FYSIK

Japp här sitter jag och försöker plugga lite fysik. Det är tråkigt som FAN, men aja det är ändå lov snart :)


Francais

Bonjour.



Ce livre est trés trés suger. Läser en deckare på franska ofrivilligt, bläddrar igenom några sidor. Pallar inte, fysik känns viktigare just nu. Jadu...sovmorgon imorgon :)


Alexa Chung



Vem är hon egentligen då? Det står i olika skvallertidningar att hon är så chic blablaaaa, men nåja Alexa är både fotomodell och programledare. För mig är hon mest känd för sin klädstil, man vet ju inget om henne nästan om man inte söker upp det på egen hand...men nu vet ni det iaf.

EARTH HOUR


Så nu har 1 h gått!



Snorpapper tar över skrivbordet, fan måste bli frisk imorgon.

Franks

..

Knarkar energidricka nu, måste börja med några arbeten och läsa franskaboken(fattar typ 0,00).

Skolan

Hellö!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Är på engelskalektionen just nu, jag känner mig jävligt förkyld asså! Antingen är det Anetas fel eller så beror det på pollenallergin(hoppas inte). Jag måste dra till vårdcentralen någon dag för att kolla om man kan ta spruta för pollenallergin eller något, tabletter ger ingen effekt.

Inget att oroa sig över



Jag har inte fixat min balklänning än, måste fixa tyg o skit. Tur att man känner folk som bl a ska bli designer, makeupartist och frisör. Såå de mesta är egentligen fixat inför balen :D

Imorgon ska jag på mingelkväll på topshop med A, men först ska jag träffa X.y en stund efter skolan för att det var skitlänge sen vi sågs sist!

Pluggtime nu.

Skimmer


MAC



Regnstövlar gäller imorgon vettu, det blir lite provtagningar i stenungsund!!!!!!! Hoppas att det blir fint väder, orkar inte vara ute när det är pissväder så som det var imorse. Höll på att läsa min franskabok tills jag kom på att det inte blir någon franska för min del pga studiebesöket, trevligt. Nu slapp jag läsa 15 sidor till =)

Fika till imorgon; ballerina, gifflar(klassikern), energidricka, 1 liter MER och öööh plättar. Asså jag köper en massa skit som jag inte kmr äta, det e sjukt. Ska sova nu.

Disney



På lunchen snackade vi om alla disneyfilmer vi har sett, lejonkungen leder!!!!! Det är dags för filmkväll snart, disneymaraton ska vi ha :D


Skönt

Är glad, någon fick stryk :D

Check it out


Ciggsolisar

Idag

Var med morbror på förmiddagen, träffade sedan girlsen på blåstället, nu är det dags för pizza!

Robot unicorn<3

Vi har nördat sönder oss i spelet robot unicorn+den vackra låten. 






Har inget särskilt att blogga om faktiskt, ska måla mina naglar nu:D


Najsigt

Hallö!

Gjorde ett matteprov idag, det gick super. Hade även möte med pojken idag, det gåår väldigt bra fast vi gör typ inget. Kollade klart projekt runway på tv3play, fyyyyyyfan Irina vann!!!!!! I hate it!

Shit va trött jag är, tur att jag inte behöver plugga idag. *Pust*

Rubrik



Jag lever, har bara inte pallat med bloggen riktigt. Planerar för fullt nu inför sommaren och framförallt på påsklovet, ska göra halkis med Vicky...och Sara kanske till och med :)
Det är även dags att anmäla sig till universitetet, man märker verkligen att tiiiiiden går fort som fan. Hinner inte med livet just nu, CHILLA!

Melodifestival!

Vet inte ens om det är värt att glo på årets melodifestival, alla bidrag suuuuger!!!!!! Fattar helt seriöst inte varför folk röstar på dåliga artister, utskämning på högsta nivån.

PROOOOOV

Måndag: Vattenvårdsprov, Eng writing
Tis: Bioteknik hemtenta skall in kl 8.20, Matteprov
Ons: Möte med P.


gott


Äter kvällsmat nu, ni som tror att man blir tjock när man äter på kvällen har tyvärr fel. Det spelar ingen roll egentligen när man äter, det beror faktiskt på VAD du äter(det borde ni väl förstå).
Justeja, "akvariet" som är nybyggt i nordstan suger. Det fanns inte så många platser, men när man väl får de bästa platserna så är det verkligen GÖTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ska försöka sova nu snart, har inte haft en enda sovmorgon denna veckan. Piss.

Au revoir mes amies

Fint


Skriver ett kärleksbrev(EngC), nä det e faktiskt inte alls kul. Ska skicka in mina arbeten nu wiho, fredag imorgon!

Franska pröv imörgon

puisse,puisses,pusse,puissions,puissez,pussiez, puissent...

Såhär låter det, puiss,puiss,puiissss....


Sweet


Visst ser det gulligt ut på Viktor&Rolf's visning?(HAHA), det är lite konstigt att båda två står mitt i catwalken o "stylar" modellerna.



Ska dra till träningen snart, missade förra veckan pga skidåkningen. Vi ska jobba med MJ's låt "Smooth Criminal", det blir nog kul sen på uppvisningen då vi kmr ha ett helt nummer med MJ-danser i ca 10-15 min gissar jag på. Jag tycker fortfarande att det är SÅ TRÅKIGT att jazzgruppen fick Beat it, den kan alla men den e skitkuuuuuuuuul! :)

Blir lite less på att tiden går så fort, vill inte bli vuxen helt seriöst. Vill hellre stanna kvar på gymnasiet :)

Oscarsgalan


Jag tyckte att Cameron Diaz klänning var snyggast!


Busy

...

Skolarbeten på g just nu, som vanligt. Jag har iaf en viktig sak att säga: jag suktar efter en balklänning just nu. Känner mig sjukt stressad när (nästan)alla har hittat sina :/

klockrent


NO! GIRLFRIEND NO! PROBLEMS


Det duuuuu

Hallå!

Det har faktiskt varit en jävligt stressig vecka, plus att jag har fått fixa några grejer som jag ännu inte vet om det kmr gå bra. Måste göra klart ett arbete som skulle för en vecka sedan, ciao.

Damp


Klippte mina fejknaglar kortare, fyfan ska aldrig ha långa naglar(förutom vid vissa tillfällen, t ex bal, bröllop osv). Kunde inte ta av mig mina linser, så jag cuttade av skiten.

Håller på att skriva färdigt mitt svenskatal just nu, det går väldigt segt. Man gör så mycket annat istället, fan kan inte koncentrera mig. Det beror faktiskt på att jag inte har sovit särskilt mycket, och så har jag träningsvärk från igår!!!!!

Skidåkning

Hellü

Jag har typ inte fått någon sömn alls, vi samlades kl 5.45 vid centralen...*gäsp* Det var superfint väder och soligt, vi började åka lite i barnbacken(som vi alla älskar) och testade på andra banor efter det. Vad ska man säga, jag lyckades ramla en gång bara när jag åkte åt fel håll när jag skulle hoppa av liften :D

Vi såg föressten världens sämsta film på bussen när vi skulle hem, filmen hette a dangerous man och det enda dom gjorde var att DÖDA allt och alla.

MAMAMMA

Åker till sunne imorgon, yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay nån kmr åka in i skogen :D (det e säkert sandra som gör det hahahah)

RSS 2.0