastnade så fort som jag läste den. Hon berättade även hur framgångsrik du är. Men du kan väl bara betala någon att städa ditt rum, så mycket pengar som du tjänar på bloggen. Fast det är nog lite äckligt om någon ska pilla bland dina saker. Jag tycker det om du tycker det.Jag undra om du också kan hjälpa mig med min klänning till balen, om du ska hjälpa Alexsandra d.v.sBIG LOVE FRÅN JESSI!

2009-11-23 @ 22:07:07
Postat av: Victor

Du verkar så söt och väldigt down to earth. Tycker att det borde finnas fler som dig inom bloggvälden. Fast det räcker med en otroligt bra som du egenligen. Men om jag får ge dig ett tips (fast du behöver det inte :P) så kan du lägga in lite fler bilder av dig och det du gör. Blev kär i första ögonkastet när jag såg dig tillsammans med dina kompisar i NK. HOT HOT HOT IS AL I SAY.

2009-11-23 @ 22:29:14
Postat av: Heidi

Vad du är bra! Kolla gärna in min blogg.

2009-11-24 @ 11:53:52
URL: http://youarethebest.blogg.se/
Postat av: Amanda

Kan du inte visa hur ditt rum ser ut. Funderar på att renovera i mitt och behöver insperation, du är ju så bra på att insperera :D

2009-11-24 @ 20:41:19
Postat av: Philip

vad tycker du om barn? Du kallar de ju för skitungar. Kolla gärna in min blogg och se vad jag tycker om barn

2009-11-24 @ 20:44:07
URL: http://hatafalskamänniskor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0