Suck

Samtal utanför festen:

Min äldsta kusin: RÖKER DU? (J är ej myndig än)
J: Aa
Kusin: Okej ge mig en cigg.

Yeah vad ska man säga...

MMMmmmmmm



Mmmm som MARABOU fast JULMUST!

Igår



Kaos.

Njuter


MJAU!

Försöker plugga lite nu, måste få något gjort på lovet. Jag måste göra klart vissa saker så att jag kan njuta de sista dagarna av lovet, imorgon e det middag hos E iaf. Seriöst jag orkar verkligen inte gå till ai festen, man känner typ 50% av alla som går dit men aja vi får se hur det blir på jullovet!




KRIG


Nästa vecka kommer jag kriga i h&m, jag måste ha väskan=D

Har varit o shoppat med sebbe hela dan, skulle köpa present till Erik också....tyvärr Erik det blev inga BB kallingar för dig:D


Grattis!

Det blev ingen halloweenparty, haha vf ska sånt här hända när vi ska dit...Istället var vi hem hos Jassenasse o bakade kladdkaka(det var jasse som gjorde den) o den blev jävligt liten med god=)

MEN ett STORT grattis till Erik som fyller 18 år idag, jag glömmer allt vi har tjafsat o bråkat om i 10 år!*NOT*


Kolla pekfingret han håller i, SUCK grabben kommer aldrig växa upp...

Dags att sova nu!

HAHA



När jag, S,S&Ani var inne i en kosmetikbutik och kikade på läppstift så kom det fram en gammal dam som KOLLADE på ett ganska brunaktig läppstift, när vi gick därifrån såg vi att hon hade applicerat läppstiftet på läpparna(vi vet att det inte är bra att göra det). Det såg iaf rätt roligt ut, för att hon var typ säkert 60 år gammal eller något hahah...

Nackspärr

Mjau på er!!!!!!!!!!!

Jobbat idag, det var en hel del människor som kom idag..hann inte ens käka så mkt haha. MJ tribute skiten håller på att fixas, vi får se när det blir av helt enkelt men det kmr va sjukt grymt!
Stan imorgon med gänget, biljetterna o sådant måste köpas innan halloweenfesten på tis...trevligttrevligt.



More pics


Finn 2 fel


Tim var grym asså..

Jasmine gråter blod hahah


Fyfan

Hallå!

Har suttit o gjort högskoleprov i princip hela dagen, jag visste att jag skulle se någon bekant! Var iaf med Amanda K, det roliga var att man såg Iris också:D
Vet ni vad det konstiga är? Jo att de flesta är typ lite sisådär gamla, vafan gör dom där liksom haha...Snubben som vaktade oss ska pensionera sig om 2 år, då kommer han att säga alla svar på ORD-delen(enligt honom har han alltid alla rätt på den delen).

Jag e jävligt TRÖTT!!!!!!!!!!!!!!!

Halloweeen!

Tjenix!

Imorse hade vi en oseriös franskalektion, vi åt bullar som Andrea&Sandy hade bakat...ja va ska man säga, jag och Obalan såg inte så friska ut om man säger så..
Det var jävligt kul att gå runt korridoren o se vad alla hade klätt ut sig till :) Jag håller på att öva på lite gamla högskoleprov och förbereda lite småkäk, anrs kmr jag typ dö av hunger innan lunchen.


MUHAHA det e jag på bilden asså ..Skrämde Jasmine&Johanna(båda skrek när de fick syn på mig)


(Nästan)hela familjen samlad


Vi hittade Pikachu också......PIKAAAAAAAAAA PIKAAAAAAA

Nä förfan nu måste jag sova, vill ju inte komma försent imorgon. Vet ni vad salen heter? jo Hammarsalen...eh



Förberedelser

Halloj!

Imorgon är det utklädnad(halloween i skolan) som gäller, haha det kmr bli sjukt roligt att se vad de andra ska klä ut sig till! Jag har förberett min "outfit" iaf! :)
MJAAAAAAAU! Labbrapporten ska lämnas in imorgon, gör klart den nu så jag slipper tänka på skiten imorgon....för imorgon är det högskoleprovplugg! JAG KOMMER ATT FAILA på lördag....


Buttericks

Hejhej!

Jag&Obalan stack till buttericks på håltimman och köpte lite saker inför fredagen, haha det kmr bli riktigt kul asså....Teresa e asschyst! Vi kommer att börja senare på franskan på fredag, för att få lite tid att byta om o sådant och det vi kmr att göra på lektionen är att äta bullar o dricka saft, ah älska franskan!

Hade även hemspråk idag, fyfan läraren e KORV!

MANGO


Scarlett för MANGO! :)

WORK

Hejhejhejjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!

Jobbade idag, tiden bara rann..puuuh! Det var en plastikopererad kvinna som kom idag, fyfan jag var asrädd..ville inte ens gå dit haha asså ni förstår mig om ni ser henne...tänk er att hon gick runt i solglasögon.
O så kom det en trevlig dam som sa att hon kmr komma ihåg oss i resten av sitt liv, MYSIGT!

Fysiktajm

Yes or no?

Har varit i stan med sebbe hela eftermiddagen, hann även med synundersökningen imorse haha det är dags för nya linser! =)
Promenerade lite med sara för några timmar sen också, synd att B,A&S inte kunde vara med. Nåja nu är det dags att plugga lite fysik o läsa ut engelska boken.



Funderar på att köpa pälsjackan, men jag vet inteeeeöö..


Dagens samtal

Ehrm lite snack på historialektionen:

Artar: Har Shamim födelsedag imorgon?
S: Va? frågade du om Shamim har födelsedag imorgon? *skratt*

SUCK ARTAAAAAAR, hans riktiga namn betyder delfin föressten...


Torsdag

Hejhejhejhejhejhejhej!

Jag orkar inte plugga fysik, det går segt....

Mums

Knarkar energidricka o sötsaker för o kunna va uppe o göra klart lite saker. SH redovisning på tors o eng redovisning på fre. Imorgon har vi hemspråk, fint att hon skrev ett sms till oss *KAN EJ BESVARAS*....cp lärare som sagt.

Ska jobba med SH uppgiften nu, ciao.

Stress

Det är så mycket skit som ska göras både den här veckan o nästa!

Vi var på råö o besökte nån slags rymdobservatorium idag, vad ska man säga...bilförarna betedde sig som djur(LÄS:LINUS). Men nåja det var trevligt, efter besöket var jag tvungen att boka tid för synundersökning. Mina linser går ut snart! Mötte även Seb o Sara på donken, haha fattar inte hur Jasse&S kan leva på skitmat..

Högskoleprov
nästa lördag dessutom, det blir najs med 7 timmars prov höhö.

M j a u ( behöver en ny höstjacka)

På jobbet

Hello!

E på jobbet nu, det har kommit ganska roliga människor idag. En gubbe blev glad ba för jag gav honom kakor, SÖT. Nåja jag funderar på vad jag vill käka......mmmmmm entrecote m. pommes.

Anetan jag väntar fortfarande på dig tills du beställer C2.

GRYMT

Hallo!

Min kära morbror kom o väckte mig runt 11 och sedan dess har jag hängt med honom runt på allum o ikea, fick köra lite hit o dit också! Det går superbra nu, blev nästan påkörd när en fuling backade bilen från parkeringsplatsen precis när jag skulle köra rakt fram, det var riktigt farligt asså...

Mjööööö shoppade lite idag iaf, impulsköp är bra o ha när man inte orkar gräva i klädhögen...MJAU


Fredag

Hejhej!

Det var grymt mkt folk på mingelkvällen igår så vi gav upp när vi väl var där inne, men vi fick iaf en goodiebag:) Har lust att tävla Elles designtävling hmm jag har ju ändå scanner hemma, så vf inte...får se om jag har tid bara.

ASSÅ jag håller på att städa, men det går så JÄÄÄÄÄÄÄVLA segt att det inte e sant. Det kmr fan se ut som bombnedslag när jag bor ensam i framtiden, det e inte skoj nej...

Jag e den lataste människan som finns...

Stor pojke

Ska betala min EGNA räkning för första gången i mitt liv, grymt.....*Not* Nä jag måste få min riktiga VISA bankkort först hahah

Ska på mingelkväll på Bianco med Anetan senare, måste skriva klart min redovisningsgrejs tills imorgon. Det blir inte alls kul!



3

Ni har väl inte missat Brittans nya låt 3?

MJAAAAAAAAAAAU

HATA spårvagnar

Sovmorgon hade vi idag, vilket innebar att 173 ej gick. Jahopp då var man tvungen att ta vagnen till stan, men vad händer när jag sitter på spårvagnen? Jo man hör TUT!TUT! Spårvagnar går ej från Angered-Gamle, fyfan det hände förra veckan också. PISS! Mei+vagnar = IKKE SANT

Såg S&S i stan idag, saknar er bögar=)

Men nu måste jag fixa SH skiten, ska redovisa med josse på fre...och göra klart lite shit.

SEeeyou


Tjenixen

Jag är på jakt efter en ny höstjacka! Det känns hemskt att frysa på morgonen, vi får se vad jag hittar imorgon...

Vad har jag gjort idag? EEEH minns inte, jo det var en fullis som gjorde armhävningar på hållplatsen =) "stylar" sig framför ehrm brudarna(det var nästan bara gamla damer).

Japp, som den äckliga chokladen som Obalan börjar gilla.....BLÄÄä

LOVE


Mort i skolan är grymt sexig! =D

Vi ska typ ha redovisningar varje vecka framöver(eng,historian&SH). Men livet rullar på, det var kul i bamba idag haha "taket" som ligger ovanför maten rasade och då blev alla typ tysta...efter 5 s började alla applådera o vissla.
Högskoleprovet äger rum om ca 2 veckor o jag e så otaggad inför detta asså...vettefan vilka det e som har anmält sig, men jag kmr säkert träffa på någon som jag känner(som haben, betty o dom andra sist).

Mjaaaau, sovtime. Hello någon trodde att det var vinter idag? :)

ÅÅÅÅH gud

Pluggar astrofysik, vi har prov på måndag. Som ni förstår har jag inte tid att plugga imorgon! Det är faktiskt en ganska intressant kurs, jag har iaf lärt mig att söka efter karlavagnen+polarius(stjärnor) och det e faktiskt GRYMT! Man kan se det rätt så tydligt på natten :)


Lindex har grymt snygga accessoarer!

Jag är så shoppingsugen att det inte är sant, har ni sett h&m divided exclusive kollektionen? FYFANNNNNn va snygga grejer dom har fått in, speciellt skinnjackan(som Shamme har tänkt o köpa) fast den e tyvärr lite för dyr för o vara från h&m.

Jag behöver; skinnhandskar, mössa, stickade kläder, leggings, overknee stövlar och framför allt en ny jacka!



Vero moda



Ingen har väl missat att vero moda har öppnat i nordstan(bredvid äckliga rut.mfl). Köpte förövrigt en gosig pastellfärgad stickad tröja, tro mig jag behöver nog en hel del stickat i år. Jag har minst underhudsfett av alla, men jag proppar i mig massa pommes o skräpmat...inget händer.

Jobbar med religionsarbetet nu, bajsbajs på den. Kollar även på hollywoodfruar(tv3), ganska underhållande faktiskt haha men det e typ inget speciellt med dessa tre kvinnor.

NÅJA måste skriva klart skiten så jag kan vila och sova ut. MJAU på er.

Förkyld

FAAAAAN va ja hatar förkylning, ska anmäla mig till en mingelkväll nu...hoppas att vi hinner gå dit nästa vecka=)

RSS 2.0