Tisdag

Hejhej!

Idag höll jag och nåra till svtal efter mattelektionen, det gick väl la bra. Fick improvisera halva talet typ, för det e då man inte behöver kolla på pappret right? :) Men dom andra var superbra (Y), speciellt Dennis hahah...ledaren.


Jag och Bara handlade lite öh "fika" till imorgon!!!!!

Imorgon bitti har vi sv np skriftligt i 5 timmar, kul att kunna göra prov med datorn! YEeesh men idag på dansen var det rätt kul, vi fick komma på 1 åtta och 1 fyra(ni dansare fattar vad jag menar).  Fysiktajm nu, prov om
3 dagar eller något.......bra att du fick bra betyg på fysikprovet SEBBE!!!!!!! :D

HEJSVEJS

Yaaao



Det ser inte så fint ut här just nu, flyttkartonger överallt. IKEA väntar på mig! Aja nu e det iaf jävligt lugnt hemma, så nu måste jag kunna hela talet utantill så att jag kan babbla om det imorgon. Fysikboken väntar också!

Flytttttttttning

Hallå!

Vi har flyttat hela jävla dan, jag orkar inte göra ett enda piss nu. Plus att bitchen tjatar om allt hela tiden, gå o dö lixom. Får ångest när jag inser hur mkt kläder jag äger egentligen, uuuuuuuuuusch jag skäms.
Allt är huller om bulleeeeer, har sv redovisning på tisdag. Det får gå som det går helt enkelt, BUUUUH!

Trött



Gissa hur det känns att sova i knappt 6 timmar och sedan göra prov i ca 8 timmar. Och sen när man kommer hem så packar man allt man äger. Jag är så trött att jag varken orkar äta, sova, tänka o röra mig.
Ni anar inte hur trött jag är, men jag orkar inte ens gååååååå å lägga mig. Göttans! Imorgon blir det ännu en dag fyllt med "aktiviteter", kmr bli flyttningsmiddag med alla yellows som alltid.

Men vafan måste plugga lite fysik och svenska också, så att jag inte failar på tisdag!!

HÖHÖ

HEEEEEJ allihopa!

Jag har varit i chalmers med 100 andra elever o skrivit provet, puuuh vaknade 6 på morgonen. Ája men vi var iaf tvunga att åka dit lite tidigare så vi inte hamnade fel....
Det var en gammal kvinna som var vår "provledare", hon såg väldigt hemsk ut och var så otroligt sträng. Men det var ändå ganska kul, träffade nåra gamla kompisar och även nya. Vi åt sushi idag, ÅÅÅÅÅH *spyr* jag ville inte men syrran bjöd så why not =)

Klarade mig på godis och cola under dom första pauserna! Nu känner jag mig så otroligt äcklad av det, BLÄÄÄÄÄÄÄ. Sova och äta gott nu, hej på er.

Sista inlägget


Från 8.30-16.20

Imorgon bitti gör jag högskoleprovet med många andra elever, det värsta är att jag inte kommer göra provet i samma sal som min syrra. Hur FAN ska jag vet var salen vv 13 ligger?(chalmers) Wish me luck dudes! Jag har ju bäst lokalsinne asså!!!!!!!!!!(ironi)

Känner mig så otroligt stressad nu dessutom, hörde att en kille tog med sig 20 pennor och 3 linjaler med sig en gång. Asså det e ingen uppsatsskrivning? Man ska bara ringa in svar och skriva svaren på svarspappret, haha 3 linjaler? NAW han var säkert så nervös att han tog sönder dom 2 första........

Herrååååå!

Mjami


Ni vet väl vad modellen heter?

Imorgon får vi äta lunch runt 13, vilket innebär att man kmr dö av hunger från 8 till dess. Jag har köpt godis, chips och cola. YAY sockerkick! De andra kommer säkert att ta med sig frukt eller något fint...
*ta med dig mat till lunchen*, hmm nej det blir kanske donken som gäller. Mjaaaaaaaaaaauiiish, jag orkar inte flyttaaaaaa...kommer sakna det här stället :(

M

Packar

Hejhej!

Skippade svenskan idag, jag e ändå färdig med sv-talet(har mailat Åsa). Vaknade 10 imorse, det var såklart packning&städning som gällde. Nu ser det inte klokt ut här!

Ha det gött!

Pannkakor!


Lyxigt, fick mat från restaurangen. Åt lasagne nyss, snart blir det pannkakor! Synd att vi inte har grädde hemma, buuuuuuhu! Sara ska få pannkakor imorgon som belöning :)
Har 3 fysikuppgifter kvar!! Föressten jag valde världens äckligaste baguette idag, ew nu vill jag inte äta baguetter mer :(

Packar



Imorgon kväll måste vi flytta allt från kläder till böcker till vårt nya ställe, baaaaaaajs jag har inte ens packat 20% av mina saker.....fint fint.
Mina kläder behöver ca 4 kartonger, böcker x kartonger och annat shit.......nä ja vet inte. Aja men vi skippade mingelkvällen idag, var kanske inget att se fram emot iaf.

Måste göra fysikläxan också, och öva på gamla högskoleprov(gjorde 3 delar igår)*puh*.

Djur


Visst ser han full ut, han åt fan 60 sushibitar.


Deprimerad

Aja det var kul att äta där iaf, trevligt att umgås med folk från klassen. Är snart färdig med sv-talet, men nu måste jag packa o försvinna. Mina kläder ligger högst upp på listan nu, gör ont i hjärtat när man ska slänga sina kläder :'(
Morsan kmr hugga mig om jag inte tar hand om mina saker =D, muhaha.



Flyttar kanske på söndag weeiii

Godmorgon

Solen skiner och alla e glada, not. Men snart ger jag mig iväg till centralstationen o möter dom andra boysen, minibear ska också med  :)


Snyggt snyggt!

Det blir inte lika kul sen när man e hemma kan jag allt säga, detta måste göras:

- Göra gamla högskoleprov(har 2 dagar på mig)
- Skriva sv-tal
- Städaaaaa(eller inte)
- Kanske börja plugga på fysiken, det e ju inte så lätt som man tror...
- Köpa pollenmedicin

Ha en trevlig dag vetja!


Studiedag


ACNE!

Y
o, vi har studiedag imorgon. Därför måste jag hänga med Måns&co till stigscenter, eftersom de vill äta sushi. ÅÅÅH jag orkar inte vakna 9 imorgon bittiiiiiiiii, det känns såå meningslöst men ändå inte.
Fan måste öva på gamla högskoleprov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MEN JAG ORKAR INTE, det är så jävla många delprov att det inte e sant. Från 8-16, ja ni ser rätt. På lunchen blir det nog mcdonalds för min del(glad).

1 April flyttar jag också, höhö nej jag har inte packat ett enda skit. Hmm orkar jag inte ta med alla kläder dit så får jag väl slänga det mesta......ångest. Väskorna ocksåååååå.......ångest^2.

Sover nu, Zzz

Mjaaaaau

Hejhej!

Fattar inte varför jag alltid får sån chock på morgonen(har hänt 2 ggr i rad nu), japp Måns har både klippt och rakat sig. Det var riktigt spännande o se alla miner idag, haha folket från klassen såg iaf lyckliga ut när dom fick syn på Måns nya "look".

Okej men nu måste jag skriva klart mitt sv tal, har börjat lite men inte helt. Ska antingen göra den nu på fredag lr på tisdag nästa vecka, bättre att få det överstökat!

Inspiration


Styleosight

Dags att öva lite inför högskoleprovet+skriva klart svenska talet.

ERROR


Fintfint, sånt händer så fort man tar fram kameran ^^

Man kan inte låta bli



Förlåt Simon, man kan inte låta bli att skratta när man ser dig nyrakad(!). Japp du läste rätt, han har rakat av sitt skägg. Nu ser han ut som en HAHA peder, nä skoja men han stod bredvid mig imorse utan att jag visste om det. Och nej, jag kände inte igen honom från början....

Mina ögon börjar klia och jag nyser väldigt ofta. Hej pollenallergi! Dags att köpa lite medicin, föressten kan man droppa ögondroppar(för pollenallergiker) när man har linser på sig :S


Americans best dancecrew



Final idag! Jag håller tummarna för JabbaWockeEz!

Balenciaga i största hugg


STYLESIGHTINGS

KIZZ


Mitt favoritband...not

Anisha skulle öva lite på sminkningen inför eeh nån slags KIZZ grejsemojs på angeredsgymnasiet(musikeleverna), coolt. Sara blev klart offret, tro mig hon såg inte riktigt frisk ut =) Det roliga var att vi skicka bilderna till J, som var helt packad.

Det blir nog en hel del plugg idag, eller inte.....måste öva lite på gamla högskoleprov så att jag inte känner mig zéro på söndag.

Ni som undrar vart restaurangen med sushi och kinabuffé ligger.....joooooooo DEN LIGGER PÅ STIGS CENTER, det var en annan restaurang där så det e nyrenoverat där nu=)

Lördag

Halloj!

Var hos Sara och bakade nån slags äpplekaka till hennes mor. De håller på att renovera hennes rum, snacka om att det e snyggt asså! Zebrainspirerande väggar!



Snart ska vi dra hem till J och ha lite kul, synd att bina och sebbe inte kan komma :( Måste komma ihåg att hämta frisörsaxarna, ska klippa saras hår :O

Ha en trevlig kväll!

fan jag saknar eeeeeeer...

Pankilicous

Morrn på er!

Har inga planer för idag, ska försöka hitta ett sommarjobb nu. Om jag inte hittar nåt måste jag NOG kanske jobba på kusinens restaurang, och det vill jag inte.
Måste städa också! Ska ju flytta snart, det känns inte så lockande att plocka undan allt just nu......gaaaaaaah


Militärjacka


Gina tricot

Ångest

Har sovit gott i några få timmar nu, känner mig ännu tröttare......

Syrrans läkerol smakar läppstift och parfym, hon vill säkert inte att vi äter det hahah. Efter en kort promenad på stan inser man att det finns såå intressanta människor, det var nån pojke som spottade från övervåningen och prickade en gubbe på huvudet. Juste ja, det var ett barn som hade en koppel runt sin kropp och den som styrde bebisen var en gammal gubbe. HAha det såg väldigt roligt ut.......måste inskaffa sånna =D

FAN har så mkt att göra, får nästan ångest av det(eftersom jag inte orkar göra ett enda piss). Det blir nog inte nån förändring på det heller, man kan aldrig bli av med latheten(jag iaf) haha.

Snälla SNÄLLAA.....

...spola efter dig tack! stod det på ett papper med en bild på världens vackraste kvinna som nästan skrämde livet ur mig när jag vände mig om efter toabesöket i skolan.


Finns en sådan bild på varenda toadörr i skolan HAHAH snälla Bear ta bort den. Jag vet att det var du.

Softilation säger jag bara, nu e det helg och jag tror nog att jag sätter igång med engelskan istället. Jag ääääär så trött, tror nog inte jag orkar göra nåt ikväll. Mjaaau


Mountain



BLABLABLA får skäll för allt, slänger mina kläder överallt. Lycka till mig när vi ska flytta, vet inte ens hur jag ska bära kläderna dit. Som sagt ju större garderober man får desto mer kläder köper man, tillslut kommer det bli ett helt berg.

Morsan skäller alltid på mig pga att mina kläder inte är strykna och ligger fint i skåpen, men vadå tänk om jag hittar kläderna bäst när det e stökigt?(det e faktiskt sant)
Stryka kläder? HAHA roligt, så fin vill jag inte se ut. Skrynkligt = fashion (Y). Duktig jag e, har ätit på bamba i hela veckan typ. Inget pizzaätande alls =)

Cia0!

METG saknar metoder mot mobbning, det har skett några gånger i skolan utan att någon lärare har brytt sig. Vi har trakasserat frog så många gånger, hon skrek Björn när han stod där. Han kollade på oss med ett stort frågetecken och försvann.
Andra gången sa hon till Åsa att säga åt oss, hon sa "det e väl mysigt?" och gav oss ett stort leende. Tredje gången säger hon det till Kenny, han bara fortsätte prata om något helt annat. Och Fredrik bara flinar åt det =)
Där ser ni!

Tors


Kappahl släpper en jeanskollektion! 



Måste göra enkäten(som skulle göras för 1 vecka sen), annars kommer Bear att skälla på mig eller inte. Det var betydligt kallare idag, fy! Hittade inte min beige kappa, så var tvungen att springa runt med skinnjackan idag med. Torsdagar är härliga måste jag säga, 2 lektioner+sovmorgon!

Nästa vecka blir det ganska stressigt, måste förbereda lite inför 2 redovisningar(eng och sv right?). Måste packa och förbereda inför högskoleprovet, hmmmmm vad mer....jojo vi har fysikprov veckan efter+sv nationella. Det vanliga livet börjar igen som sagt.

Min favorit låt just nu: Soulja Boy ft Sammie - Kiss me thru the phone

Yoga

Moshimoshiiiiiiiii!

Hade på mig min skinnjacka idag, det kändes skönt att gå ut utan att behöva frysa. Ännu trevligare att se de flesta tjejer i precis som plagg som en haha.
Nä men vi hade iaf yoga med KENNY IDAG, han e så jävla vig att det inte e sant! Även om man är en dansare så betyder det inte att man e vig :)



Jag och bögarna var i stan ett bra tag, eftersom bög nr 1 skulle köpa en klänning och bög 2 skulle klippa sig på panache(mm glamouröst). FAAAAAAAN min kusin har blivit en partille-johnny, och hade hårband utanpå jeansen upp till knät nästan. Är fortfarande lite chockad.....

Andreé e så söt, han såg sushibuffébilden på min blogg och vill så gärna äta sushi på mr johansson :)


favorit i repris

Trender bland unga killar

+
= sant (enligt dom)

Haha massa färgglada hårband UTANFÖR jeansen, sexigt värre.....not. Nä förstår verkligen inte vad det är som e så snyggt med det...
Hmm dom ville kanske ha stuprörjeans eller såååå ville dessa boys kanske visa upp sina nya hårband från h&m!(obs! finns oxå ganska många tjejer som har hårband utanför jeansen).

Ett ord beskriver detta.....Modeflopp.


Såhär ser mina dagar ut nu typ...

  • 26/3 - mingelkväll
  • 28/3 - högskoleprovet från kl 8-16 typ
  • 1/4 - Flyttar, nationella sv
  • 2/4 - utvecklingssamtal

Gäsp

Jag som trodde att vi hade natur och friluftsliv idag, ska skicka in listan på torsdag istället. Vänta ba jag ska hämnas, ni ska doooeeee.

Snart ger jag mig iväg till dansen, har missat totalt 1 danslektion. Det e ju ganska mkt med tanke på att jag bara dansar en gång i veckan, det e lite synd ja. Fick även kallelse av högskoleprovet, som äger rum i nån chalmers byggnad den 28 mars!

Brukar älska Alexander mcQueens kläder, men det här ser sjukt roligt ut....och jag syftar på läppstiftet =)


NAAAAAW :)


Kolla vad Bear la upp på teoretiska.se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Den dan sa jag "om Björn hade en blogg skulle han ha tagit bild på den och lagt upp den på sin blogg", men det verkar som om han lever på teoretiska.se.

Misosoppa <3

Helloj!

Hängde med J och S till ica, aja men jag passade på att köpa misosoppa iaf..min nya drog. Jag känner mig lite tom just nu, imorgon har vi redovisning på kriminaltekniken. Det blir nog najsigt.

Mjau, katten har blivit tjooooock dom matar honom med chips.

Matvrak


Var jävligt trött efter allt work


Det var så GOTT!


Mkt friterat var det också

Trevligt och stressigt

Hallu!

Lili hämtade oss runt 12 tiden igår och bad mig&yinnie att hjälpa till i restaurangen med inredningen o sådant. Smart som hon e köper hon blommor för 1000 spänn och det var inte ens värt det.......
Men men vi fick göra lite av allt, lägga allt på plats och göra välkomstdrinkar. Det var jävligt mycket folk! Jag var där i 6 timmar typ, sen var jag tvungen att dra hem till Aneta.

Grattis på annandag pi föressten HAHA och tack för kladdkakan igår Anetas mamma, jag kmr aldrig glömma den.

Allt roligt händer på en och samma dag


Louis Vuitton AW09

Morrn på er!

Idag är det ju pi-dagen! Wuhu!
Vi ska fira pi-dagen hos Aneta med Obalan&co, men jag kommer lite senare för att jag måste på invigningen av min kusins nya restaurang. Det kommer vara jättemkt folk och kinesisk mat, gottish.
Annars blir det nog en trevlig dag, igår kväll var det goda drinkar. Det var fullt av trendiga ppl, köpte 2 hippieband som jag kmr ha runt pannan.

Ha en trevlig dag!

Bikbok release



Det blir mingelkväll för min del ikväll med den största bögen Aneta, men det blir nog kul. Vi anmälde oss igår kväll och ändå fick vi komma! Hon har kanske inte så många läsare från göteborg trots allt?

Idag hade vi 2 lektioner+en föreläsning med en läkare, det var ganska kul...vi fick komma på vad det var för sjukdomar på olika patienter, ja ni fattar. Justeja vi köpte en chokladbit till Bear, det stod Pi.....något och så täckte vi det med tidningspapper så att det stod Pi på den. Det är pi-afton idag, ja ni vet pi=3,141592.......


Vet ni vad.......jag har lust att slå någon just nu, fattar inte hur en vuxen människa fortfarande ska bete sig som en skitunge. Gör mig arggggggggg och jag slåååååååår deeeeeeeeeeej


Tummen upp



Visst är Britneys scenkläder sjukt coola?



Det är den 12 mars, och ändå snöar det. Typiskt Sverige väder, tyckte verkligen synd om dom som hade på sig skinnjacka idag. Brrrrrrrrrrrrr........
UF mässa imorgon från 12-16.30, vill gå dit men orkar inte släpa runt datorn. Åh fattar inte varför allt ont händer mig, lr nja ont o ont...

Kan folk aldrig låsa dörren när dom ska på toa? Haha under de senaste veckorna har det hänt 2 gånger nu, SKÄÄÄÄÄMS känn er inte hemma när ni inte e hemma...ja ni fattar =) Jag e inte taskig nu, jag har bara sett för mkt Hahah.....bara några vet =)


Träningsvärk

Godmorgon!

Jag har fått en rejäl träningsvärk, lite otränad e man men vadå :) Idag har vi endast 2 lektioner, matte&biologi. Det blir iaf inte så jobbigt!
Nu ska jag ge mig iväg till bussen, hoppas SIMON E PÅ BUSSEN annars dödar jag honom.

Nytt



Zara

Boxning+mentalträning


Hmm...det var ba max 15 pers som gjorde kemiprovet idag, haha det roliga var att det började droppa in fler o fler elever när kemilektionen var slut. Men det var iaf pannkakor idag, så fort bambatanten fyllde på så sprang killarna dit.
På idrotten hade vi mentalträning+boxning, det var ganska kul. Vi körde sådan avslappningsgrej oxå, haha så fort titanic melodin spelades upp tänkte man på filmen....kan vara svårt att låta bli att göra det.

Sov när jag kom heeeeeeeem, nu e jag ännu tröttare. Mjau.

Ducks

Hejhej!

Hade kemiprov nyss, den var SVÅÅÅÅÅÅÅÅR! Jag ska visa nåra bilder på Anetas present från oss!




Jag ser att hon tycker om ankorna, HAHA kolla hur fint dom badar.......

Sorgligt


Olivia Palermo på bilden....ni vet hon från The City.

Hittade en sketans bra modeblogg med massvis av härliga bilder, sorgligt nog klär sig inte bloggaren snyggt. Menar inget illa, men om man kan så mkt om mode borde man väl la klä sig.......eh fint?

Nä men nu har jag gått igenom det mesta, inte ens hälften går in i hjärnan...Nu har jag woho 50 uppgifter kvar att lösa, tjenixen facit! :)

Kemiplugg

Hallujsan!

Imorgon har vi kemiprov på kapitel 8, tror nog att många väljer att göra provet nästa vecka(skolk). Hmmm ja idag hade vi matteprov, det gick som det gick...fråga inte =)
Men nu måste jag plugga in allt som handlar om kemi......alkaner,alkener,aldehyder osv osv.

Gonatt

Känns så jävla trist att proppa in all information just nu, imorgon måste jag råplugga till kemiprovet! Tror nästan att jag måste skippa dansen :(
Nu ska jag lösa några mattetal till, senare läser jag lite i kemiboken innan jag somnar(eller så somnar jag medan jag läser). Känner mig dessutom jätteförkyld, kmr nog kollapsa snart.

Godnatt på er!

Finn ett fel


Made in China.......klart vad anrs?

Grattis minibäääär

Vår käre minibear fyller 19 år idag, som present blev han söndertafsad av moi. Men nu blir det matteplugg för min del, hemspråket gick strålande! PROV DEL 2 fick vi göra idag, den var lätt som en plätt.

Hejsvejs



Matte D prov imorgon + engelska glosor, HÄRLIGT!

Work

Halloj!

Var tvungen att vakna 8 för att jobba på t.m, det tog lika lång tid som alltid. Ville hem tidigt men det var nån snubbe som blandade ihop fakturan, det blev problem men ja nu e jag iaf hemma.



Det blev pizza till lunch(chefen bjöd ju såklart), och skjutsade oss hem =) Det är ju ändå internationella kvinnodagen idag! Men nu måste jag plugga för att jag inte har tid imorgon, kmr ju hem ganska sent. Fy och blä, imorgon ska vi se klart Brokeback Mountain......skräckis.

Hejsvejs

Kisseeeeeeemisse



Hälsade på J's katt igår, katten var riktigt vild....och full av energi. Han springer och hoppar som fan hahah, men awwwwwww den e såååå söt :)
Vi glodde på snakes on the plane, den var rätt bra faktiskt. Jag har inte kommit särskilt långt med matten, men snart är det dags för bajskemi. Aja men nuuuuu blir det plugg igen, morotskakan väntar på mig. Mjamiiii.

Godmorgon

Känns sunkigt att börja morgonen med godis och sötsaker, blä. Jag HAR inte sovit särskilt bra på hela veckan nu, det går bara inte. Tänkte hälsa på gubbis idag, men det blir nog inget. Måste plugga matte och kemi, har varken tid imorgon lr på måndag.


Dsquare2 hade sjukt snygga kläder under modeveckan i Milano!

Fan va jobbigt allt ska vara nuuuuuu, orkar inte. Nu måste jag plugga vidare, vi hörs amigos!


Fika

Eeeeeeeeeeh jag fikar inte(?)  det e ju mcd som gäller förstår ni väl...........

GRATTIS ANETAAAAAAAAAA!!!!!!!



Den största bögen fyller 18 år idag, hon fick ducks av oss. Jag och frog försökte pressa in ankorna i en liten marmeladburk, men det gick inte så bra. Jag ska visa en bild på ankorna när hon har tagit bild på dom, I promise. Det blev inget firande idag, men nästa vecka så ;)

För att göra inlägget lite roligare, publicerar jag en bild på hennes vackra pyjamas med Bears på. Ni vet Aneta och Bear e  grannar, visste ni inte det? dom brukar powerwalk:a tillsammans ibland, och ha lite kul tillsammans på trädgården ehm.




Mjau


Mulberry bayswater


ÅÅÅÅH såg en mulberry bayswater kopia idag, vet inte om jag ska köpa den lr inte.....

Fan va jobbigt det e o flytta, man måste städa och plocka fram sina gamla kläder som skall slängas. ORKAR inte, den här månaden blir lite stressé.....vet inte vart jag ska börja.
Ska börja läsa män som hatar kvinnor, den e så tjock. Måste läsa ut New moon först, men det kommer jäkligt långt tid eftersom jag läser typ 2 sidor per dag av boken.

På söndag blir det lite work, hoppas att det rullar in lite pengar....jag känner mig otroligt pank, även om jag inte har slösat allt än. Såhär ser det ut nästa vecka:

Måndag: Hemspråksprov del 2
Tisdag: Matteprov, eng glosförhör(var det mån lr tis?)
Onsdag: Kemiprov kap 8

Confession of a shopaholic



Weeeeeeeeho biopremiär för en shopaholics bekännelser den 30 mars! Den kan man för fan inte missa! =)

Gina tricot


Budget är nyckelordet


Visste inte att EMD hade en blogg HAHA, gaaays :) Usch jag suktar fortfarande efter ett orange läppstift!!!!!!!!!!!

Torsdag



Idag hade vi bara matte, det gick väldigt fort och så gick vi runt i stan en liten stund. En bög fyller år imorgon, det är allt jag har att säga :) mer får ni veta imorgon.
Hmm vad har hänt da, jo juste föressten jag såg en jävligt snygg "sjömans"jacka på gina tricot, den ska jag slå till en vacker dag. Det är en typiskt "Elin Kling jacka" ja ni fattar =)

Nu måste jag läsa på lite om influens, obs! det står inte influensa utan INFLUENS (FYSIK). Freddie kommer säkert lotta imorgon, som den gången jag och Aneta fick redovisa. KORV!

Kort sammanfattning

Idag har vi haft 3 h kemi och 3 h svenska, det räcker väl så? Jag har inte sovit särskilt gott heller, åå nu måste jag gå o lägga mig en stund.....ZZZZZZZzzzzzzzzzzz


Somnar!!!!!



Åh jag har varit så sömnig hela dan, det e bara mattelektioner som sätter fart på en. Vi krigade lite på matten haha, måste ta med frog till vårdcentralen....hon kunde inte andas ;)
På engelskan kollade vi på brokeback mountain, asså vafan? jag har ju inte sett den, men den var så GROV...asså ni som inte ens tål bögar snälla kolla inte på den. Har inget emot bögar, men det var bara lite för jaa...ni fattar =)

Dans senare ikväll, men först måste labbisen skrivas klart o det går inte alls bra.


Grattis Carro, Lisa & Lulle på 18 års dagen!

Hellow!


Lulle fick cola och godis av Obalan&co, ja vad tror ni en sockerberoende människa anrs vill ha? :)

På kriminaltekniken fick vi reda på våra blodgrupper, asså FATTA hur ONT det gjorde när Anna skulle sticka på mitt finger med sån grej. Sen var det bara å pressa ut allt blod som fanns i fingret höhö det var inte alls kul. Men jag fick iaf reda på att min blodgrupp var O+, det vanligaste alltså =)

Project runway börjar idag, YEEEEEEES! Mitt favvoprogram, juste idag hade vi hemspråksprov och ni förstår...jag har ju inte varit där på nästan måndag, känns lite konstigt o ha prov direkt sådär bara. Men Erik var som vanligt lika hög och drog massa sexskämt framför läraren, men ah hon börjar bli van vid såna konstigheter nu =)


Ska skriva labbrapport som ska lämnas in imorgon, och plugga in eng glosorna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DAMP!


Zzzzz....



Fick även reda på att vi har hemspråksprov imorgon, gött...det är inte direkt något jag kan plugga på direkt, de hade ju nån slags test förra lektionen men jag var INTE DÄR!
Fyyyyyyy va trött jag e, ni anar inte....Hoppas det inte blir så jobbigt i skolan imorgon, pallar verkligen inte. Gonatt dudes!

Ögonmejk betyder ögon make-up btw, ett svar till en anonym läsare.

Att göra-lista

  • Börja med fysik-labbrapport som skall in på tisdag(fuck glömde anteckningarna i skolan)
  • Plugga på kriminalteknikhäftet tills imorgon(missade lektionen dessutom)

min första header ever



RSS 2.0