WoHo

.......

Njuter av mitt sommarlov! På torsdag åker vi(obalan&co) till ROM, fyfan va roligt vi kmr ha det. Vi stannar iaf där i 10 dagar, det viktigaste med resan är att bli brun som fan och käka mkt!

Idag

..

Uppvisning på liseberg idag, det gick väl helt ok. Jag kommer inte att fortsätta dansa på blåstället, det blir väl la på nåt annat ställe istället. SHIIIIIIT va ja kmr sakna er :'/





<3






Orkar inte lägga in fler bilder, har typ 300 bilder lr mer. Antingen får ni kolla på FB eller njuta av bilderna jag lägger upp här :D

Sliten till MAX

Hallö!

Tog studenten i onsdags, det var feeett kul! Somnade vid 3 tiden och vaknade dagen efter rätt så tidigt för att dra till kompisarnas student på angeredsgymnasiet, haha SP&NV's flak gungade som fan! Senare stack jag till deras studentfest också......fyfan va trött jag e!!!!!!!!!!!!!

TACK FÖR ALLA PRESENTER OCH ALLA SOM KOM TILL MOTTAGNINGEN :) love you guys.

XoX (lägger in bilder när jag har fixat iordning allt)

Dagens händelser...


Idag är det den sista skoldagen på gymnasiet och det känns faktiskt sorgligt. Men nåja på flaket ska det iaf stå; TACK FÖR MEI!, hahah :D
Fixade lite studentgrejer i stan efter skolan och solduschade, jag tog en lite ljusare färg den här gången. Imorgon blir det champagnefrukost runt 8 tiden, så jag får vakna tidigt för att duscha(man får inte duscha förrän 12 timmar efter solduschen).

M

Halkan

HALLÅ!!!!

Gjorde halkan idag, fyfan va läskigt det var!!!!!!!!!!!!!!!!! Min bil roterade runt i flera varv och hamnade för det mesta utanför banan hahah men det var faktiskt rätt skoj.  STUDENTEN OM 2  DAGAR!

BOKAT

Spray tanning på tis innan studenten!



Fint väder nu, ska ut o ha lite rüligt! Ska kanske kolla när folk springer på gbgvarvet:D

Grillparty

..

Syrran fyller 20 år gammal och hade partey här, som vanligt fick jag sköta allt skit. Jag stod iaf där ute o grillade, fast det var inte jag som fixade grillen då ;)

Studenten om 5 dagar! Jag kommer sakna gymnasiet så jävla mkt att det inte är sant :(

Naaajs



Har bl.a haft dansuppvisningar och varit i slottskogen under veckan.......

Studenten närmar sig med elefantsteg, och jag känner mig lite sisådär stressad. Det enda som är kvar är speaking(eng) och fysik B, sen blir det partyyyyy! :D
Jag är helt slut! Har inte haft en enda sovmorgon på hela veckan, nästa vecka kommer jag vara helt D Ö D....

Godnattis

Very upptagen

..

Tar studenten nästa vecka, det är fan sjukt!! Vill inte ta studenten, vill inte sluta gymnasiet :/

Ni förstår väl la att vi har superdupermkt att göra!? Jag måste fixa massa skit innan studenten, har bl a inte skickat inbjudan till mina vänner än....det är nog dags snart. haha


Var alltid i god tid ute

Vet ni vad, jag tar studenten om 11 dagar och det värsta är att jag inte har köpt en studentklänning än. Men jag ska nog bara köpa en vanlig studentklänning, orkar inte lägga ut pengar o tid på detta för att jag vet att klänningen kmr bli smutsig. Plus att alla kommer vita klänningar, man smälter ändå bara in i mängden ;)


SNOR

GODMORGON

Jag sov ganska sent igår, vaknade 11. Fan tackade nej till Yrkes-SM jobbet pga dansen, aja man lever bara en gång. NU ska jag käka nudlar o njuta av dagen, hejsvejs

Trött

Hallå!

Härligt väder var det ju idag! NOT. Men nåja, vi hade projektredovisning idag och det gick la helt okej. Men det var skitskoj att se vad alla har gjort för något under ett helt år och den bästa redovisningen var faktiskt THAILANDNV :D HAHA VIDEON, love it!

Ska skriva klart projektrapporten nu. HEJSVEJS

Lite kärlek




Vi "tänker"  hahahah

FEeeeeeeet



Lägger in fler bilder snart, fyfän va kul det vaaaaaaaar! Längtar till studentfesten asså:)

Fixfix

Lockade klart mitt hår nyss, vetefan om det ser bra ut eller inte. Snart kmr tjejorna hit o minglar lite med mig :D

HALLÅÅÅ

Studentbal imorgon då! Ska kanske sy in lite detaljer till på klänningen, har ändå lite tyg kvar.

Igår köpte jag high heels till klänningen, men kuvertväska vet jag inte...får gräva lite här hemma.

Som sagt

..

Trust nobody!

SOLDUSCH

Hallo!!!!!

Solduschade imorse, haha känner mig som en crnac. Nä men man får duscha efter 12 timmar, då blir färgen mkt bättre. För just nu ser det fräknigt ut för att färgen har fastnat på håret, thats why.

Nightmare

..

Ska solduscha imorgon på morgonen typ innan lunch, HELVETE jag får inte ha på mig leggings!!!!! "Du ska helst ha på dig lösa kläder". Hmm jag tänker inte ha på mig mjukis i skolan, det e riktigt modeflöpp. Det var roligt när hon sa att man skulle antingen ha på sig trosor eller inget alls. HAHAA

Har 2 redovisningar imorgon btw, men asså jag förstår inte hur vissa lärare tänker....hur fan kan man redovisa 7-10 min på ett annat språk? Ja jag ska redovisa på franska, men vafan fucking 7 minuter e helt omöjligt. Det är t o m svårt att ha så lång redovisning på svenskan..

Orkar inte vända på bilderna :D


Han e depressed för att han e skyldig mig en glass. That's it.


Fina byxor....


Fina flickor får inte göra så med sin mat, kvinnan har blandat dipp+ketchup+pommes på cheeseburgaren. R.I.P cheeseburgare.

Ironi på högsta nivå

PALLAAA

  • Ringa spraytanskiten imorgon
  • Antingen köpa skor till balen eller sno Lilis :D
  • Hinna provsminka hos Anishopisho
  • 2 redovisningar måste fixas på onsdag
  • Svprov på törsdag
  • Köpa mascara

Fett


Lösögonfransar is the shit! (dessa ska användas på balen)

FAN heller att jag ser blek ut på balen, ska solduscha på ett ställe som syrran har varit på. Blir det inte bra så går man raka vägen till angeredsbron. Eller inte.

HELLO!


Köpte kameran(bild) idag, ville faktiskt ha en blå. Men det var slutsålt och jag ville ha inte ha den som alla har klämt på. Ser ni, det är ÖDET!! Nåja, den kommer att hänga med mig överallt i väskan iaf. Fett grymt.

RSS 2.0