Love


Äälskar brownies! Men nu mår jag så dåligt efter medicinet, blubb. Läkaren ringde och sa att jag måste ta en annan medicin om jag inte blir bättre.

Lördag



Morrn på er.....

Fattar inte varför alla vaknar så tidigt, jag har inte sovit tillräckligt gaaah....Det är lördag idag, ska ha lite kul senare ikväll men först måste jag fixa allt som ska.
Skickade in krönikan igår kväll, hoppas att Åsa inte tappar bort den! Haaaaaaha hoppas datorn kraschar, jag ska inte göra ett enda skit åt det idioter.

Hejsvejs

Friday

Hello!

Idag hade vi en vanlig skoldag, det var inte jobbigt alls. Senare stack jag med Aneta till Whyred&Acne utförsäljning, och hon hittade en jättefin svart klänning av Whyred. Tyvärr ville jag inte ha något därifrån eftersom det inte direkt var min stil, ja ni förstår...

Senare mötte jag Bina&co, vi gick runt i stan o letade efter present(er). Det var värsta fjortisdagen idag, asså jag menar det verkligen. Det var jävligt många fjortisgäng ute på stan, och då menar jag unga människor med 5 ton smink+foundation på läpparna(lite är ok men inte för mkt)!!!


Ögonkräm från Åhlens för dom som använder ögonmejk.

Vanlig skoldag

Hallujsan!

Idag var jag i skolan för första gången den här veckan, det var som sagt ingen bra start på dagen eftersom VI kom försent. Eller nej snarare jag kom försent tack vare den bögigaste människan som alltid ska spela över o tro att vi börjar senare än vad vi brukar göra haha.


Finn 3 trendiga RÄTT

Jag har missat totalt 2 mattelektioner, men det känns som om jag har missat asmkt haha. Yeah det är matte D! Men nu måste jag göra lite saker, vi hörs!

Made in CHINA




Passade på att fota lite stuff när jag fick tag på systemkameran, jag har som sagt inte visat upp sakerna jag köpt från Kina. Så here we go, här e mina eh Chloé kopior från Kina eller inte...Skorna kommer från ett märke som heter Daphne, och är ganska känt där borta.

Happy BIRTHDAY BINAAAAAAAAA!



Grattis till vår kära Sabina.G, hoppas du tyckte om texten som stod på kortet....höhö vi skrev om nåra roliga händelser som DU aldrig kommer glömma. STOR POJKE NU, skaffa körkort snabbt snabbt! :):)


Godmorgon på er föressten!

Jag glömde ta en tablett igår(tar 1 tablett 3 ggr om dan), men det gör nog inget. Känner mig bättre nu och saknar skolan som fan, så jag kommer nog att vara i skolan imorgon =)
Idag är det ju friidrottsdag, tur att jag inte behöver vara med....kan hända att jag blir pissnödig så fort jag hoppar och skuttar.

Mjau varför är jag så sjukt sugen på pizza och pommes........fan morsan låter mig inte äta pommes bUUUUHU. Nä nu sticker jag, senare ska jag skriva klart svenskan och annat shit. Adiååås!

Fettisdagen


Godmorgon på er!

Idag är det ju fettisdagen! Jag vill ju så gärna äta semlor, men ack jag mår så dåligt av tabletterna som läkaren skrev ut till mig.

Längtar efter skolan faktiskt, det är så trist o stanna hemmaaaaaa....jag har inte sovit bra på ganska många dagar nu.
Har kanske sammanlagt sovit knappt 6 timmar på 2-3 dagar.

Ska finslipa eng arbetet nu!





Here we go



Var på akuten nyss, gah fick inte vänta så länge men det var ändå jobbigt att sitta där bland alla sjuka människor. Haha det var en sjuksköterska som sa åt en tjej att vänta utanför, för att hon skulle smitta oss =O undrar vad hon har för sjukdom.....

Men anyway, jag fick mina efterlängtade knarktabletter som jag ska ta i 5 dagar. Gött, får se om jag pallar gå till skolan imorgon. Vi har ju ändå fysikförhör, BU!

Sick as a bear

Hej på er!

Jag hade mitt livs värsta morgon imorse, försökte faktiskt ta mig till skolan men det gick tyvärr inte. Vägrar att åka till sjukhuset, blä! Men jag ska till akuten ikväll, så don't worry..



Trist att missa Bears lektion, jag som har saknat honom så mycket(ironi). Men usch jag har inte sovit en enda timma, pissade hela kvällen. Det var inte alls kul...
Idag har vi nog nån slags förhör på hemspråket, synd att jag inte kan vara med(och jag menar det verkligen). Just nu håller jag på med engelskan, den ska väl la lämnas in imorgon tror jag.

Som sagt nu dricker jag så mycket jag kan, wish me luck senare ikväll.


Usch



Mår inte så bra, vill inte vara hos läkaren. Så jag får väl försöka bli frisk på egen hand, har pratat med folk som har fått U.infektion. Det gäller bara att dricka mycket vatten så att man rensar alla bakterier :)


Annars kan man ju dricka körsbärste, enligt Sara. Bööööh jag måste klara av skolan imorgon, vill ju inte missa bears lektion.


Tips


H&m

Sunday



Mkt o göra idag, men jag måste nog gå o relax lite med bögarna. Nu ska jag äta, hejsvejs.



yeah här lyckas man få urinvägsinfektion också, som sagt det blir besök på toa 24/7(PISSNÖDIIIG!). Ser ut som om jag inte kommer kunna klara mig utomhus så länge haha....

u suck



Är sjukt sugen på pommes just nu, gaaaaah my drug! E.M.D SUGER, det var säkert massa fjortisar som röstade på dom. Molly ännu värre, småbarn ska inte få tävla i eurovision....för då kommer Sverige aldrig att vinna.

Damp.

Skolarbeten

Hejhej igen!

Känns som om det är dags att börja sätta igång hjärnan här lite, måste skriva klart eng,sv och labbrapporterna tills nästa vecka iaf. Orkar inte stressa dagen innan som jag alltid har gjort.
Som vanligt är det lika mycket folk här, fattar inte vad som e kul o vara här egentligen. Tro mig jag får aldrig lugn o ro någonstans...



Ska även passa på att titta på the Rachel Zoe project, det är ju lördag idag! Inget godis för min del, har ätit för mkt under veckan.

Disco dancer



Hello!

Det var en riktig hård kväll igår, vi var som sagt hos den största bögen igår. Yeah som vanligt var vi tvungna o se på massa konstiga saker+att vi glodde på den kända bollywoodfilmen DISCO DANCER! Den e typ 2 h något, rätt kort film för o va indisk film right?



Mat blev det också för våran del, det var ju nästan bara jag som ville ha pommes...så jag blev typ dödshotad o käka allt annars skulle arabmamman döda mig lr nåt...vem vet vad dom gömmer bakom hyllorna HAHA :)
Annars var det rätt så kul o hälsa på Gottfrid, som jag inte har sett på aslänge! Det var jag som skapade honom föressten, måste lägga upp nåra bilder på honom/den.

Ska äta smörgåstårta nu, hejsvejs leverpastej.

Filmkväll

..hos frog ikväll. Måste åka till angered o möta dom andra snart, javla #%¤& varför måste vissa vara så tröga ibland? Haha menar inget illa men ibland kan man inte få som man vill ;)

Ni får ha en trevligt fredag föressten! Välkommen hem SEBBEEEEEEEEE

Hermés Birkin



Den ljusrosa väskan e sjukt lik Hermés birkin väskorna, som bl.a Victoria Beckham, Eva longoria m.fl brukar bära. De som inte känner till märket tycker nog mest att den ser ut som en kärringväska men NEJ!

Fysikuppgifterna e lite krånliga, tror nog att det e bäst att Freddie förklarar lite imorgon bitti. Imorgon kväll ska vi ha lite kul hos disco dancern ;) Gonatt

Feel what I feel

Hallu!

Imorse drog vi iväg till kvilletorget för att äta lunch, det var ett balkanställe som Sara&co skulle älskat! På Bearlektionen var det riktigt kul, vi skrattade åt några dumma saker. Ni kommer inte förstå det om jag tar upp det på bloggen så...

På biologin hade vi föreläsning, och det var ju ganska trevligt o höra. "Forskning är som trender, det kommer upp nya saker hela tiden", yeah det lät ju riktigt kul :)


Måste börja se den omtalade mtv serien The City, det handlar väl la om några glamourösa flickor....nä jag har faktiskt ingen aning!

*Gäsp* måste göra fysikläxan o lite andra stuff, ha det gôtt!

Kate Deluna ft Boe Bravo - Feel what I feel

Tidsfördriv

..innan jag går o lägger mig.

  1. Hur gammal är du om fem år? 23 år GAMMAL
     
  2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Jan-Erik
     
  3. Vilken är den senaste filmen du sett? Hmm....Bruce den allmäktige
     
  4. Vem ringde du senast? Erik
     
  5. Vem ringde dig senast? Morsan
     
  6. Hur löd det senaste sms:et du fick? Ser på film XD
     
  7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Sms, ringer när jag har lust
     
  8.  När vaknade du i dag? 07.18
     
  9. Vilken är din favoritjulsång? Last Christmas
     
  10.  Vilken är din favoritplats? eeeeeh sängen
     
  11.  Vilken plats föredrar du minst? Sunkiga ställen
     
  12.  Var tror du att du befinner dig om tio år? Inte i Sverige iaf
     
  13.  Vad skrämde dig som barn? Höjder
     
  14. Vad fick dig verkligen att skratta senast? Haha när B slog mig som en kärring
     
  15.  Vem sov du senast tillsammans med? Kuddarna
     
  16. Sover du med eller utan kläder på dig? Med KLART
     
  17. Hur många kuddar har du i sängen? för många
     
  18. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? randiga strumpor!
     
  19.  Vilken är din favoritglass? Daimglass
     
  20. Vilken är din favoritefterrätt? tiramisu!
  21.  Tycker du om kinamat? börjar tröttna på det nu fy
     
  22. Tycker du om kaffe? Inte utan socker och mjölk
     
  23. Vad dricker du till frukost? Vatten
     
  24. Sover du på någon särskild sida? sover på mage.
     
  25.  Känner du någon med samma födelsedag som din? Sorgligt nog NEJ
  26. Kan du några andra språk än svenska? Klart jag kan!
     
  27.  Vad spenderar du helst pengar på? Haha ni kan väl svaret på denna frågan? ;)
     
  28.  Äger du dyrbara smycken? Använder inte de bara
  29. Vilket är ditt favoritprogram på tv? Americans best dance crew!
     
  30. Vem är den roligaste människan du känner? Bear
     

Nightmare


"Perfekta att gå ut med" skrev någon på sin blogg, HAHA Nä jag klarar inte av sånt. Snälla B sluta visa mig såna fina outfits.



Glöm de vackra stövlarna! Jag skrev klart min första labbrappport nu, phew! nu e det typ 4 arbeten kvar, jag kommer inte göra allt idag. Yes ska äta kycklingsssallad ikväll, GOTT!
Åt pizza med Obalan idag, resten var hemma o sov(ni ska få betala för det). Det dåliga med matkort ÄR självklart att man äter skitmat oftare än någonsin. Det finns ju bamba, men som sagt vem orkar äta fiskgratäng?

M

Neeej

Fan jag börjar bli riktigt sjuk, fast det e ju inte mitt fel. De flesta i familjen är sjuka och det börjar bli så fruktansvärt kallt ute, förstår inte varför det blir så. På metro stod det att våren e här om 32 dagar, ja vi hoppas väl det!


Kate Moss kollektion för topshop är ett skämt asså, hon har designat ca 30 plagg men endast 10 plagg e SNYGGA lr kanske inte ens så snygga.

Aja men fan jag har mkt att göra, en colaburk väntar på mig....Måtte skriva klart labbrapporten(kemi), börja med engelskan och svenskan så jag slipper stressa med de nästa vecka. Och fysiklabben, så att jag inte glömmer bort den.... ÖÖÖÖÖÖÖH det är bara att sätta igång.

Dans

Hellllllllluuuuuuuu!

Idag började natur&friluftsliv kursen, den går mest ut på att kunna planera och klara sig ute i skogen(knappast). Vi ska övernatta i floda i april, och OM man inte hänger med så blir man diskad(man får alltså inget betyg). Det blir nog kul, man ska ha med sig lunch också...för 2 dagar alltså. Nudlar here we are!

Ajaaaa skriver sen, måste dra till dansen. Vet inte om Alex kommer ihåg att vi har dans idag, men men vi hörs!

Fingeravtryck

Shuhu!



Idag hade vi riktigt kul på kriminaltekniken!  Vi fick ta våra egna fingeravtryck och sedan fick vi som uppgift att leta efter en lärares fingeravtryck som vi fick på en liten pappersbit. Som vanligt blir jag och Bara överlyckliga och springer runt hela skolan o skriker: BEEEEEEAAAAAAAR!!!!!!!!!!!!

Efter några varv i skolan fortsätter vi skrika att det e våran BEAR! yeah vad händer, jo han dök upp framför oss helt plötsligt. Han var tyst och gick efter oss hahaha.

På hemspråket hade vi som vanligt inget viktigt, läraren bara babblade pååååååå ååååh höll på att somna. Philip var inte där, synd. Nu ska jag äta vårrullar!

Skola imorrn...trist!



Usch min rygg håller på att gå sönder just nu+nackspärr. Aja imorgon börjar livet igen, första lektionen med Bear e inte så illa faktiskt. Fan farsan e sjuk, hoppas jag inte blir smittad nu......VILL INTE BLI SJUUUUUUK! Nu ska jag fan sova, ursäkta att jag svär så mkt men jag e helt flippad nu. Gonatt!

WORK



Äntligen hemma! Har jobbat på T.m i totalt 8 timmar på kontoret, snacka om nackspärr asså...kan nån ge mig massage please? Aja men det var ändå rätt kul, chefen bjöd på godis, cola och pizza.
Weeio skolan börjar imorgon, fan orkar inte med skolan nu. Men det blir nog kul att se bögarna igen, och så har vi hemspråk imorgon....ÄNTLIGEN!!!!!!! saknar mina gulingar ;)

Men ni får ha det gött, ska göra lite annat nu ^^

The end



Hellu!

Vi hade det riktigt mysigt, först åt vi på ching palace senare drog vi hem till Nazze ;) o spelade guitar hero. Fan Naomi du hade sketsnygga byxor på dig!(från Zara)
Jag e sååå trött just nu, måste upp tidigt imorgon för att jobba...de behöver folk på tolkförmedlingen, och nej jag ska inte vara nån tolk. Ska nog göra pappersarbetet på kontoret, men det blir nog chill.

Gonatt på er folk!

Happy Valentine!



Goodmorning!

Värst vad alla skickar happy valentines day sms på morgonen, jag e typ nyvaken.....gah trött. Ska fixa mig senare och träffa Najåmi&co, vi ska som sagt fira alla hjärtans dag ihop. Brukar egentligen fira det med sara o dom men dom e upptagna så det får bli som det blir helt enkelt.

Herrååå! HA DET SÅ TREVLIGT med era pojkar eller flickor :)



Ska träffa (nästan) hela dancecrew, fast det är typ Iris och peder som saknas. Naomi flyttar fram tiden hela tiden, senare ikväll blir det filmkväll hos Xiaoyun oxå hoppas vi! Om det blir filmkväll senare ikväll så e det saw 5 som gäller, som sagt fuck kärleksfilmer :)

Ännu fler cp-bilder

Hej på er bojkar!

Bara för att ni älskar att glo på bilder så publicerar jag ännu fler cp-iga sthlm bilder....


FAN ANETA du ser så snygg ut när du borstar tänderna hAHAH, hennes pyjamas e ännu snyggare...det e massa bear på den.


Kvinnan på bilden har inte fått mat på länge.....då menar jag verkligen det.


Sol utan brun resultat

Gonatt sov gott, det e alla hjärtans dag juuuuuuu! Undrar hur Bear firar alla hjärtans dag med M, men det e bara jag som vet vad han gör...ni kommer aldrig få reda på det ;)

Time 2 go



Nu går jag, vi hörs ikväll!



Hemma nuuuuu klockan e typ 1 på kvällen, gött asså drack allt Vicky gav mig. Gott! Det var jättemycket folk, fan jag kände mig som en jäkla barnunge alla var 22-23 år gamla höhö :)
Tårtan blev dom ganska nöjda med, den såg ganska sexig ut men min laddare till kameran e borta. Någon har snott den!

HAHAHA stackars Andreé han blev rädd för sin egen bild som jag visade för nån dag sen, han visste inte själv att det var han.

Hinner inte

Min tårta blev färdig nyss, fan 15 liter grädde räckte visst inte...höhö det låter mkt men tårtan e stor.....

Sanningar



  • Jag tål inte frukt som kiwi, äpple, körsbär & päron.
  • Tycker inte om att säga samma sak 2 ggr...
  • Vägrar köpa något alla har på sig(som den populära bad hair day mössan) tänkte köpa den men nej alltför många har den :(
  • Älskar att tälta i skogen =)



Väntar fortfarande på all dekoreringsmaterial som tjockisen bär hem, men var e HON??????

Friday


ungefär såhär ser det ut just nu, när man kollar ut....

Hellu!

V
aknade för en liten stund sen o jag känner mig faktiskt ganska pigg. Som sagt idag ska jag baka och dekorera tårtor till Liliii, hon kommer o hämtar dem runt 6 tiden. Aja får väl visa nån bild sen när allt e klart.
På kvällen blir det kina buffé hos henne och lite annat shit, ska umgås lite med vuxna också...bläää men nu går jag, ni får ha en trevlig fredag!

Dagens låt: Shayne Ward - Melt the snow

I know



Funderar på att låta luggen växa ut, jag vill även ha kort hår nuuuuuu! Usch ni som inte har känt mig så länge har säkert inte sett mig i kort hår, då menar jag typ axellångt lr kortare då. Kan visa er någon bild någon gång.

Yaaao

Halloj!

Kom hem nyss för en gångs skull, när jag var på väg hem från stan så tvingade S mig att åka hem till mr.J. Yeah som sagt han e helt sjuk den grabben, han tvingade mig äta hela tiden :S
Men iaf haha det var rätt kul, föressten jag köpte en ny mascara som jag verkligen hoppas på ATT DEN E BRA. Sorgligt nog e den inte vattentät men äh vem bryr sig...



Tröööööööttttt måste planera lite inför imorgon, weeho vet inte ens vad jag ska ha på mig...men vi får se helt enkelt! Hajt nu går jag :)

Torsdag



Gomorrn brothers!

Snart ska jag ge mig iväg på husvisning med päronen, som sagt det är ju jag som bestämmer. Sen kommer jag åka till stan o träffa L.B som jag inte har sett på typ 2 år :)
Vi får helt enkelt se vad jag kommer hem med, måste köpa lite viktiga saker som jag verkligen BEHÖVER. Men haha aja ni får ha det så trevligt!

Dagens låt: Beyoncé - Halo (nej jag brukar inte lyssna på hennes låtar)

WHAT????

Kollar igenom gamla bilder på laptopen, höhö check it out.


Såhär kan man se ut efter att ha kollat på porrfilmer i 24 timmar...


STARK BILD. Hittade detta djuret(?) på väg till sthlm, men slängde den i soptunnan. Tror att någon har bränt den på bål, eller nja vi hoppas det iaf =) HAHAH


Ge honom några vackra blommor på alla hjärtans dag så blir han lycklig. Hans största idol är självklart BEAR! =B


Gonatt


Ehrm



Yeah killar vad säger ni =) FAAAAAASHION med stora bokstäver, markerad midja på en man ser faktiskt väldigt ..... ut.

Weirdo

Moshiiiimoshi!

Kunde faktiskt inte logga in på bloggen av någon konstig anledning, men whot det e ju inte mitt fel! Har även ringt Y typ 5555 gånger utan vidare resultat, kan ingen svara på hemtelefonen ens?
Idag har jag latat mig, sovit och som sagt bara ätit skräpmat. Det är ju så ma lever när man e ledig right? Men idag är det sista dagen jag stannar hemma o softar, imon är det dags att ge sig ut på staden och vandra lite.



Började kolla på the Rachel zoe project idag, värt å se den om man brinner.....äh brinner o brinner men ah tycker om FASHION helt enkelt.
Och nej jag har inte städat ett enda piss hemma, haha vet inte ens om jag orkar göra det......ska koda lite istället, som micke brukar säga ^^

"Tung" uppgift



Lili fyller 22 år idag, GRATTIIIIIIS!  Fick nämligen ett uppdrag av henne, jo att baka hennes 22 års tårta tills på fredag...för då blir det party hos henne. Alltså tårtan skall räcka till 30 pers, det e inte hur lätt som helst alltså...
Urgh måste fixa lite saker nu, ha det gött amigos!

VÄGRAR

Fan jag vägrar köra bil, nej det går bara inte. Har inte kört på jättelänge nu, vet inte ens hur det kommer att gå om jag börjar köra nu......

Som sagt mitt lov har inte börjat än.....=D

Miumiu




Var hos moster och åt, det vaaaar gooottttttt ja! Nu måste jag komma på födelsedagspresent till människor som fyller 18, svårtsvårtsvååårt. De här närmaste dagarna ska jag bara softa och få lite saker gjort, men snart måste jag träffa lite folk som jag inte sett på länge.

Har inte varit på stan heller, känns inte lägligt att slösa pengar just nu...höhö mobilen är konstig, måste antingen köpa en ny lr laga den. Men bah garantin går ju ut snart också...

Godnatt

Orkar jag?



Syrran frågade mig om jag ville hänga med till fotostudion o ta bilder, gratis make up och fotografering. Nä jag tror inte att jag orkar, blev även erbjuden till nån slags make-up modelling(?) med L.B!

Idag händer inte så mycket heller, bara sover och äter dygnet runt. Nej snart drar jag till visningen någonstans här i närheten, ni får ha det gött!

Monterat

...allt nu, köpte en fin datorbord till mig. Den e ganska liten, men det räcker!

GAaaaah trött  och sliten känner jag mig just nu, wuhu nu börjar the break up!

Shit

Jag har jeans på mig idag!

IKEA

Godmooorning!


Yeah ni ser rätt, det är en klädställning.....nä men vi ska åka till IKEA snart o handla lite stuff, får se vad jag kommer hem med eller snarare vad jag plockar hem..
Fan har värk i magen, måste handla lite anteckningsböcker också...sketungarna har typ snott alla och kladdat massa streckgubbar på dom. Men nu måste jag kila iväg, ha det gôtt!

Cola



Bon soir!

Sitter här med en kopp cola, visst låter det fint? Känns skönt att ta det lite lugnt nu, efter en hel dag med skitungar efter sig urgh. A.L vägrade komma o hälsa på också!
För andra gången adda en vacker boy(från Spanien den här gången) på fb, ja vad gör jag. Jo kikar lite på fotoalbumet först, jahopp vad ser man...jo vackra modellbilder fast på en naken man. Fintfint, framhäver sin kropp på beachen.....ew snacka om att bli äcklad asså. GAAAAH, nu vet jag hur vacker unreachable är :)

Sov gott!

Väntar på skjuts

Känns lite konstigt att ha lov, jag har ingenting att göra känns det som. Är kanske lite för van vid vardagslivet med allt stress och plugg.

Men men jag kickar nu, får se vad som händer ikväll!

Suuuuushi



Gomorrn' !

Idag fyller Sam år och det blir sushi hos honom, så jag kommer antagligen äta hela dan om inget annat händer(haha). Hann inte läsa så mycket igår kväll, får väl la börja med boken snart. Melodifestivalen börjar idag, Sverige har lika sugande artister o låtar...som alltid.

Ha en trevlig lördag gays!

Sportlov

Tjenixen!


sassybella.com

Slutprovet var jävligt lätt, synd att jag inte hade pluggat tillräckligt bara. Men nåja det går som det går helt enkelt, nu har vi ju sportlov! Föressten, jag tvingade Måns att skaffa en blogg...men han vägrade(som alltid). Men JAG HAR HANS MSN, det e ju bara speciella människor som får så bra kontakt med honom ;) speciellt Artar som tar all uppmärksamhet.

Annars hände inget särskilt idag, ha det bra!

Har anmält mig till högskoleprovet som äger rum i mars, och nu kommer jag att börja läsa MOON!

Hett Beckis!


Armani reklam

Halluuuuu

Försöker plugga men gah jag orkar inte, för att vi har SPORTLOV snart!


Monki kommer att lansera en kollektion med solisar!

Det hände inget särskilt idag i skolan faktiskt, men fick höra av Bear att eleven som tog sönder väggen kommer att få betala för det...eller jobba av skulden. Haha kanske ska han få ta hand om Bear's matteböcker ? :)
Börjar prick 8 imorgon, trist som fan. Men vad ska man göraaaaaaaaa, AAAAA suger.

Måste även börja läsa New Moon(twilight 2), den har bara legat där o ruttnat i ett bra tag.

En bild på skolans


Love is in the METG

...vackraste Jean-Simon och ANDREJ!  Visst har dom assnygga tatueringar! Asså seriöst läraren winterbear liknar väl för fan inte MICHAEL SCOLDFIELD i prison break, nej usch. Och jag tänker inte lägga upp en bild på vår sexiga lärare, hunkvarning asså!

Det är så många vackra människor som addar mig på facebook, speciellt såna som unreachable Artar. Han e verkligen speciell, jag menar VERKLIGEN det. Han berättar massa ehrm intressanta saker för mig, som jag har delat med mig med vissa =D

Pssst......killar får också pms-utbrott, fast inte lika ofta som vi tjejer.

Onsdag

Hallu!

Testade en apsnygg kavaj på ginatricot igår, men det sorgliga var att den var för STOR för mig. JA men åter till onsdagen, idag hade vi som vanligt tråk kemi med Jan-Erik och senare på eftermiddan hade vi gympa på alelyckan, woho squash var så jäkla tråkigt!
Men det blev lite roligare sen när vi 4 spelade tsm, för att Barack obama var rädd för bollarna. Yes bråkade med sketungen här hemma, skönt att få ut lite ilska på någon(6).


5preview säljer sina vackra t-shirts på weekday nu, måste skaffa en när jag har fått mina pengar. Jag kan säga att det är väldigt svårt att få tag i det märket, så passa på.

Janne mådde kanske inte så bra idag, när jag läste lite bloggar så RÅKADE jag vara inne på gaybloggen och då sa Janne(bakom mig):
- Dags att åka hem nu
Och jag bara mm, hade ingen aning om vad han babblade om. MEN han läste faktiskt rubriken på gaybloggen och sa något mer. Yeah Janne e lite speciell, han sa ganska mycket idag. Minns inte så mkt faktiskt....

Sova

Halloj!

Idag hade vi ingen engelska (igen), så vi slutade lite tidigare iaf. Ska sova en stund, sen ska jag läsa de 56 sidorna i boken och skriva labbrapport. Hej på er så länge!




Uh dags att byta om till danskläderna, men först måste jag äta så att jag inte svimmar under dansen. Men anyway, man måste plugga på ganska mkt inför provet på fre.
Ska möta Alex í angered strax, see you boys and frog nej jag menar AR*AR...

Kanske inte den snyggaste




Men den duger!

Måndag


En bild på Alanya(HAHA), fråga inte varför ;)

Hello!

Idag var både hemspråk och engelskan inställda, lärarna e som sagt sjuka idag. Köpte en klocka idag oxå, min har gått sönder....lr snarare "staven" som håller fast klockan har gått av, och garantin gäller ju inte längre såååååå :)
Den nya klockan e så grymt fashion, den e alltså megastor. Simon tyckte inte alls om den. Idag var det väldigt mycket snackade om vår vackra unreachable mr. A :D hans släkting är alltid med oss i skolan hahah

Slut på skitsnacket, nu ska jaaaag softa!

Bad hair day mössa


Den finns på den rosa affären rut.mfl haha om ni inte vet om det, såg att den fanns på nellys hemsida också. Härmapor. Nu måste jag verkligen plugga på, de vackra orden får jag ikke in i hjärnan av nån konstig anledning. Måste skyndaaa mig, för snart börjar America's best dance crew! Missa inte, den e så jävla bra!

Ska kanske köpa mössan imorgon, om jag hinner. Längtar tills man kan gå ut med skinnjackan, min e ju en mc-modell som nästan alla går runt med(?). Känns lite mainstream men det lär ju dröja tills man kan gå ut med kavajen, right?

Världens minsta plattång



Åååh igår såg jag världens minsta plattång på Panache! (det stod så också) Den var sååååååå liten och fin, men det bästa var självklart att den var ROSA!
Fast den är nog lite kass, m an får vänta i ca 15 s för att den ska bli varm. Och då menar jag verkligen varm.....210 grader, men asså håret blir ju helt konstigt. Nä men jag kan inte platta mitt hår, har ju permanentat håret lockigt om ni har glömt det! Fast det håller på att försvinna nu, låångsamt..

Dags att plugga mikrobiologi, imorgon eftermiddag har vi prov fy.

RSS 2.0